Srna (ne mislim na životinju) ima još samo liječnički i stavit potpis na ugovor pa je u Chelseaju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Srna (ne mislim na životinju) ima još samo liječnički i stavit potpis na ugovor pa je u Chelseaju...
Bez obzira kolko je to renomirani klub, ovaj mu je potez jako loš. Grijat će klupu dok je u Šahtaru mogao i igrati i biti pristojno plaćen.
Još jedan primjer takvog poteza je Shevchenko koji je bio Bog i batina u Milanu.
Još niš nije gotovo sa Chelseaej i Srnom... izjavio Srna da nije ništa potpisao niti sa ikim pregovarao... tak da ćemo se još morat strpit... a ovo je vrijeme svakakvih tračeva pa ćemo još puno toga čut, ja vjerujet tk kad vidim na službenoj stranici kluba :D
Još samo malenih tjedan dana!
Uf jedva čekam, spektakl. Samo što će me prvih tjedan dana prvenstva škola ubijati pa neću baš vremena imati...
Još samo malenih tjedan dana!
Uf jedva čekam, spektakl. Samo što će me prvih tjedan dana prvenstva škola ubijati pa neću baš vremena imati...
Ma izdrzi jos 2 tjedna i onda si slobodan.
Izgleda da ce Srna jos malo propadat u Ukrajini
Željko Vela je dao otkaz na HTV-u.Jos jedan dokaz da HTV propada,jos jedino Blazicko i Cosic donekle slusljivi komentatori ostaju
Željko Vela je dao otkaz na HTV-u.Jos jedan dokaz da HTV propada,jos jedino Blazicko i Cosic donekle slusljivi komentatori ostaju
Šteta, odlazi i Šapit, koji je također bio solidan.
Po meni je Blažičko lošiji od navedenih i radije ga ne bih slušao. Ali i takav je bolji od onog s Nove što je komentirao LP.
Šteta, odlazi i Šapit, koji je također bio solidan.
Po meni je Blažičko lošiji od navedenih i radije ga ne bih slušao. Ali i takav je bolji od onog s Nove što je komentirao LP.
Di odlaze Vela i Šapit?
U Srbiju, beogradsku Arenu sport.
Sve koje zanima Marca.com donosi detaljan interaktivni raspores svjetskog prvenstva,pa bacite pogled
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Net.hr, sve se jos uvjek vodi pod navode. Pise kako ce jos odradit Svjetsko prvenstvo i onda otic
Los izbor strucnih sugovornika,Scoria izgleda kao da ce umrjet,Vlaovic melankolican,los isforsirani napamet naucen scenarij i los humor,tzv strucnjaka za nogomet Kovacevica,Lana jos moze proc,ceka se Mila i njene nogice XD,Susec nadam se nece upropastit,do sad je bio odlican u Volim nogomet,Veline upadice u tekmi legendarne,
Ajde napokon gledam pravi nogomet , jer Njemačka igra fantastično.Napokon smo vidjeli i više od 2 gola na jednoj utakmici.
Ibrahimović želi u Milan
Od 2012 Liga 10
Posto je ovo nogometna tema iskoristit cu priliku da obavjestim sve koji zele pogledati utakmicu Hajduk-HSV da je mogu pratiti ovdje http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/ ili ovdje http://www.atdhe.net/
Volim ja nogomet i odgledat ću obje utakmice, ali ipak mi je malo smiješno kako je dan velik značaj ipak pretkolima i k tome još ne i odlučujućim utakmicama, za plasman u EL:
"Kvalifikacijski susret između momčadi Hajduk – Unirea bit će na Prvom programu HTV-a, od 20:25 sati, dok ćemo utakmicu Györ – Dinamo prikazati na Drugom programu HTV-a od 20:55 sati.
Nakon izravnih prijenosa, obje ćemo utakmice istog dana prikazati i u snimkama i to na Drugom programu HTV-a s početkom u 23:30, i to prvo utakmicu Hajduk – Unirea , a zatim i Györ - Dinamo."
p.s.
istina - ovaj kompromis je ispao najbolji - više nitko nema što prigovoriti, osim onih koji mrze nogomet i s pravom će takvi biti - revoltirani 
hehehehehhe sad ce bakice cupat kosu jer nebu njihovih omiljenih emisija sam vrazji nogomet XD
Izvrsno rješenje za Dinamo (ali i ne samo za njih, barem što se tiče HNL-a):
http://sportske.jutarnji.hr/triestina-ima-navijacu--podrsku---celnici-kluba-na-tribinu-stavili-mega-poster-navijaca/883999/