Isplativost kupnje u 9. mjesec zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Isplativo vrijeme kupnje?

Trebao sam kupit novu konfu sad pred pocetak ljeta ali ce to radi ocjena bit odgodeno za kraj ljeta, e sad po mojoj logici to bi trebalo bit najneisplatljivije vrijeme za kupnju, za pocetak 2011 je intel i amd najavio novu seriju procesora, intel cak i novi socket, neisplativo mi izgleda zato sto cemu kupovat novi komp ako za 3 mjeseca izlazi nova serija i ovoj staroj masivno padaju cijene,dali se slazete s menom i dali ocekujete nesto novo ili neki pad cjena do tad, vidim da npr intel ipak stalno radi neke updateove, npr sad ovi i7 865k procesor i onaj drugi s otkljucanim mnoziteljem, dali do kraja ljeta ocekujete jos novih stvari i veci pad cijena??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Isplativo vrijeme kupnje?

u svakom slučaju će bit bolje nego sada, no ne očekuj neke drastične promjene. jedino di možeš neku veću promjenu očekivat jesu grafičke (ati souther islands) i pad trenutnih cijena? no, ne uzimaj ovo zdravo za gotovo pošto se navedeni očekuje biti predstavljen u "late 2010."..

a kaj se općenito čekanja tiče.. čekat možeš zauvijek

17 godina
neaktivan
Isplativost kupnje u 9. mjesec

Po meni čekanje se isplati jedino do Božića kada budu neki simbolični popusti, inače kupi ako imaš gotovinu, i za to traži popust.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Isplativost kupnje u 9. mjesec

U vezi southern islanda, to mi je najnevaznije jer imam 4670 koju mogu na neko vrijeme stavit u novu konfu dok ne izade serija hd6000 koju sam namjeravao cekati, ono sto me zanima je dali se ocekuju neki novi procevi od intela ili nista prije 2011, i dali ce oni izaci odma s pocetkom 2011.

15 godina
neaktivan

Čekanje mi nikad iskreno nije imalo smisla,prvo postavi računicu s novcem.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

nije da zelim cekat nego moram radi novca, ja pitam jel se u 9. mjesec isplati cekat 2011. god

17 godina

sad pitaš dal je isplativo kupnje u 9.mj, a ako onda ne odgovara tada bi kupio početkom 2011. ..

a da pričekaš početak 2011. pa vidiš dal će biti isplativo uzet sredinom iste godine? Smijeh

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

nije da zelim cekat nego moram radi novca, ja pitam jel se u 9. mjesec isplati cekat 2011. god

Tko ti na to može odgovoriti a da ga ozbiljno shvatiš?

17 godina
neaktivan

Očito ni sam neznaš šta želiš.

Eto ti moj savjet, počekaj 2 godine.Cool

Fino kad se odlučiš na kupnju otvori temu i to je to. Ovako ćeš dobivat odgovore koji će te još više zbunit.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice