- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja ti je prporuka 3gs, ali mislim da ti ga se ne isplati uzimati u americi. U pretplati su ti kod nas cak jeftiniji nego u sad-u ali ako i nisi za pretplatu imas novih - nekoristenih 3gs iphonea sa garancijom za ~2400kn u oglasnicima (vidi njuskalo), dok kod apple-a kosta 600$ ili oko 3200 kuna.
Napisi jos sta ti je vazno kod mobitela da ti ostali mogu savjetovat sta izabrat!
Bitno mi je da ima gps, wirlless, umts, zanimju me htc jako su mi lijepi pogotovo htc legend. da li ima neko kakva iskustva s njima
Da li je istina da mobiteli koji se kupe u americi ne rade kod nas. Zbog njihove drukčije frekvencije rada?
Pa uzmi Google Nexus One. Naručuje se preko weba, iz amerike naravno.
Dostava je u roku par dana a košta 530$.
Ima sve što zamisliš a kod nas radi uredno na svim mrežama.
Reci stranicu gdje se može kupit
Da li je istina da mobiteli koji se kupe u americi ne rade kod nas. Zbog njihove drukčije frekvencije rada?
pa bitno je da je GSM ako hoces da ti radi u europi. Ima dosta mobitela koji su ekskluziva za pojedine providere u US i rade samo na tim mrezama.
Preporucam palm pre plus , ali mislim da ga trebas kupit u EU da bi dobio GSM verziju.
ako nešto košta 530$ u dućanu računaj da će ti na carini opalit još trećinu cijene (carina+porez)
Reci stranicu gdje se može kupit
www.google.com/phone ali ne ide iz hrvatske.
ako nešto košta 530$ u dućanu računaj da će ti na carini opalit još trećinu cijene (carina+porez)
da, ako se kupuje odavde i šalje poštom iz amerike.
zato se i ne isplati kupiti na ebay-u, a tamo ih ima koliko hoćeš.
ako se kupi u americi nema tih problema. Samo se mobitel raspakira da ne bude u kutiji, na povratku ga staviš u torbu kao da ga koristiš i na carini će biti sve ok.