Huawei medipad 7 lite angry birds

poruka: 4
|
čitano: 4.574
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, znači dobio sam ovaj tablet uz produženje ugovora u t-comu i sad imam problem.

Skino sam angry birds i neće mi ga pokrenut(probo i dlcove). Također imam problem sa subway surfersom koji previše šteka. Nisam puno ni očekivao od ovog smeća, al mislim da ovo nebi trebalo štekat jer mi ne šteka na mobitelu koji ima duplo lošiji procesor.

Jel ko imo problema s ove dvije stvarčice ili zna riješenje za ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gpu je "netipican" te jako malo igrica ima podrzan taj gpu, probaj u postavkama tableta ukljucit nesto tipa "force hardware acceleration in 2d"

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Huawei medipad 7 lite angry birds
Slegy97 kaže...

Pozdrav, znači dobio sam ovaj tablet uz produženje ugovora u t-comu i sad imam problem.

Skino sam angry birds i neće mi ga pokrenut(probo i dlcove). Također imam problem sa subway surfersom koji previše šteka. Nisam puno ni očekivao od ovog smeća, al mislim da ovo nebi trebalo štekat jer mi ne šteka na mobitelu koji ima duplo lošiji procesor.

Jel ko imo problema s ove dvije stvarčice ili zna riješenje za ovo?

Kod Angry Birdsa ti je problem sa samom igrom, tj. treba ti tablet verzija. 

A za sami tablet, preporučam upgrade službenog softwarea sa Huawei stranice.

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=4061&tb=0);

p.s. Vidim da je danas ponovo nova verzija, nisam još probao :)

15 godina
neaktivan

Ja isto imam taj problem.Želim pokrenuti Angry Birds Star Wars ali odmah se aplikacija ugasi.Tražio sam riješenje,problem je u igri.Sada sam rootao tablet i skidam najnovija ažuriranja pa ćemo vidjeti.

Pokušavao sam ovo:

"5) Time to edit your build.prop file using your Root explorer app. This is the source I used and followed their instructions. Its titled "Build.Prop Tweaks".Here
Disregard the first couple of tweaks and scroll down to "System Tweaks". I only had to use one tweak in this section. It's the one that reads:

Fix some application issues
ro.kernel.android.checkjni=0

We have (2) lines like this in our build.prop. Make sure you find both of them. Our value is set at (1). Change value on both to (0). Now go to menu and hit save.

6) Reboot"

Neki kažu da to riješava problem,međutim u tom fileu (build.prop) nema nigdje retka   "ro.kernel.android.checkjni=0"

Ako itko zna,molim vas pomozite.

Ok nakon updatea radi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 15:14 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice