Sve o tenisu (ATP & WTA)

poruka: 54
|
čitano: 16.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Čudi me da nitko još nije pokrenuo temu o tenisu. Ima li ovdje fanova ovog kraljevskog sporta ?

Kakogod, trenutno je pri kraju US Open. Čilić je pojeo Federera danas. Roger je inače već stari bik i nije više u onoj fizičkoj formi ko prije, no zbog njegove mentalne moći može preokrenuti već naizgled izgubljene mečeve ko jučer protiv Monfilsa, tako da se kod njega nikad ne treba veselit unaprijed hehe. No danas mu nije ništa mogao. Čiliću ide u prilog da je imao dan odmora više, te se Roger dosta izmorio protiv Monfilsa. Drugi meč, Đoković - Nishikori nažalost nisam uspio skroz pogledati, ali mi Nishikori izgleda jako neugodan igrač, bit će velka borba u finalu. Čilić je sad u životnoj formi i bit će šteta ako ovo ispusti. Pratit će se finale ko Wimbledon 2001. :)

14 godina
Re: Sve o tenisu (ATP & WTA)
luckyluke kaže...

Čudi me da nitko još nije pokrenuo temu o tenisu. Ima li ovdje fanova ovog kraljevskog sporta ?

Kakogod, trenutno je pri kraju US Open. Čilić je pojeo Federera danas. Roger je inače već stari bik i nije više u onoj fizičkoj formi ko prije, no zbog njegove mentalne moći može preokrenuti već naizgled izgubljene mečeve ko jučer protiv Monfilsa, tako da se kod njega nikad ne treba veselit unaprijed hehe. No danas mu nije ništa mogao. Čiliću ide u prilog da je imao dan odmora više, te se Roger dosta izmorio protiv Monfilsa. Drugi meč, Đoković - Nishikori nažalost nisam uspio skroz pogledati, ali mi Nishikori izgleda jako neugodan igrač, bit će velka borba u finalu. Čilić je sad u životnoj formi i bit će šteta ako ovo ispusti. Pratit će se finale ko Wimbledon 2001. :)

Bas i ja razmisljao i trazio ovu temu, ali eto ocito ovdje malo ljudi prati tenis. Inace Cilic je danas odlicno stvarno odigrao, jedan od najboljih meceva u karijeri, iznenadilo me kako nije pao u zadnjem setu kao sto mu se cesto zna dogoditi, ali kada mu je Federer uzeo break, odmah mu je vratio i pokazao da je konacno poradio i na psihi. U svakom slucaju jedva cekam finale i ne zelim jos donosit nikakve prognoze, ali Cilic je stvarno u formi i bit ce tu svega. Eh da, a HRT bi se stvarno trebao sramiti sto nije prenosio danasnji mec, a ako ne nabave prava za finale slobodno im preporucujem da se ugase. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 1:51 (gamer34).
16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Bio bi red da HRT prenosi finale, po meni je ovaj događaj jednako važan ko Goranov Wimbledon. Ne znam šta ih plaćamo inače. No najtužnije je da ću na kraju završit na nekom streamu gdje jedva lopticu vidim kak leti.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Možda nešto i bude od prijenosa... Navodno smo i polufinale trebali gledat na HRT-u.

http://www.24sata.hr/tenis/hrt-pregovara-oko-prijenosa-cekamo-da-razmotre-ponudu-383148

13 godina
odjavljen
luckyluke kaže...

Bio bi red da HRT prenosi finale, po meni je ovaj događaj jednako važan ko Goranov Wimbledon. Ne znam šta ih plaćamo inače. No najtužnije je da ću na kraju završit na nekom streamu gdje jedva lopticu vidim kak leti.

Slažem se. Stvarno bude sramota ako nece prenositi ovo pokraj svih onih gluposti kojima svakodnevno popunjavaju program.

14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Nisam neki ogroman pratitelj tenisa, ali volim tu i tamo pogledati finale nekog Grand Slama. Čiliću svaka čast, savršeno je odigrao. Bilo je i mene malo strah kad je treći set krenuo sa 0:2, već sam pomislio da bude svega do kraja, ali ostao je smiren i riješio stvar. Gem za meč je je bio odlično odrađen, čak 3 ili 4 asa je udario.

Iskreno, prvi puta sam jučer čuo za ovog Japanca, ali nadam se da će uspjeti ponoviti igru od jučer. Ovo je prilika kakva se mora iskoristiti.

Ako neće biti na HTV-u gledat će se opet neki stream, ali stvarno bi bio red da otkupe prijenos. Nije baš da smo imali puno razloga za veselje nakon osvajanja Davis Cupa. Budućnost barem izgleda svijetlo. Pogotovo ženski dio, a i mali Čorić bi mogao biti top 10 igrač.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Svejedno mi je hoće li biti prijenos na HRT-u jer imam Eurosport ali ako državna uhljebarska televizija nema para da otkupi jedan takav važan događaj za hrvatski sport onda je sramota premala riječ. Ali u neku ruku ih i morate shvatiti, SP u Brazilu... točnije sunčanje Mile Horvat na Copacabani je trebalo i platiti :)

Što se tiče Ćilića, jako me iznenadio igrom i zrelosti koje pokazuje na turniru. Vidi se Ivaniševićeva ruka u svemu tome, pogotovo u servisu. Finale uzima sigurno ako će igrati kao dosad na turniru, ali ako mu se dogodi onaj ''propuh u glavi'' po kojem je poznat, ništa od toga.

14 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Zasad ništa od prijenosa na ŠRT-u, znate li u koliko je točno sati po našem vremenu dvoboj i imate li možda kakvu informaciju za stream?

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

U 23 sata počne. HRT će objaviti iza 17h hoće li biti prijenosa ili ne.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Finale je u 23 sata po nasem vremenu...za prijenos se jos pregovara jer Eurosport trazi za finale ukupan iznos kao za cijeli turnir...80k $...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

U 23 sata počne. HRT će objaviti iza 17h hoće li biti prijenosa ili ne.

Hvala{#}.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Ipak je HRT uspio osigurati prijenos, čuda li neviđena.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Od sutra sigurno režu plaće zaposlenicima jer ipak su se napatili i iscrpili ko Isus na križu da to plate. Kakvi su to šupci. Ako ih je ovaj meč koštao ko cijeli Wimbledon prenosit zašto onda Wimbledon nismo gledali ? Di su ona zlatna vremena kad su se sva 4 Grand Slama prenosila, redovito španjolska liga neka tekma, engleska liga na Novoj TV, 1. HNL, emsiija "Petica" itd. Sad od toga gotovo da ništa nije ostalo. Treba ih sve krampom zatuć u tom šugavom HRT-u.

14 godina
luckyluke kaže...

Od sutra sigurno režu plaće zaposlenicima jer ipak su se napatili i iscrpili ko Isus na križu da to plate. Kakvi su to šupci. Ako ih je ovaj meč koštao ko cijeli Wimbledon prenosit zašto onda Wimbledon nismo gledali ? Di su ona zlatna vremena kad su se sva 4 Grand Slama prenosila, redovito španjolska liga neka tekma, engleska liga na Novoj TV, 1. HNL, emsiija "Petica" itd. Sad od toga gotovo da ništa nije ostalo. Treba ih sve krampom zatuć u tom šugavom HRT-u.

Ma ne samo Wimbledon, kažu sad da je cijena koju je ponudio Eurosport za taj jedan meč odgovarala cijeni svih mečeva u Wimbledonu i Roland Garrosu zajedno {#}

A Lige petice će ostati samo u sjećanju jer ih više ne bude, Sportklub i Arenasport su pobrale sve što su spremne platiti dok HTV škrtari. Ako više neće platiti za pišljivi HNL znaš koliko je sati ali kad trebaju trošiti na predsjedničke plaće koje si dijele i na gluposti onda nije problem. Nešto se govori da će pretplatu skresati na pola, po tome kako sad rade nestati će Sportska redakcija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 17:02 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

ŠRT nije vrijedan ni komentiranja.

14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Kojom to logikom bi se recesija trebala osjetiti svugdje osim na programu javne televizije. Nema dovoljno para da se ko prije troši na sve i svašta. Grand Slamovi bez naših predstavnika, Liga prvaka bez naših klubova, Formula 1, NBA, ništa od toga nije od interesa za širu javnost da bi HRT morao to prenositi. Prije se moglo, ali ta vremena su prošla. Postoje streamovi, digitalne televizije svih vrsta i onaj tko je spreman platiti u pravilu može gledati što ga zanima. A to što netko misli da bi za 80-ak kuna trebao dobiti čudesa je drugi par rukava. 

Da Čilić nije dogurao toliko daleko, malo koga bi bilo briga što nema US Opena na telki. A s obzirom kako su naši prolazili zadnjih godina nije baš da je HTVu sila trošiti pare na cijeli turnir kad naši ispadnu prije osmine finala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...

Kojom to logikom bi se recesija trebala osjetiti svugdje osim na programu javne televizije. Nema dovoljno para da se ko prije troši na sve i svašta. Grand Slamovi bez naših predstavnika, Liga prvaka bez naših klubova, Formula 1, NBA, ništa od toga nije od interesa za širu javnost da bi HRT morao to prenositi. Prije se moglo, ali ta vremena su prošla. Postoje streamovi, digitalne televizije svih vrsta i onaj tko je spreman platiti u pravilu može gledati što ga zanima. A to što netko misli da bi za 80-ak kuna trebao dobiti čudesa je drugi par rukava. 

Da Čilić nije dogurao toliko daleko, malo koga bi bilo briga što nema US Opena na telki. A s obzirom kako su naši prolazili zadnjih godina nije baš da je HTVu sila trošiti pare na cijeli turnir kad naši ispadnu prije osmine finala.

Ne znam za tebe, ali ja volim pogledat Grand Slamove bilo nasih ili ne. Ja ne znam sto bi onda po tebi trebali prenositi samo HNL jer je to od interesa "siroj" javnosti. I mozda jos uz to velika prvenstva, a ostatak programa neki jadni filmovi.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Realno Čilić će morat bit spreman igrat na istom nivou 5h.

Ja ne vidim ovaj meč bez barem 4 seta...

Nishikori je all-rounder koji stiže sve lopte po terenu...fizički Čilić sigurno ne može izdržat njegov tempo, ali ga zato može izmorit ili ga stjerat iza linije gdje nije baš najbolji...pogotovo bh

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Isto očekujem duži meč. Zanimljivo je da se i prije 13 godina kad je Ivanišević uzeo Wimbledon igralo finale u ponedjeljak, pa nek se ponovi povijest i završi isto.

14 godina
gamer34 kaže...

Ne znam za tebe, ali ja volim pogledat Grand Slamove bilo nasih ili ne. Ja ne znam sto bi onda po tebi trebali prenositi samo HNL jer je to od interesa "siroj" javnosti. I mozda jos uz to velika prvenstva, a ostatak programa neki jadni filmovi.

Pa ti si onda uzmeš MaxTV, BNet, Ovaj onaj Net i gledaj tenis svaki dan. Svi bi mi rado da možemo gledati ama baš svaki sport koji nas imalo zanima, ali poanta javne televizije nije da udovolji baš svakome. Mora udovoljiti široj populaciji, a sigurno nemaš baš toliko fanova tenisa da bi bilo isplativo pratiti svaki Grand Slam u godini. HNL je sigurno od većeg značaja za javnost nego neko natjecanje "preko bare". Tenis nije toliko jak u hrvatskoj da bi bilo opravdano gurati taj sport na prve linije. Nogomet je druga stvar jer je najpopularniji sport u zemlji. HRT ima svoj proračun koji je sigurno pri kraju zbog SP-a u nogometu prvenstveno, a i košarkaški SP nije jeftin. Sigurno je da ni jedan Grand Slam nije toliko bitan da se ne gleda jedno od ta dva natjecanja. 

@mitch

prema novinarima backhand je najjače oružje Nishikorija.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Gledo sam ga...bh prosjek, Cilic je imao bolji protiv federera nego protiv Noleta...

Njegovo oruzje je brzina, snaga udaraca nije nesto, ali on moze vratit bilo koju loptu/servu i zato Nole nije pobjedio...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Pocelo jeee, ajmo Marinee!! {#}

1.set 6:3 {#}

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Novi break ! Čilić nastavlja s odličnom igrom, malo prvi servis kaska ali sve ostalo sjajno. Nishikori mi djeluje dekoncentriran, radi neke bezvezne neforsirane greške koje Čila zna iskoristit. Ako nastavi ovako igrat, velike su šanse za dobit meč.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Bolji je cilic za sada, odlicni igraci ali ne mogu vjerovati koliko je cilic precizniji nego prije godinu dana...kakve lopte pogada

12 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Dupli brejk, ideeemoo!! :)

11 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

kako ga gazi Marin! {#}

{#}

15 godina
neaktivan
markymark099 kaže...

kako ga guzi Marin! {#}

{#}

fixed!

11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
markymark099 kaže...

kako ga guzi Marin! {#}

{#}

fixed!

imaš pravo {#}

11 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

svaka čast Marinu, zaslužio je ovo {#}

17 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Bravo Marine!!! {#}{#}

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 1:04 (hrvooje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice