- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad ćeš dobiti porciju lekcija, gdje će sigurno se spominjati lopata i rad xĐ

Cuj odmah bi kunu za klik!?
mozes se obuci u haltere i grudnjak i probat onaj web sex. kazu da je ok lova pogotovo ak si vjest sa ping-pong lopticom.
eto
http://www.moj-posao.net/
sretno
Klikaj, al mislim da tak neces puno zaradit, prije ce ti dop*zdit..
Ajde mali uzmi motiku i kopaj kanale...
Jedino tele 2 nudi i ovce i novce, pa bi se mozda mogao zaposliti kod njih? :P
Ma šta ne bi mogo :D
Vidim da si pun ideja :D i htio bi se obogatiti preko noći... e sinko prije ili kasnije shvatiš da nema ništa od toga dok ne primiš knjigu u ruku i ne naučiš nešto. Prihvati se nekog programskog jezika, za*ebi skripte i ta gotova rješenja, pm makere i sl...
Šta mislite o "lijenom milijunašu".?
ne mislim
Skijaška kapa,gan i u akciju. To ti je brza "zarada" haha...!
ne mislim Ti si 100% iz Senja.
Naravno da možeš ali trebaš imat puno posjeta na tom siteu.
Što nije tako lako kako se čini.
otvori sajt sa jaaako velikim brojem posjetitelja na dan...nekih 7000 posjetitelja na dan i imas zaradu od 300kn na dan.....a ovako 0 bodova.
otvori sajt sa jaaako velikim brojem posjetitelja na dan...nekih 7000 posjetitelja na dan i imas zaradu od 300kn na dan.....a ovako 0 bodova.
i pri tome se misli na UV, a ne PV!
Nije lako danas zaraditi na sajtu bilo kakvom, a da bi ti netko uopće na nešto kliknuo kako kažeš moraš ga nekako i privući, nije to sad samo tako stavit ću slike sa googla napisati vic o čak norisu, pa će mi netko za to dati kunu! poradi na planu, između ostalog bitan ti je koncept i sadržaj, aonda dalje razlažeš na planove i financijsku konstrkciju....
i pri tome se misli na UV, a ne PV!
ili eto to što kolega gore kaže, druge nema, a do te brojke nije samo tako lako doći sa praznim sajtom bez sadržaja....
Sine, ja cu ti platiti, samo da ne otvaras vise ovakve teme
Za raspravu o takvim stvarima imate forum: http://www.internetzarada.org/
Ova tema ide pod ključ.