Hardware i Software :
Tablet ima procesor od 1GHz, i 1gb RAMa što se osjeti u radu, tako što ne lagga u izvanmrežnom radu.
Uređaj pokreće Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.
Kao i svakom smartphoneu, baterija traje dosta kratko, stoga je tablet potrebno svakodnevno puniti.
S prednje strane tableta nalazi se kamera od 0,3mp koja i nije baš zadovoljavajuća.
U tabletu imamo 4gb ugrađene memorije, od toga je korisniku dostupno 2,3gb.
Otpakiravanje :
Tablet ne dolazi u nikakvom 'fancy' pakiranju, što se ni nemože očekivati od tableta za 8kn ( preko T-Coma ).
Kada otvorimo paket, na vrhu se nalazi sam uređaj.
Kada maknemo plastiku u kojoj se nalazio tablet vidimo još jedan komad plastike u kojem se nalaze slušalice, punjač i Micro USB kabel.
Prvi dojam :
Tablet nije ultra lagan, ali nije ni težak. Krasi ga 7inčni TFT ekran s rezolucijom od 800x480 piksela.
Znači ako imate osjetljivo oko mogli bi vas zasmetati vidljivi pikseli, ali ni drugi 7inčni tableti nemaju puno bolju rezoluciju.
Tipke i ulazi na tabletu :
S lijeve strane tableta se nalaze 3 tipke. Tipka za paljene/zaključavanje i Volume Up i Volume Down tipke.
S gornje strane se nalaze Micro USB i ulaz od punjača.
Na desnoj strani tableta nema nijedne tipke, a dolje se nalazi 3.5mm headphone jack, i zvučnik.
Sa stražnje strane vidimo ulaz za Micro SD karticu i rupicu preko koje se radi reset tableta.
Rad na uređaju :
Kao što sam već spomenuo, tablet u izvanmrežnom radu nimalo ne lagga, ali meni je na internetu znao dosta laggati.
Na uređaju ne dolazi nijedna igra, ali dolazi dosta T-Comovih aplikacija što me jako živcira.
Isto tako su na tabletu već instalirani YouTube, Twitter, Facebook, Google+ i slične aplikacije.
Kao što sam rekao, na tabletu se nalazi Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich koji radi jako fluidno.
Od igrica sam isprobao Temple Run 2, i par verzija Angry Birdsa, i sve je išlo bez problema.
Prednosti i mane tableta :
Prednosti - Čvrstoča izrade, jednostavnost, cijena, hardware.
Mane - Rezolucija, loša kamera, nedostatak HDMI izlaza, pri većim glasnoćama užasna kvaliteta zvuka.
Ako imate još kakva pitanja slobodno pitajte u komentarima. :)
Nemojte zamjeriti ako sam nešto zaboravio ili krivo sročio, ovo mi je prvi review.