Trebao sam kupit novu konfu sad pred pocetak ljeta ali ce to radi ocjena bit odgodeno za kraj ljeta, e sad po mojoj logici to bi trebalo bit najneisplatljivije vrijeme za kupnju, za pocetak 2011 je intel i amd najavio novu seriju procesora, intel cak i novi socket, neisplativo mi izgleda zato sto cemu kupovat novi komp ako za 3 mjeseca izlazi nova serija i ovoj staroj masivno padaju cijene,dali se slazete s menom i dali ocekujete nesto novo ili neki pad cjena do tad, vidim da npr intel ipak stalno radi neke updateove, npr sad ovi i7 865k procesor i onaj drugi s otkljucanim mnoziteljem, dali do kraja ljeta ocekujete jos novih stvari i veci pad cijena??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u svakom slučaju će bit bolje nego sada, no ne očekuj neke drastične promjene. jedino di možeš neku veću promjenu očekivat jesu grafičke (ati souther islands) i pad trenutnih cijena? no, ne uzimaj ovo zdravo za gotovo pošto se navedeni očekuje biti predstavljen u "late 2010."..
a kaj se općenito čekanja tiče.. čekat možeš zauvijek
Po meni čekanje se isplati jedino do Božića kada budu neki simbolični popusti, inače kupi ako imaš gotovinu, i za to traži popust.
U vezi southern islanda, to mi je najnevaznije jer imam 4670 koju mogu na neko vrijeme stavit u novu konfu dok ne izade serija hd6000 koju sam namjeravao cekati, ono sto me zanima je dali se ocekuju neki novi procevi od intela ili nista prije 2011, i dali ce oni izaci odma s pocetkom 2011.
Čekanje mi nikad iskreno nije imalo smisla,prvo postavi računicu s novcem.
nije da zelim cekat nego moram radi novca, ja pitam jel se u 9. mjesec isplati cekat 2011. god
sad pitaš dal je isplativo kupnje u 9.mj, a ako onda ne odgovara tada bi kupio početkom 2011. ..
a da pričekaš početak 2011. pa vidiš dal će biti isplativo uzet sredinom iste godine? 
nije da zelim cekat nego moram radi novca, ja pitam jel se u 9. mjesec isplati cekat 2011. god
Tko ti na to može odgovoriti a da ga ozbiljno shvatiš?
Očito ni sam neznaš šta želiš.
Eto ti moj savjet, počekaj 2 godine.
Fino kad se odlučiš na kupnju otvori temu i to je to. Ovako ćeš dobivat odgovore koji će te još više zbunit.