Pad retina 3g i Android mobitel te windows7 laptop

poruka: 10
|
čitano: 5.041
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
iPadretina 3g i Android mobitel te windows7 laptop

razmišljam o kupovini iPada, uglavnom zbog čitanja eknjiga i tekstova s interneta. E sad , da li se knjige kupljene preko amazona za kindle app mogu unutar onog njihovog pravila o 4 uređaja bez problema dijeliti između iOSa , Androida i Windowsa ili se to troje nikako ne miješa. Nemam namjeru posjedovati iPhone, pa mi je to bitno.

Drugo , kakva je inače suradnja između iOSa i Androida i da li na iPad mogu prikopčati eksterni disk?

Puno hvala na odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 14:40 (telefon 2).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: iPadretina 3g i Android mobitel te windows7 la

Imam Kindle i iPad, uredno dobivam knjige koje kupim na oba, tj mozes odrediti na Amazonu gdje ga zelis... Ne samo na njih, nego na jos 4-5 kompova (u firmi, win laptop, mac, PC doma, iPhone) tako da ne znam o kakva je to 4 uredaja rijec.

iPad moze spremati fileove u oblak (Amazon, Apple, SkyDrive, DropBox...). Sto se tice HDa, to nece ici... Najveca greska mi je sto sam uzeo iPad od 16Gb, doduse dugog momentalno nije bilo.

Android nemam pa ne mogu nista reci, ali mislim da bi preko clouda islo.

***** Maxxy *****
12 godina
Re: iPadretina 3g i Android mobitel te windows7 la

Ma dok sam čitala o kindle app pravilima negdje sam naletjela na formulaciju o 4 uređaja. Tražila sam ponovo, ali nigdje to više ne nalazim{#}. Ima ono "manage your device" ali u helpu nisam našla da spominje koliko uređaja se može prijaviti. >>>Da li se to odnosi na Whispersync opciju ili  neznamšto. Možda se to odnosi samo na Kindle uređaje, jer teško da će netko posjedovati i istovremeno koristiti nekoliko čitača kindle...

12 godina

Da li mi može netko objasniti na ovom linku http://www.reviewlaptops.co.uk/product/list.do?modelname=Apple%20iPad%204

zašto svuda gdje je (RAM)memorija stoji 0 GB ? Ne bi li trebalo biti 1?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pad retina 3g i Android mobitel te windows7 la

Zato sto ni Apple ne specificira RAM. Ima ga dovoljno, i to je to! :)

***** Maxxy *****
12 godina

paranoja me hvata{#} čak sam gledala i gramažu, mislim da je nekih 30-tak grama lakši nego neki drugi koje sam gledala, i eto ti! Sigurno su "nešto" izostavili iz isporuke...

17 godina

iPad je svugdje isti. Jedino po cemu se razlikuju je kapacitet memorije 16, 32, 64 ili 128 GB, i ima li 3G (mjesto za SIM karticu). Dakle, bez straha. Ja sam ga kupio u Albaniji, i radi isto kao i onaj iz USA Smijeh

Moj je 16GB, i to mi je malo - morat cu kupiti novi s min. 64 GB. Ovako stalno moram nesto brisati, a nemam nikakve glazbe ni filmova gore. A gledanje filmova mi je gust, jer ako imas kvalitetno kodiran film, slika je nevjerojatna!

Dakle, nema straha, gdje god ga kupis bit ce ok!

***** Maxxy *****
12 godina
Hvala na odgovoru: )
Mislila sam prvo na 32 gb, kao "drži se sredine", ali sam onda vidjela cijene pa se smanjila na 16. Mislim da bi 32 bilo ipak bolje rješenje.
Jel znaš możda koliko su korisne navigacijske karte za naše otoke? Da li imaju samo osnovne glavne ceste, ili ima i nešto puteljaka, prečica...?
17 godina
Zavisi za sto ćeš upotrebljavati iPad, ali 16 GB meni nije dosta. Sto se navigacijie tiče, svaka ima drukčije karte tako da je teško reci. Možeš gledati i Google karte, pa vidi jesu li ti one ok.
***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Žao mi je da nisam vidjela ovo http://www.etsy.com/listing/150120219/rustic-wood-ipad-stand-for-the-kitchen prije nego sam kupila futrolu za tablet. Ima i drvenih zaštitnih navlaka za ajfon, ali ovo je puno bolje{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice