Kineski no name tablet, gdje kupiti

poruka: 8
|
čitano: 4.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Trazim neki best buy kineski no name tablet dijagonale bar 9" za gledanje FULL HD filmova i ponekad igranje igrica. Tocnije nesto ovakvo ili jos i bolje. Kupio bih ga vani prek paypala, al ne znam gdje je najbolje uzet, jer su cijene dostave pre visoke, a negdje ne mozes kupit jedan vec minimalno 5 ili 10. Pliz help

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ili ako ima netko takav tablet, a da mu treba fotoaparat rado bih mijenjao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

www.aliexpress.com

Probaj ovdje, na dosta toga je free šiping

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

stvarno ima zanimljivih stvari... evo OVO mi je zapelo za oko ... tnx jos jednom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jos samo nesto ... tu nema pay pal kao opcija placanja. koju od navednih mi preporucujete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

banggood

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Sve upozoravam da ne kupuju bilo kakve kineske no-name uređaje jer su strašno loše kvalitete. Ja sam to učinio prije skoro godinu dana;kupio sam nekakav no-name mini-laptop i za manje od godinu dana mu se pokvarila baterija - ušla je u kratki spoj zbog čega se jako pregrijava punjač laptopa,stoga sam ga hitno isključio da ga kratki spoj ne ošteti.Zbog kratkog spoja laptop nije mogao raditi na punjaču.Tek kada sam uklonio bateriju,laptop je opet proradio što dokazuje da je baterija bila pod kratkim spojem,a ne laptop ili punjač.Također se pojavljuje još jedan problem - blokiranje tvrdog diska.U zadnje vrijeme se operativni sustav na laptopu često ne može podići,a otkrio sam da je to do tvrdog diska,jer svaki put kada se operativni sustav ne diže,čuje se neko jako skvičanje iz tvrdog diska,dakle zablokiran je.Cijeloj se situaciji ne treba puno čuditi - radi se o kineskoj jeftikaneriji (nekvalitetnoj kinezariji bez imena) i to je upravo glavni razlog zašto na početku ovog teksta izričito upozoravam da se takvi no-name uređaji nipošto ne smiju kupovati.Uređaj je koštao 370 KM - to je u Hrvatskoj negdje oko 1500 kn.Sama cijena govori da je taj uređaj vrlo loš,ali nisam očekivao da je baš toliko loš i da će se odmah početi kvariti.Također mu je otišao i kabel od punjača kao i priključak na kabelu,pa sam morao napraviti improvizirani kabel i priključak što nije bilo nimalo lagano.Uređaj je imao garanciju od pola godine,ali budući da je istekla prije 4 mjeseca,od popravka ili zamjene uređaja neće biti ništa.Ja sam odabrao najjeftiniji laptop upravo zbog uštede,ali me je ta ušteda skupo stajala - kupio sam bezvezno smeće. Ako planirate kupovati kineske uređaje zbog uštede,onda vam preporučam da kupujete samo one od poznatih proizvođača kao što su Huawei i ZTE.Postoji još nekoliko dobrih kineskih proizvođača,ali trenutno se ne mogu sjetiti njihovih imena. Iako su proizvodi od poznatih i legalnih kineskih proizvođača također jeftini kao i od loših proizvođača,ipak su ti proizvodi koliko-toliko pouzdani za razliku od tih loših proizvođača bez imena. Da zaključim - klonite se svih kineskih no-name proizvoda,jer ćete zažaliti baš kao i ja,jer se radi o jako lošoj i kratkotrajnoj kvaliteti,ali ako želite kvalitetne kineske proizvode,onda birajte nekog pouzdanog i legalnog kineskog poizvođača kao što su Huawei i ZTE,a na ove jeftine igračke od 500-tinjak kuna ne obraćajte pažnju jer to su sve loši i ilegalni proizvodi.Međutim,to ne znači da su svi oni kineski uređaji s imenom kvalitetni i legalni - imate koliko god hoćete kineskih uređaja s imenom,a loše su kvalitete.Volio bih ovdje navesti jednog super-lošeg kineskog proizvođača audio/video uređaja po imenu Weiman - uređaji su im toliko loši da često pregaraju odmah po uključenju ili neko vrijeme nakon uključivanja,znam iz osobnog iskustva (jedan njihov uređaj mi je doslovno eksplodirao u kući!).Osim toga,svi uređaji od tog Weimana loše funkcioniraju - DVD-Playeri uvijek prestaju raditi i to samo nekoliko dana od prvog uključivanja,a ima slučajeva da ih većina radi samo jedan dan i na kraju u njima nešto žestoko eksplodira poput petarde uz snažni bljesak i nakon toga se više ne mogu uključiti jer su pregorjeli (također osobno iskustvo). Ukratko - ne kupujte nikakve uređaje dok se o njima dobro ne raspitate,jer bi vas mogla snaći ista ova nezgoda koju sam ja proživio s ovim jeftinim kineskim igračkama.To su vam sve ilegalni i nekvalitetni proizvođači kojih se trebate strogo kloniti,ali budući da je i njima i Kini stalo do profita i zarade,Kina takve uređaje ne zabranjuju proizvoditi i prodavati,premda su totalno neupotrebljivi zbog svoje loše kvalitete i kratkog vijeka uporabe.

Luka Grbešić
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 8:19 (Tehno-Istraživač).
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice