Golmani su trenutačno najbolji. Neuer je doslovce izvukao Njemačku, da nije on toliko siguran u sebe, primili bi oni 2-3 gola.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Imala je Njemačka dosta šansi, šteta za ozljedu Hummelsa, vidi se koji je nered to dovelo u zadnji red. Svaka čast Neueru. Idemo Švabe po prvenstvo!
Golmani su trenutačno najbolji. Neuer je doslovce izvukao Njemačku, da nije on toliko siguran u sebe, primili bi oni 2-3 gola.
Zato i je najbolji golman svijeta :)
Vec duze vrijeme a tek mu je 28.
Nek je i ovaj Ozil konačno dao go.
Ali svejedno, igrač utakmice je (barem za mene) Neuer.
Edit: Taman što sam ga pofalio, on primi go.. :D
Po meni nije ni među 3.....................Curtois, Buffon, Casillas
Nek je i ovaj Ozil konačno dao go.
Ali svejedno, igrač utakmice je (barem za mene) Neuer.
Edit: Taman što sam ga pofalio, on primi go.. :D
Nije,Schurle kada je usao Njemacka zivnula..To sto je Mertesucker panj,to je druga prica
Kakve ti droge uzimaš dečko....
Hahahah tipično balkansko seljačko ponašanje, čim netko ima drugačije mišljenje, odmah je na drogama, izdajnik naroda, rušitelj, neprijatelj države............Maminjo jes to ti? XD
Hahahah tipično balkansko seljačko ponašanje, čim netko ima drugačije mišljenje, odmah je na drogama, izdajnik naroda, rušitelj, neprijatelj države............Maminjo jes to ti? XD
Dobro da nisi rekao da ti je Pletikosa u top3. Isusova majko.
Ako je Casillas bolji od Neuera, onda neznam stvarno kakav ti to nogomet gledaš.
Ako je Casillas bolji od Neuera, onda neznam stvarno kakav ti to nogomet gledaš.
Onaj realni.........za razliku od tebe
E da je više ovakvog nogometa, napetost do samoga kraja, a Alžir unatoč 2 primljenja gola ide do kraja i zabije gol. Pa užitak za gledat i još stvore priliku pred kraj. Ma kakvi novci, kakve zvijezde, pogodnosti za ekipe, kad vidiš jednu ovakvu momčad sa toliko kolektivnoga duha, energije, borbe + sjajni trener Vaha, doktor znanosti za sve današnje trenere. Kakvu je samo ekipu napravio od ovog Alžira da i jedan Elf mora do samoga kraja strepit. Engleski komentatori, oduševljeni, pohvale sa svih strana. Nijemcima je presudila kvaliteta igrača i izgleda da su fizički bili svježiji u produžecima. Još kad bi ova naša reprezentacija se malo spustila na zemlju i pogledala kako se igra nogomet. Kompaktnost u igri, sjajan napad i obrana, golmani fenomenalni, što čovjek više očekivati od utakmice. Naravno netreba umanjiti pobjedu Nijemaca, napravili su dobre promjene u igri što je rezultiralo pobjedom. Ali ovakve stvari u nogometu trebali bi biti primjer svima, sve što je bilo prisutno na terenu u ovoj utakmici, na stvari koje u zadnje vrijeme mnogi zaboravljaju pa i naša reprezentacija, ali izgleda još uvijek postoje u nogometu.
Čovjek ne brani jedno prvenstvo dobro i ljudi odmah zaborave na sve obrane kad je osvajao europska i svjetska natjecanja
Čovjek ne brani jedno prvenstvo dobro i ljudi odmah zaborave na sve obrane kad je osvajao europska i svjetska natjecanja
To ti je tako kod nas na balkanu...........99 dana si najbolji al ako zadnji stoti dan zakažeš prvi puta smrad si i treba te maknut. Odvratno mi je takvo razmišljanje.
Pa ne osporavam ja njegovu kvalitetu, samo njegovo vrijeme je prošlo. Dolaze mladi i bolji golmani, tipa Neuer.
Pa to i nije bas "tek"
http://trakt.tv/user/MjezZza
Pa to i nije bas "tek"
Kako nije... za golmana najbolje vrijeme. Danas broj 1 na vratim Neuer, za sada nema boljeg golmana.
Golmani su najbolji između 26 i 32 godine, a veznjaci između 27 i 30 godine :)
Dok napadači, što mlađi to bolji..
na stvari koje u zadnje vrijeme mnogi zaboravljaju pa i naša reprezentacija, ali izgleda još uvijek postoje u nogometu.
Ali nasi nisu zaboravili 140 000 eutica svaki (sto se ne ugledaju na Grke pa se odreknu premije), ali glavno da su na Plesu svi se razbjezali kao zecevi (valjda im ostalo u nogama jos taman toliko da petama daju vjetra).
Ma nasa repka je samo navikana, zivi bili pa vidili za opet sramotu na Euru. A brzo ce i to.
Šteta što Alžir nije otišao dalje...
Casillas spada medu najbolje golamne svih vremena to i mala djeca znaju no trenutacno zapravo vec malo duze vrijeme nije niti blizu te forme tako da mi nije jasno sta se pjenite kad netko napise da su Neuer i ostala ekipa trenutacno bolji od njega.
Casillas spada medu najbolje golamne svih vremena to i mala djeca znaju no trenutacno zapravo vec malo duze vrijeme nije niti blizu te forme tako da mi nije jasno sta se pjenite kad netko napise da su Neuer i ostala ekipa trenutacno bolji od njega.
Očito si slijep kad ne vidiš (ili nisi gledao tekme RMa) da je on jedan od najzaslužnijih što je Real osvojio LP i Kup Kralja, te kakve je protivnike Real meo u ta dva natjecanja.
Oni koji ne pričaju su zapravo oni koji znaju više od nas brbljivaca. Oni znaju razlikovati teoriju i praksu. Oni znaju da su to dva totalno različita svijeta. Ti šutljivi ljudi iz svijeta prakse su puni znanja, ali na kraju kratkog izlaganja kažu da je lopta okrugla i da je nemoguće sve predvidjeti. Uh, kako sam sa guštom čitao izjavu mladog trenera Bjelice, koji je svima jasno poručio da ne budu licemjeri.
Ako ste tako iskusni i pametni, zašto vi ne trenirate velike klubove? Zašto ste bez posla i zbog čega vi niste prolazili skupine? Zašto po vas ne dolaze privatnim avionom? Bravo za Bjelicu!
kao što sam u ranijem postu rekao bjelica je pogodio u srž, a drago mi je da je i stanić to uvidio. ajde, ima nade.
http://www.igraliste.hr/kolumne/novinarski-orgazam-i-analiza/d490/
Bilo je gusto za elf, a moglo je biti i gušće da se slučajno završilo izvođenjem jedanaesteraca. Svaka čast Alžiru na borbenosti i treneru Vahi na pogođenoj taktici, ali ipak mi je draži prolazak Elfa jer bi on mogao puno više zakomplicirati život gurajućim domaćinima u daljnjem tijeku natjecanja ako se sretnu te bih najvolio da ih svakako pobijeda, i to baš kao i bilo koja druga reprezentacija koja ima se nađe na putu.
Just my opinion.
Bilo je gusto za elf, a moglo je biti i gušće da se slučajno završilo izvođenjem jedanaesteraca. Svaka čast Alžiru na borbenosti i treneru Vahi na pogođenoj taktici, ali ipak mi je draži prolazak Elfa jer bi on mogao puno više zakomplicirati život gurajućim domaćinima u daljnjem tijeku natjecanja ako se sretnu te bih najvolio da ih svakako pobijeda, i to baš kao i bilo koja druga reprezentacija koja ima se nađe na putu.
Just my opinion.
odlična utakmica. a najviše sam ostao paff sa neuerovom ulogom braniča. čovjek igra nogom i glavom, može se komotno premjestit u obranu sa svoja 193cm. a tek ona lopta koju je dodao muelleru čini mi se, umalo gol iz dva poteza.
Očito si slijep kad ne vidiš (ili nisi gledao tekme RMa) da je on jedan od najzaslužnijih što je Real osvojio LP i Kup Kralja, te kakve je protivnike Real meo u ta dva natjecanja.
Heh, Casillas je ove godine imao brdo kikseva. Protiv B. Dortmund, skoro RM izgubio tu LP zbog njega i njegovog kiksa da nije stvar spasio Ramos u 90 i nekoj. Na ovom SP je krivac za nekoliko golova..... Jedan je od najvećih golmana ali njegovo vrijeme je prošlo i više nije niti blizu prvih 5 na svijetu, zato ga se i Real rješava i vjerojatno odlazi negdje u Ameriku ili kod nekakvih šeika umlatiti još nešto love pa penzija.
Bit će 2 odlična četvrfinalna sraza Brazil-Kolumbija i Francuska-Njemačka.
A kako se Muller obruka kod onog slobodnjaka 
Neur je odigrao utakmicu ko pravi libero.