Pitanje u vezi maticne

poruka: 9
|
čitano: 2.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi maticne

ovako imam smece od kompa, s maticnom: Motherboard IBM IBM (WMT478/NWD) , tak pise u speccy :D 

ja sam se prije razumio vise u kompove i to sve, sada se ne sjecam bas , pa me zanima koje bi rame mogao nadogradit na tu maticnu i koju graficku najbolju stavit na nju, da mi radi komp bolje dok surfam i da pokrenem neku staru igru :D

hvala

edit : aha pise agp 32-bit pci, , sada koju grafu da uzmeme za to? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 23:22 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina
Pitanje u vezi maticne

koji procesor je na toj matičnoj?? išla bi bilo koja, šta je napravljena za agp utor.. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi maticne

intel pentium 2.8 ghz

mozes mi rec koja je najbolja agp grafa koja bi isla na tu maticnu da je potrazim na njuskalu i kupim :D

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pitanje u vezi maticne

pa mislim da bi taj procesor mogao biti dobar par sa HD 3650.. evo malo sam da si i truda pa potražio za tebe na njuškalu.. pogledaj si ovo rabljeno: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-hd-3650-512mb-agp-oglas-4618183 ili ovo novo:http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_artikl=051.806.361

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi maticne

kul, znaci i od 512 mb bi kartica isla ja sam mislio mx400 uvrh glave XD ma s njuskala iz zagreba bi uzeo neku za 100 kn i koje rame da uzmem, idu samo single channel ili mogu ic dual channel? jer imam 512 mb rama dva keksica i sporo mi zna radit htio bi uzet nekaj da imam bar 2gb i tu grafu jaci a ne ovu intregriranu, smece..

:D 

0 0 hvala 0
14 godina

za memoriju nisam baš siguran koja ide, vjerojatno DDR.. pošto je starija matična, mislim da nema dual, samo single.. neznam koliku količinu ram memorija prihvaća ta matična... čekaj još nečije mišljenje, da budeš 100% siguran.. {#}

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi maticne

da vidim sada ddr je moze imat 2gb, ak sam dobro skuzio

ugl imam ovo 2x :

Type DDR

Size 256 MBytes

Manufacturer Kingmax Semiconductor

Max Bandwidth PC3500 (217 MHz)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 14:24 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina

probaj na njuškalu još potražiti ponudu, pa vidi šta ti je najisplativije..

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi maticne

googlam ko lud , ali nigdje nemrem nac spec za ovu maticnu, ima 4 slota za rame, i nasao sam na njuskalu ove koje imam o2x 256, ali mene zanima dali mogu kupit od 512 mb ili 4x 1 gb ......ajde ako mi netko moze pomoc da znam tocno koje da trazim

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice