Gamer PC

poruka: 25
|
čitano: 2.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gamer PC

Evo otvorio sam ovu temu s razlogom da čujem vaše mišljenje...Zelim kupit novi pc (Gamerski)....koju konfiguraciju vi preporucate....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gamer PC
Chaos98 kaže...

Evo otvorio sam ovu temu s razlogom da čujem vaše mišljenje...Zelim kupit novi pc (Gamerski)....koju konfiguraciju vi preporucate....

Za koliko novaca? 

15 godina
neaktivan

Nemislim monitor kuciste i to nego ovo procesor , grafu , memoriju , matičnu p.... pa do 4 - 5 k

16 godina

evo odi u moju temu i odi dole i pogledaj konfiguraciju ja mislim da je ok

evo link

http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/gaming-konfiguracije/64133.aspx?page=0&jumpto=1172633&sort=asc&view=flat

15 godina
neaktivan

Nisam baš neki ekspert u sastavljanju konfiguracija, ali mislim da bi ti ovo bilo dobro (ako bi radilo) :

Pričekaj bolje nekog starijeg bugovca sa više iskustva, sastavit će ti garant bolju konfu ;) :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 20:48 (Stipa.03).
15 godina
protjeran
Stipa.03 kaže...

Nisam baš neki ekspert u sastavljanju konfiguracija, ali mislim da bi ti ovo bilo dobro (ako bi radilo) :

ja se nebi cudio kad bi mu ti stavio dva napajanja !!!!!

16 godina
damir1994 kaže...
Stipa.03 kaže...

ja se nebi cudio kad bi mu ti stavio dva napajanja !!!!!

aahahhahahahha

15 godina
neaktivan

@Stipa... nije ti loša konfa, ali može i bolje, može se uštediti još para... a i na tu konfu samo 2gb rama je preeeemalo......

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

@Stipa... nije ti loša konfa, ali može i bolje, može se uštediti još para... a i na tu konfu samo 2gb rama je preeeemalo......

Stavio sam 4GB, 2gb+2gb ;)

15 godina
neaktivan
Gamer PC

1 x Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
1 x Procesor AMD Athlon II X4 635, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W
1 x Zotac GTX 460, 1GB DDR5 256 bit, 336 Stream Procesossors : 675 M
1 x HDD WD 500GB, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x CoolerMaster Elite 334, black, (W)187 x (H)421 x (L)485 mm, 6kg
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1333MHz, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A

4.954,97Kn

Super gamerski komp.
458 Italia. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 23:25 (Duble).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Duble kaže...

Procesor AMD Athlon II X4 635, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W
1 x Asrock 770 EXTREME3 - AMD 770, AMD SB710, ATX, FSB 2600, Dual Ch
1 x HDD WD 500GB, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms
1 x DDR2 4GB (2x2GB) PC6400 Corsair, 800MHz, TWIN2X4096-6400C5C
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x CoolerMaster Elite 334, black, (W)187 x (H)421 x (L)485 mm, 6kg
1 x Zotac GTX 460, 1GB DDR5 256 bit, 336 Stream Procesossors : 675 M

5.079,97Kn

Super gamerski komp ako je dozvoljeno malo prekoračenje limita (79,97Kn, kad govorimo o ovoj svoti valjda je?)

OVO je najbolji od Double-a

15 godina
protjeran
Gamer PC

gejm PC bez quad core i minimim 4 GB rama te neka grafa u rangu 2000kn to jednostavno nije.naravno da je tu i jako bitna karika SSD ali drame dize cijenu ali njegovo vrijeme tek dolazi

ja na tvom mjestu nebi stedio sa procom,uzmi sto bolji ovo se sve drugo puno lakse nadogradi,em te matične malo malo mjenjaju sockete,zemi dobar proc i matičnu,ovo ostalo mozes lagano ubacit,memoriju,grafu pa cak i SSD za 1 god dok malo cijene ne padnu i ponuda se pojaca

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

gejm PC bez quad core i minimim 4 GB rama te neka grafa u rangu 2000kn to jednostavno nije.naravno da je tu i jako bitna karika SSD ali drame dize cijenu ali njegovo vrijeme tek dolazi

ja na tvom mjestu nebi stedio sa procom,uzmi sto bolji ovo se sve drugo puno lakse nadogradi,em te matične malo malo mjenjaju sockete,zemi dobar proc i matičnu,ovo ostalo mozes lagano ubacit,memoriju,grafu pa cak i SSD za 1 god dok malo cijene ne padnu i ponuda se pojaca

SSD ti nema ama baš nikakve veze s igricama , SSD ti je za programe brže čita podatke i to a ne za igrice LOL

Namigiva

15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

SSD ti nema ama baš nikakve veze s igricama , SSD ti je za programe brže čita podatke i to a ne za igrice LOL

Namigiva

Nije skroz točno...

Ako imaš SSD loading ide brže. Smijeh

15 godina
protjeran

LoLkaj si ga nekom drugom a dotad se malo informiraj  Namigiva

nije isto ucitati crysis za 15sec ili 2 minute

nije isto ucitati gothic 3 za 30secundi ili 1:30min

nije isto kad igras COD6 online pa ti se mapa ucita za 2 sekunde dok se onom mehanickom ucita za 10secundi

svi PRO igraci imaju SSD a kako im padaju cijene i svi ostali polako prelaze a razlike su ogromne

secunde igraju ulogu,dok se tebi mapa ucitava,SSD lik vec ima 5 killova

15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

LoLkaj si ga nekom drugom a dotad se malo informiraj Namigiva

nije isto ucitati crysis za 15sec ili 2 minute

nije isto ucitati gothic 3 za 30secundi ili 1:30min

nije isto kad igras COD6 online pa ti se mapa ucita za 2 sekunde dok se onom mehanickom ucita za 10secundi

svi PRO igraci imaju SSD a kako im padaju cijene i svi ostali polako prelaze a razlike su ogromne

secunde igraju ulogu,dok se tebi mapa ucitava,SSD lik vec ima 5 killova

Pa nisam lud da dam 800,900kn za SSD ,bolje si kupum WD Black i imam više GB,ali je malo sporiji

15 godina
protjeran

pa ssd se koristi kao system disk a ne kao storage

na SSD idu windowsi i ono sto ti je bitno i sto se korisiti stalno (nebitno sad radi li se o igricama,autocad,photoshop itd) a drugi disk se korisiti za ostale nebitne gluposti

Malo sporijiSmijeh..pravis se pametan a nisi informiran

ssd su brutalno brzi diskovi,pogotovo ovi sa novim kontrolerima,intelovi

SSD protiv tog tvoga to ti je usporedba Fice i ferrarija

15 godina
neaktivan
Gamer PC

Moje mišljenje je da SSD treba početi koristiti za god do dvije jer ta tehnologija još nije napredovala, udaljilji ste se od teme, osim togo pro gamerski komp nije gamerski komp do 5 k kn nego do 10k kn.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Gamer PC

Ona doubleova konfa i nije tako loša, samo nekako sam mišljenja da DDR2 moduli neće baš svojom voljom ići u DDR3 utore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nemoze ssd lik imat 5 killova jer zato postoji start countdown. ;)
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan

Da, možda za 2007-u, ja ti nebi preporučio AMD-ov procesor ispod verzije AMD Phenom x4 900 jer za novije igrice ti neče biti ništa od toga, kao npr. Dirt 3.

Ako budeš uspjeo ušparati još 1000 KN složiti ću ti ja nešto malo bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 1:38 (Sejki32).
16 godina
neaktivan
bugonja kaže...

pa ssd se koristi kao system disk a ne kao storage

na SSD idu windowsi i ono sto ti je bitno i sto se korisiti stalno (nebitno sad radi li se o igricama,autocad,photoshop itd) a drugi disk se korisiti za ostale nebitne gluposti

Malo sporijiSmijeh..pravis se pametan a nisi informiran

ssd su brutalno brzi diskovi,pogotovo ovi sa novim kontrolerima,intelovi

SSD protiv tog tvoga to ti je usporedba Fice i ferrarija

Daj ne izmišljaj...Pravi gamer će dati 300-tinjak kuna više za 10 sekundi kraći load.Nebi rekao.Doći će i za SSD vrijeme.Ali za sada je on samo za profiće koji rade u profesionalnim programima tipa PS,AutoCad,3D Max,After Effects,rendering,...

Mislim da će se sa SSD-om dogoditi ista stvar kao i sa "običnim" hard diskom.Svi su prvo imali HDD-ove od 20-60gb,a pogledajte sada.320gb minimalac za svaki noviji laptop.Bolji kompovi do 1tb-a.ISto će se dogoditi i sa SSD-ovima.

Punk's not dead!!!!
15 godina
protjeran

vec sad postoji 256GB sata 3 SSD,256GB je meni sasvim dovoljno,a i vecini kucnih korisnika.21.stoljece a imamo mehanicke diskove u kantama lol

15 godina
neaktivan
Gamer PC

Samo što je problem kod tog SSD-a od 256 GB je to da košta kao 4 mehanička od 1 TB :)

We do not quit playing because we grow old, we grow old because we quit playing.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Da, možda za 2007-u, ja ti nebi preporučio AMD-ov procesor ispod verzije AMD Phenom x4 900 jer za novije igrice ti neče biti ništa od toga, kao npr. Dirt 3.

Ako budeš uspjeo ušparati još 1000 KN složiti ću ti ja nešto malo bolje.

Pazi, ovaj socket će se nastavit koristit i za 1 god, sad može uzet athlon x4, a kasnije   nadogradit na phenom (ako bude potrebe).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice