Varteks 1:6 Dinamo

poruka: 12
|
čitano: 1.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako je dinamo razvalio varteks

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

je...mislim da će sve biti odlučeno u zadnjoj utakmici na poljudu...Smijeh

i...glup ti je potpis. šta mogu kad je! :)

ps. 200 poruka bravo za mene! lol

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan

Golijada:)

16 godina
neaktivan
RE: Varteks 1:6 Dinamo

ma koja golijada sta pricas namjestaljka.....namisten ti je hajduk,dinamo,sibenik......ma.....NA POLJUDU CE BIT VESELO :D jedva cekam.......

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina

Varteks je pustil Dinamu ko i Zadar Hajduku

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

ma o cem ti trabunjas

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

pocinjete vi sa spamom...hehe znao sam cim je tema o dinamu Smijeh

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
shvabo96 kaže...

ma o cem ti trabunjas

ma sta pricas kralju moj slazem se s Armor to je sve namjestaljka....sta pricas meni otac zna stimca :D zato svaki tjedan dignem 200 kn samo na hnl ulozim oko 30 =) varteks sam stavio da daje gol u prvom poluvrijemenu sibenik 1 hajduk naravno protiv zadra da dobiva....

EDIT:SPAWNK4MPER ti mama nije ovo spwn nego ovi shvabo nema pojma o cemu on trabunja....=)
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 22:15 (Logitech Gaming).
17 godina

1. HNL je za plakat... ono je negledljivo totalno, već se zna ko će bit prvak (Hajduk) i tu nema više priče (sve je to namješteno)... i onaj vaš slepicka koji već ako je on zabio jedan pošten gol u dinamu ja režem ki*u

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 22:19 (leo_819).
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

1. HNL je za plakat... ono je negledljivo totalno, već se zna ko će bit prvak (Hajduk) i tu nema više priče (sve je to namješteno)... i onaj vaš slepicka koji već ako je on zabio jedan pošten gol u dinamu ja režem ki*u

ma slazem se s tobom stvarno je za plakat a da ce hajduk biti prvi..hmmmm nzn bas sto ti znas sta onaj cigan stimac radi..oni slepicka svi ga sad hvale zabia 6 golova u dvije utakmice odma neka zvijezda...on je ka kalinic SMOTAN JE SAMO TAKO........ tako da nista od toga napadaca.....
17 godina
moderator

Ako hoćete pisati gluposti o nogometu i HNL-u (sve je namješteno, svi su prodani, zna se ovo i ono) - idite na neki drugi forum! Ima ih na stotine gdje se prepucavaju navijači i svađaju po svim mogućim osnovama!

Ovdje možete pričati o nogometu, ali to mora biti o taktičkim pitanjima, kvalitetu igre, potezima trenera i igrača!

Sve ostalo samo će dovesti do zaključavanja tema i podjele kartona!

16 godina
neaktivan
ma to se ovi prepucavaju! bila je ljepa utakmica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice