Treba mi tablet za internet surfanje, video chat, velike autonomije... ne trebaju mi igrice i slicno, eventualno neki film pogledat... Imate li nešto za preporučiti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel' pod ''dock'' mislis na tipkalicu ili samo na stalak?win8 bi se dalo srediti,ali sim na tu velicinu
Baš tipkovnica. Zapeo mi za oko Samsung Ativ Smart PC Pro koji sam vidio je dobar po recenzijama ali ga nigdje kod nas nemrem naći :-(
uzmi laptop s odvojivim ekranom(tablet) tipa asus transformer,hp-ovi modeli.....
Treba mi tablet za internet surfanje, video chat, velike autonomije... ne trebaju mi igrice i slicno, eventualno neki film pogledat... Imate li nešto za preporučiti...
Eh da i za čitanje treba. da ne zamara previše oći
Eh da i za čitanje treba. da ne zamara previše oći
Zar nema nikoga da pomogne nekim savjetom!
morat ćeš malo dulje pričekat na odgovor , ali iz mojeg iskustva jeftini(pristupačni) tableti s ekranom velike rezolucije baš u praksi ne postoje. Eventualno Kindle Fire čitač , ali ne sjećam se, mislim da postoji samo u 8' verziji ili tako nešto, ako ti to ne smeta
uzmi laptop s odvojivim ekranom(tablet) tipa asus transformer,hp-ovi modeli.....
Znam koji sve imaju ali pitam za preporuku za neki konkretni model
Ma može i 7'' ... Čitanje je jedna od opcija.... Kad citam na smartphonu onda cu moci i na 7'. Ima li još neki prijedlog
Ma može i 7'' ... Čitanje je jedna od opcija.... Kad citam na smartphonu onda cu moci i na 7'. Ima li još neki prijedlog
U klasi 7 " - best buy - http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.7189238C-31D8-47E9-A1F2-E44124E95AA6.aspx
Ja sam ga uzeo prosli tjedan i imam samo rijeci hvale .
A Hvala!!! Reci mi koliko baterija traje? Koliko mA?
U klasi 7 " - best buy - http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.7189238C-31D8-47E9-A1F2-E44124E95AA6.aspx
Ja sam ga uzeo prosli tjedan i imam samo rijeci hvale .
Odlično! to ću uzeti!
Hvala
Predobar tablet iako bih ja odabrao neki s vecim ekranom,ali i on je super i to je best buy,moja preporuka,definitivno

Pozdrav svima.
Molim mišljenje. Stvarno sam u nedoumici između ova dva tableta, Acer Iconia A1 i Asus Memo Pad 7 HD
Iconia ima veći ekran i to mi trenutno nije presudno. Presudne su mi druge stvari.
1. Baterija – negdje sam pročitao da Acer ima problema s lošim baterijama.
Dali stvarno oba tableta mogu raditi (surfati) na bateriji između 8 i 10 sati s minimalnom svjetlinom i uključenim wireless-om?
2. Tipkovnica – na koji mogu spojiti vanjsku (USB) tipkovnicu?
3. 3G – koji od njih podržava USB 3G stick?
Znam da su to "low end" tableti i da možda previše tražim od njih za te novce ali toliko novaca mogu izdvojiti.
Hvala na odgovorima.
p.s.
Već je bilo slično pitanje ali i dalje me zanimaju ovi detalji oko tipkovnice i 3g-a.
Asus,baterija drži do 8 sati,ips ekran,quad core,OTG podržava(tipkovnica,miš...)
@adam : postoji asus i u10'' verziji, naravno uz višu cijenu, rezolucije 1900x1200.
mene također zanima da li se može spojiti internet stick preko otg kabla , jer mi se ne pali laptop da bi imala internet, skroz je nepraktično.
Ahoj
Sta mislite o ovom:
Yarvik tablet Xenta IPS 10", TAB10-211 White = 1380kn
Osnovne karakteristike:
Dijagonala zaslona [in]: 10,1
Tip zaslona: IPS/PLS
Rezolucija zaslona: 1280x800
Vrsta procesora: Cortex A9
Jezgra: Dual Core
Procesor [GHz]: 1,6
RAM memorija [MB]: 1024
Kapacitet [GB]: 16
Ostale karakteristike:
Max. proširivost SD card [GB]: 64
Kamera prednja [Mpix]: 0,3
Kamera stražnja [Mpix]: 2
Mreža: Wi-Fi
Energija i potrošnja:
Baterija [mAh]: 6000
Trajanje baterije [h]: 4
Dimenzije i masa:
Boja: Bijela
Dimenzije [mm]: 268 x 178 x 11
Težina [g]: 646
Jamstvo [god]: 2
Konektori:
micro USB: 1
micro SD: 1
Audio In/Out: 1
Gorilla glass: ne
GSM: ne
Ja bih na tvom mjestu birao između Samsung Galaxy Note 2, Nexus 7 2nd gen ili iPad-a mini.
kivic15,
da li si ti uspio spojiti tipkovnicu,miša, 3g USB ili USB memoriju na Aus Memo Pad 7 hd ili si to negdje pročitao?
Ja sam malo pretraživao internet i u glavnom piše da ne podržava OTG.
Pozdrav.
kivic15,
da li si ti uspio spojiti tipkovnicu,miša, 3g USB ili USB memoriju na Aus Memo Pad 7 hd ili si to negdje pročitao?
Ja sam malo pretraživao internet i u glavnom piše da ne podržava OTG.
Pozdrav.
Nisam siguran jer to nisam vidio na službenoj stranici...onda vjerojatno ne podržava...
Trebam preporuku za 7" - 8" tablet...
Do cca 700kn.
Treba mi za:
- čitanje e-knjiga, pdfa....
- povremeno igranje igrica
- slušanje muzike...poželjno da ima ok zvuk i dobre slušalice
- podrška za wifi (yt, gmail, facebook...)
- nebi bilo naodmet i da se preko njega može telefonirati (ako nikako drugačije onda preko vibera)
polovni mediapad 7 lite
http://www.links.hr/artikl-010.153.001 gainward galapad 7 na akciji!
http://www.links.hr/artikl-010.153.001 gainward galapad 7 na akciji!
Jeftinije - KLJIK
raspoloživost-na upit!
sutra uzimam tablet ali se mucim oko ova 2.....ASUS MeMO Pad HD 7 sve nice super al nema hdmi izlaz..uhd al ima recimo pristojnu kameru ili ovaj GAINWARD Galapad 7 ----kamera slaba...tegra 3,neznam jel bolja od ovog asusa i ima mhd iliti hdmi.... brzo neki pametni savjet....
i da zaboravio sam....koji od njih se da rootat i da za njega ima custom romovi....fala...
edit...uzo sam asusa....svaka preporuka---best buy ako ne i vise....fala svima...
12 | ASUS MeMO Pad HD 7 |
---|---|
2 | GAINWARD Galapad 7 |
1 | mozda nesto trece? |
Moze mi netko napisat/preporucit neki tablet od 8" ali da ima sto manju tezinu?
Tnx
evo nakon 2-3 miseca odlucivanja koji tablet da uzmen odlucio sam se narucit tablet iz kine budžet mi je 1500kn pa mi je ovaj taman sjeo, ima sve sta treban plus dobijen ove gluposti za tablet uz njega
evo nakon 2-3 miseca odlucivanja koji tablet da uzmen odlucio sam se narucit tablet iz kine budžet mi je 1500kn pa mi je ovaj taman sjeo, ima sve sta treban plus dobijen ove gluposti za tablet uz njega
pogledaj također hyundai t10...
pogledaj također hyundai t10...
pa ovaj hyundai jedino ima veci ekran al opet mi je bolji ovaj cube jer mi taman pada u 1500kn kad me udre pdv, plus cube ima retina zaslon sta mi je puno bolje nego ovo na hyundaiu