Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.142.111
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Srna (ne mislim na životinju) ima još samo liječnički i stavit potpis na ugovor pa je u Chelseaju...

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
Šef kaže...

Srna (ne mislim na životinju) ima još samo liječnički i stavit potpis na ugovor pa je u Chelseaju...

Bez obzira kolko je to renomirani klub, ovaj mu je potez jako loš. Grijat će klupu dok je u Šahtaru mogao i igrati i biti pristojno plaćen.

Još jedan primjer takvog poteza je Shevchenko koji je bio Bog i batina u Milanu.

17 godina
neaktivan
Znam..... U Šahtjoru je bio Nr. 1, a sad će morat čekat priliku....
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
18 godina
neaktivan
Nebi trebao grijati klupu. Joe Cole odlazi (najvjerojatnije) tako da se otvara mjesto desnog veznog di Srna može bez problema igrati. Isto tako igra i desnog obranbenog na kojem igraju Ivanovic i Bosingva, ako uzmemo u obzir da Ivanovic zeli vise prema naprijed igrati ostaju samo Srna i Bosingva u borbi za zu poziciju. Kako mi za sada izgleda cini se da Ancelloti zeli igrati sa ofenzivnijom obranom tj igracima kojima nije strano proci u napad (Srna, Zhirkov). Treba pricekati kraj prijelaznih rokova, tek ce se onda znati za koga mozda nece biti mjesta u ekipi.....
17 godina
neaktivan

Još niš nije gotovo sa Chelseaej i Srnom... izjavio Srna da nije ništa potpisao niti sa ikim pregovarao... tak da ćemo se još morat strpit... a ovo je vrijeme svakakvih tračeva pa ćemo još puno toga čut, ja vjerujet tk kad vidim na službenoj stranici kluba :D

18 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Još samo malenih tjedan dana!

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Uf jedva čekam, spektakl. Samo što će me prvih tjedan dana prvenstva škola ubijati pa neću baš vremena imati...

17 godina
stipica_zd kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Uf jedva čekam, spektakl. Samo što će me prvih tjedan dana prvenstva škola ubijati pa neću baš vremena imati...

Ma izdrzi jos 2 tjedna i onda si slobodan.

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

17 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan
To su sve nagađanja :D Dok nebude službeno uopće se netreba na to obazirati. Isto tako jucer je izasla vijest da Chelsea želi kupiti Carolla iz Newcastla, pa danas da je Joe Cole otišao, sve je to super, ali ništa nije službeno...
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Željko Vela je dao otkaz na HTV-u.Jos jedan dokaz da HTV propada,jos jedino Blazicko i Cosic donekle slusljivi komentatori ostaju

18 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Željko Vela je dao otkaz na HTV-u.Jos jedan dokaz da HTV propada,jos jedino Blazicko i Cosic donekle slusljivi komentatori ostaju

Šteta, odlazi i Šapit, koji je također bio solidan.

Po meni je Blažičko lošiji od navedenih i radije ga ne bih slušao. Ali i takav je bolji od onog s Nove što je komentirao LP.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Šteta, odlazi i Šapit, koji je također bio solidan.

Po meni je Blažičko lošiji od navedenih i radije ga ne bih slušao. Ali i takav je bolji od onog s Nove što je komentirao LP.

Di odlaze Vela i Šapit?

16 godina

U Srbiju, beogradsku Arenu sport.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
18 godina
neaktivan
To su samo nagađanja novinara, niti jedan niti drugi nisu rekli kamo idu, a isto nezna se da li idu zajedno ili svako svojim smjerom...
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sve koje zanima Marca.com donosi detaljan interaktivni raspores svjetskog prvenstva,pa bacite pogled

17 godina
neaktivan
Čudno, bas danas bila reklama za SP emisiju i 'predstavili' su komentatore. Jedan od njih je bio Vela...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Čudno, bas danas bila reklama za SP emisiju i 'predstavili' su komentatore. Jedan od njih je bio Vela...

Net.hr, sve se jos uvjek vodi pod navode. Pise kako ce jos odradit Svjetsko prvenstvo i onda otic

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Los izbor strucnih sugovornika,Scoria izgleda kao da ce umrjet,Vlaovic melankolican,los isforsirani napamet naucen scenarij i los humor,tzv strucnjaka za nogomet Kovacevica,Lana jos moze proc,ceka se Mila i njene nogice XD,Susec nadam se nece upropastit,do sad je bio odlican u Volim nogomet,Veline upadice u tekmi legendarne,

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 19:43 (Arnold Šrafncinger).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ajde napokon gledam pravi nogomet , jer Njemačka igra fantastično.Napokon smo vidjeli i više od 2 gola na jednoj utakmici.

18 godina
neaktivan

Ajme meni, nadam se da ovo nije istina... LINK

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ibrahimović želi u Milan

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Od 2012 Liga 10

17 godina
neaktivan

Od 2012 Liga 10

Mislim da je to i najbolje

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Posto je ovo nogometna tema iskoristit cu priliku da obavjestim sve koji zele pogledati utakmicu Hajduk-HSV da je mogu pratiti ovdje http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/ ili ovdje http://www.atdhe.net/

16 godina
protjeran
Sve o nogometu
emin fapkm
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 12:07 (Floda).
18 godina
moderator
Sve o nogometu

Volim ja nogomet i odgledat ću obje utakmice, ali ipak mi je malo smiješno kako je dan velik značaj ipak pretkolima i k tome još ne i odlučujućim utakmicama, za plasman u EL:

"Kvalifikacijski susret između momčadi Hajduk – Unirea bit će na Prvom programu HTV-a, od 20:25 sati, dok ćemo utakmicu Györ – Dinamo prikazati na Drugom programu HTV-a od 20:55 sati.

Nakon izravnih prijenosa, obje ćemo utakmice istog dana prikazati i u snimkama i to na Drugom programu HTV-a s početkom u 23:30, i to prvo utakmicu Hajduk – Unirea , a zatim i Györ - Dinamo."

p.s.

istina - ovaj kompromis je ispao najbolji - više nitko nema što prigovoriti, osim onih koji mrze nogomet i s pravom će takvi biti - revoltirani Cool

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:48 (Miro).
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

hehehehehhe sad ce bakice cupat kosu jer nebu njihovih omiljenih emisija sam vrazji nogomet XD

18 godina
moderator
Sve o nogometu

Izvrsno rješenje za Dinamo (ali i ne samo za njih, barem što se tiče HNL-a):

http://sportske.jutarnji.hr/triestina-ima-navijacu--podrsku---celnici-kluba-na-tribinu-stavili-mega-poster-navijaca/883999/

...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice