Zanimaju me vasa misljenja i iskustva s ovim mobitelom?
Koliko je razlicit od GT540?
Zanimaju me vasa misljenja i iskustva s ovim mobitelom?
Koliko je razlicit od GT540?
oba su jeftini i toga se ne stide
gt540 ima veci ekran vece rezlolucije, iako je rezistivni. i sluzbeno ima 2.1, iako postoji 2.3
a p350 ne bi nikome preporucio mirne savjesti
p.s. koristio sam oba
oba su jeftini i toga se ne stide
gt540 ima veci ekran vece rezlolucije, iako je rezistivni. i sluzbeno ima 2.1, iako postoji 2.3
a p350 ne bi nikome preporucio mirne savjesti
p.s. koristio sam oba
Znaci bolji je GT540?
I koji mobitel s Android OS-om mi preporucate, da ga polovnog mogu nabavit za 500-600KN
gt540 ili xperia x8
gt540 ili xperia x8
koji od ta dva je bolji po performansama, kvaliteti i svemu?
hvala
Dali se isplati uzeti HTC Magic ili Hero? Jel jaci od svih u ovoj temi navedenih modela?
gt540 ili xperia x8
koji od ta dva je bolji po performansama, kvaliteti i svemu?
Ja bi uzeo x8 ako nadjes za te novce.
a lg optimus p500?
sorry na upadu u temu,ali da ne otvaram novu :)
Dali se isplati uzeti HTC Magic ili Hero? Jel jaci od svih u ovoj temi navedenih modela?
hero da, ali staviti custom rom
Mislim da su x8 i hero tu negdje.
ako se ne varam hero ima bolju kameru vise memorije a x8 nesto jaci procesor.
Po internetu pise da P350 kojeg posjedujem ima 512MB RAM, a aplikacije za nadzor sustava prijavljuju samo nekih 128MB RAM-a
Kod instalacije veceg broja aplikacija mob se zblesira i stekao ko blesav, touch kasni i postaje jako neprecizan. Sve u svemu pojede zivce...
Kupujem Herota, cekam da mi stigne.
Usporedba HTC Hero vs LG Optimus ME P350: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2861&idPhone2=3735
Ja smatram da je HTC Hero kvaliteta i da on moze nositi titulu punokrvnog smartphonea, sto nazalost nemogu reci za P350
Ja smatram da je HTC Hero kvaliteta i da on moze nositi titulu punokrvnog smartphonea, sto nazalost nemogu reci za P350
Svakako da je bolji izbor hero od tog LG-a P350.
Svakako da je bolji izbor hero od tog LG-a P350.
Evo i misljenja drugih "facebookasa": http://rs.strana.mk/80179/1?fb_comment_id=fbc_10150258233049516_17444467_10150258235434516#f10c572864
Evo dns mi stigao hero. Zadovoljan sam njime, iako me malo razocaralne njegove performanse.
Evo dns mi stigao hero. Zadovoljan sam njime, iako me malo razocaralne njegove performanse.
custom rom... nema ti druge
custom rom... nema ti druge
Cyanogen Mod 7?
Stavi..
Kako na navedenom mobitelu aplikacije direktno instalirati na SD karticu, do sada su mi se sve aplikacije s Android Marketa instalirale na memoriju mobitela