Konfa:
Matična: Gigabyte GA-K8NE (socket 754)
Procesor: Sempron 1.4 Ghz
RAM:768Mb
Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT
Napajanje: Codegen 400W
HDD: Maxtor 60Gb
Konfa:
Matična: Gigabyte GA-K8NE (socket 754)
Procesor: Sempron 1.4 Ghz
RAM:768Mb
Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT
Napajanje: Codegen 400W
HDD: Maxtor 60Gb
ne
Ne mogu se nis sjetit!!!
Ne, stari socket, eventualno ubaciti jos rama unutra (nisi napisao koliko imas) pa bi dobio nesto malo na ubrzanju...
Ne, stari socket, eventualno ubaciti jos rama unutra (nisi napisao koliko imas) pa bi dobio nesto malo na ubrzanju...
evo uredio sam.... imam 768Mb rama...
A mozes jos dodat, ali ni to ti nece bas pomoc...
A bi li se isplatilo promimiti HDD, RAM, Grafičku
A bi li se isplatilo promimiti HDD, RAM, Grafičku
ako se procesor nemože baš puno prominit' sumljam da će promjena ostalih komponenta donijeti puno bolje performanse, a da se to isplati...
Ako možeš to nekome prodati prodaj i onda se ovdje javi da ti složimo neku bolju konfiguraciju
a za kolko bi se to moglo prodat' ?
Ako možeš to nekome prodati prodaj i onda se ovdje javi da ti složimo neku bolju konfiguraciju
a za kolko bi se to moglo prodat' ?
400 do 500 kuna max.
oke, stavit' ću ga navečer još na procjenu da vidim ima li drugačijih mišljenja :D
vidim da se razumijete u ove nemani ispred nas svih
jedna molba....
imam malo viska godina i dosta vremena pa bih se igrao.....i surfao .... sto mi mozete preporuciti da kupim nesto gotovo ili da se da sloziti - netko - nisam bas doma u tome
hvala , imam win-7 orginal i microsoft ofis tako da to mogu sam
ako nadjete vremena molim odgovor
aaa s kolko novaca raspolažeš ?? bolje je sam slagati, nego kupiti več složeno, za istu svotu se dobije puno bolji komp ako sam slažeš. Makar ja bi pričekao malo s obzirom na enormno visoke cijene diskova.