Ne znam jel gledate svj prvenstvo ali ovo kaj je Bolt učinio na 100 m je nevjerojatno.
Za nevjerojatnih 12 stotinki je srušio svj rekodr odnosno svoj rekord.
Divim mu se .
NE pise se Hussein bolt nego
Usain BoltAli stvarno trci ko da ga gepardi love.
Gledal sam... Nevjerojatno, još je gledal prema semaforu ...
mislim da mu je to limit ali nadam se da moze brže, predobar je a tek mu je 22
Stvarno je genijalan. Odličan. 9:58 je fantastično vrijeme.
Ja jednostavno nemogu vjerovati da netko može biti tako brz. Pa 9.58 i to sruš stari rekord od 9.69 pa nevjerojatno.
mislim da to vise niko nebude srusil...
mislim da to vise niko nebude srusil...
Osim njega samog...
Niš ne vjeruj, i za Maurice Greena je tak izgledalo u njegovo vrijeme...
stvarno je brz pogledaj te mu ruke jaci je od polovice ak ne i od svih sto bacaju koplje a noge da ne govorimo
nije to fantasticno vrijeme, takvo vrijeme nece niko srusit, osim ak se ne pojavi kakav igrac jos bolji od bolta, makar sumljam. To znaci da frajer u 1 sek prode 9.5 metara. TO JE STRASNO!!!!!!!!
Sadam Hussein?
E da ja se upravo divim sebi zbog toga što znam puno toga.
nije to fantasticno vrijeme, takvo vrijeme nece niko srusit, osim ak se ne pojavi kakav igrac jos bolji od bolta, makar sumljam. To znaci da frajer u 1 sek prode 9.5 metara. TO JE STRASNO!!!!!!!!
Netočno, pretrči 10,44 metara u sekundi s tim da starta sporije nego što završi, tj. konstantno ubrzava tako da se ta cifra penje i na više od 10,44 m/s.
I 9.58 je fantastično vrijeme. Treba se diviti čovjeku koji pobijedi drugoplasiranog u finalu za 13 stotinki, s tim da je Gay istrčao svoje najbolje vrijeme.
Iako se meni čini da bi Bolt mogao i ispod 9.55, čini mi se da nije savršeno startao.
EDIT: jel se može promijenit naslov teme na 'Usain Bolt'?
Oprostite na krivom naslovu ali bio sam toliko zanesen pobjedom i rekordom da nisam znao kaj pišem :) .
Bolt bi ove sezone morao biti proglasen najboljim sportasem svijeta!To sto on radi to nemoze nitko!Tako zadivljujuc nije ni Federer niti Schumacher u svojim sportovima
Meni se to cini sve nemoguce bez nekih ilegalnih supstanci
on koda ima raketni pogon u gačama
to sam i ja htio reći. on mora bit na nekom dopingu...
rusi na njemu testiraju neke nevidljive supstance!!! :p
Prva tri idu obavezno na testiranje.
Bolt bi ove sezone morao biti proglasen najboljim sportasem svijeta!To sto on radi to nemoze nitko!Tako zadivljujuc nije ni Federer niti Schumacher u svojim sportovima
od podcrtanog sumnjam. ovaj bolt mora na necemu bit, al ako nije svaka mu cast !
Ne nužno. Ako pogledate malo povijest i njegovu konkurenciju Bolt je novi tip sprintera. Oni više nisu mali i nabijeni. Bolt je visok, krakat. S takvim predispozicijama i novim metodama treniranja (kako mu kaze trener inace jedan od najboljih trenera na svijetu) nije ni cudo da je napravio iskorak od konkurencije. Pitanje je dokad to moze ic i kada dolazi limit. Dakle konstitucija njegovog tijela mu je i največa prednost.
Upravo zbog visine i krakatosti mislim da ce 200m razvalit totalno. Al ipak 100m je kraljevka disciplina.
mogo bi i ja ko bolt visok i trenirat sa njegovim trenerom
ma sprda se s njima, iako je ovo prva utrka koju je otrča normalno, da nije usporava it to...
neću ga osporavat,ali samo pogledajte kakve je rezultate ima dok nije skinia prvi put svjetski rekord
poviše i to debelo poviše 10sec, kako čovik se onda u po godine može pretvorit u najboljeg sprintera na svjetu...
daj mi formulu, nešto se špekuliralo o novoj vrsti dopinga, joše se ne zna.... al jbte čovik trči ko raketa, nekako
mi ima slabi start al se zato kasnije rastrći... moguće baš radi dugog raskoraka mis da je 2.74m...
bilo je i prije u povjesti krakatih sprintera samo je on jedini danas i zato je malo čudno.......
A sad čekam 200 m. Nadam se da će trčat.
A sad čekam 200 m. Nadam se da će trčat.
opet on i gay... sudar titana
Ma mislim da i na 200 pada rekord. Trenutno je 19.30 a nakon ovog danas mislim da nema šanse da opstane.
ja mislim da se na Boltu izvode neki pokusi u labaratorijama :P ... svaka mu čast i mislim da je mogo otrčat stotinku il dvi manje da pri kraju nije okrenuo glavu prema semaforu ...
i još jednom svaka mu čast no lik mi stvarno ide na živce :)) nevolim njegovo ponašanje prije utrke ...
Neznam, ja ne vidim ništa loše u njegovom ponašanju. To je pozitivno nabrijavanje ništa više.
ni ja ne volim njegovo ponašanje, malo mi je to preseravanje
ali tip je showmen, publika ga zato i voli...
ne vjerujem, dapače 99% sam siguran da nije nikakav doping u pitanju, lik je jednostavno kralj
btw, o koracima. dns je komentator rekao da je utrku u pekingu pretrcao sa 41 korakom, dakle jedan korak je 2,439 metara
oce li opet trcati u stafeti 4x100, mislim da ce opet razvaliti gaya na 200 m...
EDIT: na wltcherow 1. post, nije za 12, nego 11 stotinki
sa 9,69 na 9,58..
Ako uzmemo u obzir da je "lose" startao, okrenuo glavu na kraju a uz sve to i vrijeme koje jos ima ispred sebe (ima tek 22 god), taj rekord sigurno pada. Moze on i ispod 9.50