Novo kućište

poruka: 10
|
čitano: 1.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ili jedan ili drugi...

Pozdrav,

ja sam novi član. Volio bih si uzeti novi kompjuter. Nisam nikakav gamer ili slično. Onako čisto obični. Samo kučište gledajte. Imam Vistu, miš, tipkovnicu, zvučnike... Koji je bolji? Radon 435 ili Hyper X 5076. Inače prije sam si uvijek sam slagao, no nemam a više vremena za to.

Hvala na razumijevanju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novo kućište

Kucista su po meni najbolja Coolermaster.

Ako imas novca idi na 690, a ako nemas idi na Gladiator-a.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ili jedan ili drugi...
Radon435 kaže...

Pozdrav,

ja sam novi član. Volio bih si uzeti novi kompjuter. Nisam nikakav gamer ili slično. Onako čisto obični. Samo kučište gledajte. Imam Vistu, miš, tipkovnicu, zvučnike... Koji je bolji? Radon 435 ili Hyper X 5076. Inače prije sam si uvijek sam slagao, no nemam a više vremena za to.

Hvala na razumijevanju.

Bolje ti je slozit komp od djelova koje si sam ili ti neko drugi izabere i jeftinije itekak. Recimo u ADM narucis sve komponente oni ti ih sloze tj sastave cjeli komp besplatno i dostava ti je besplatna preko 2000kn. Samo reci do koliko kuna mislis ic samo za komp bez monitora pa ti budemo nekaj slozili.Cool

17 godina
neaktivan
RE: Ili jedan ili drugi...
Radon435 kaže...

Pozdrav,

Hvala na razumijevanju.

bolje je slagati svoj pc ili bar naručiti pa da ti oni slože

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 23:26 (pod009).
15 godina
neaktivan
Novo kućište

Cujte ne traba mi neki eXtreme može neki AMD od 3 ili 4 jezgre, ali na 2 ne idem (već imam jedan takav). Imam za kučište 4.000 KN i na ostatak ide 2.000 KN. Zadnji put sam si kupio PC u 10 mjesecu 2008. godine. Mislim da je došlo vrijeme za novi. Ako možete neki složiti do 4.000 odlično, a ako ne ja bih si prije uzeo ovaj Radon 435 ima jedan 1TB i jos si ga mogu nadograditi na šest jezgri kasnije nagodinu.

Novak na Bug Forumu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novo kućište
Radon435 kaže...

Cujte ne traba mi neki eXtreme može neki AMD od 3 ili 4 jezgre, ali na 2 ne idem (već imam jedan takav). Imam za kučište 4.000 KN i na ostatak ide 2.000 KN. Zadnji put sam si kupio PC u 10 mjesecu 2008. godine. Mislim da je došlo vrijeme za novi. Ako možete neki složiti do 4.000 odlično, a ako ne ja bih si prije uzeo ovaj Radon 435 ima jedan 1TB i jos si ga mogu nadograditi na šest jezgri kasnije nagodinu.

Ok znaci samo za komp tj kuciste si namjenil 4000 kn nema frke, inace ADM ti je u zagrebu tak da znas ali kak imaju besplatnu dostavu to nije problem.Cool

16 godina
Novo kućište

Za 4000kn mislim da ne može bolje od ovoga Namigiva. Drugi keks rama nabaciš kad mogneš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 0:30 (zabranjeniples).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Za 4000kn mislim da ne može bolje od ovoga Namigiva. Drugi keks rama nabaciš kad mogneš.

Moram ti reći "Svaka ti čast!". Dobru si nabacio konfiguraciju. Ma mogu istog trena staviti drugi keks rama, jer nisam tako škrt da nedam preko 4.000 (mislim do 4.000 je dovoljno). Vidim da si sve bolje stavio nego ja za onih 7.162 kune. Malo sam previše stavio na ono glupo napajanje i matičnu.

Novak na Bug Forumu
17 godina
zabranjeniples kaže...

Sad ja nemam kaj slagat malo si me zeznul,Nevinašce uglavnom to je to bolje tj izbalansiranije ne moze za tu lovu. Samo ja bi mozda bolje stavil ovu dole graficku zbog hladnjaka, dobro napajanje je tu kaj je vrlo bitno i kuciste isto tak samo narucis bit ce ti slozeno i dostavljeno i to je to.Cool

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=8406

16 godina
rambox kaže...

Samo ja bi mozda bolje stavil ovu dole graficku zbog hladnjaka

Potpis za VTX.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice