Trebam nekakav tablet/čitač knjiga koji će se koristiti za specifičnu namjenu.
Naime uzeo bi si nešto s čega ću čitati note dok sviram piano (trenutno note printam po gradu).
E sad... planirao sam kupit printer laserski crno bijeli za nekih 400kn i printati note sam doma, no sinulo mi je da bi mogao uzeti i nekakav tablet/čitač knjiga za tu namjenu...
Zanima me jel ima što takvo do 400-500kn? Ekran šta ja znam koliko bi trebao biti? Dovoljno da na njega u horizontalnom položaju stanu 2-3 reda nota, scrollat ih lako mogu (prilažem sliku kak bi to trebalo izgledat), makar bilo bi lijepo i kad bi se cijela stranica mogla vidjet vertikalno, al sumnjam da ima 12" tableta za tako male pare.
Uređaj bi dakle bio stalno priključen na struju tak da baterija uopće nije bitan faktor, bitno je naravno da ekran može biti uključen, dakle da se ne gasi automatski nikada.
U svakom slučaju i papir i tablet ima svoje prednosti u ovome, pa ću još razmislit ako uopće postoji nešto što bi bilo dobro za tu namjenu za ovu cijenu.
Ja mislim da bi ti tablet bio super za note i opcenito....gle,za 500kn nemas kaj trazit za veci ekran,tu dobis 7 incha i neki kinez uz poklon prasak u konzumu...za 1000 se vec da nac neki prestigio 8 ili slicno,mozda asus memo pad hd 7......sve super al ak ti netreba sd card utor koji ce ti riknut ko svima za koji mjesec...best buy..btw vidjet ces note i neusporedivo bolje iskustvo nego printat i okretat... LP