Koji smartphone

poruka: 10
|
čitano: 4.797
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji smartphone
Prijateljica mi ide u ameriku i kupila bi mi tamo smartphone.Imate li kakvih iskustva s kupnjom smartphonova u americi, da li ce raditi mobitel na našoj mreži? Koji biste mi preporučili iphone 3gs ili neki htc

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji smartphone

Moja ti je prporuka 3gs, ali mislim da ti ga se ne isplati uzimati u americi. U pretplati su ti kod nas cak jeftiniji nego u sad-u ali ako i nisi za pretplatu imas novih - nekoristenih 3gs iphonea sa garancijom za ~2400kn u oglasnicima (vidi njuskalo), dok kod apple-a kosta 600$ ili oko 3200 kuna.

Napisi jos sta ti je vazno kod mobitela da ti ostali mogu savjetovat sta izabrat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji smartphone

Bitno mi je da ima gps, wirlless, umts, zanimju me htc jako su mi lijepi pogotovo htc legend. da li ima neko kakva iskustva s njima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji smartphone

Da li je istina da mobiteli koji se kupe u  americi ne rade kod nas. Zbog njihove drukčije frekvencije rada?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji smartphone

Pa uzmi Google Nexus One. Naručuje se preko weba, iz amerike naravno.

Dostava je u roku par dana a košta 530$.

Ima sve što zamisliš a kod nas radi uredno na svim mrežama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji smartphone

Reci stranicu gdje se može kupit

17 godina
neaktivan
veki101 kaže...

Da li je istina da mobiteli koji se kupe u  americi ne rade kod nas. Zbog njihove drukčije frekvencije rada?

pa bitno je da je GSM ako hoces da ti radi u europi. Ima dosta mobitela koji su ekskluziva za pojedine providere u US i rade samo na tim mrezama.

Preporucam palm pre plus  , ali mislim da ga trebas kupit u EU da bi dobio GSM verziju.

17 godina
neaktivan
Koji smartphone

ako nešto košta 530$ u dućanu računaj da će ti na carini opalit još trećinu cijene (carina+porez)

Tehnika narodu!!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
veki101 kaže...

Reci stranicu gdje se može kupit

www.google.com/phone ali ne ide iz hrvatske.

17 godina
neaktivan
daseparo kaže...

ako nešto košta 530$ u dućanu računaj da će ti na carini opalit još trećinu cijene (carina+porez)

da, ako se kupuje odavde i šalje poštom iz amerike.

zato se i ne isplati kupiti na ebay-u, a tamo ih ima koliko hoćeš.

ako se kupi u americi nema tih problema. Samo se mobitel raspakira da ne bude u kutiji, na povratku ga staviš u torbu kao da ga koristiš i na carini će biti sve ok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice