Zanima me gdje se moze na internetu pogledat utakmicu Vardar vs Dinamo,jer nasi ne prenose.Pozdrav.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta nitko nezna.
sad čitam da se predsjednik vardara nije se uspio dogovorit niti sa jednom jedinom tv kućom vezano za prava prijenosa.
Nema streama, ali ima radio prijenos i to na makedonskom!
http://play.mrt.com.mk/live/mr1
Jako je zabavno slušati jezik koji u biti razumijemo, ali opet ne baš sve...
Komentator je dosta realan pa ne iritira nekim navijačkim pristupom...
Btw - sada je poluvrijeme, rezultat je trenutno 0:2
Meni nije jasno da nije bilo prijenosa, zar je cijena bila stvarno toliko velika da nitko nije uspio otkupiti prijenos. Kratka snimka na službenom youtube kanalu FK Vardara.
Na temelju ove snimke mogu samo reći da dam je obrana očajna. Postavljanje katastrofa, za Dinamo u Europi je nedopustivo raditi takve greške. Bekovi su posebno loši bili na temelju snimke, Matel i Stojanović. Čisti promašaj Dinamove scout službe. Vidi se koliko fali Pivarić na lijevoj strani. Evo stavio sam 3 slike iz ovog videa lošeg postavljanja u obrani (prve 3 slike). I jedna od akcija Dinama, koja je odlično odrađena, gdje Rog izbacuje 4 igrača, ali Fernandez nažalost promašuje (zadnja slika).
Ma dobili smo to s puno sreće. Obrana katastrofa, to sam i ja primjetio gledajući sažetke. Nije to još ništa gotovo. Osim ako se neke stvari ne poklope i poslože, onda bi ih trebali razmontirat u Zagrebu. Nisu oni za usporedbu s nama.
Btw, prijenosa iz Makedonije nije bilo jer je navodno predsjednik tražio 50k eura, a inače je za tu fazu natjecanja 10-15k eura normalna cijena, maksimalno 20k za neku jaču utakmicu što je teško s obzirom na fazu natjecanja. Iz Maksimira bi trebalo biti prijenosa. Sad Dinamo treba njih odbiti s velikom cijenom.