SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.944
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
vgetik kaže...

Ono kaj smo pričali da smo najjači tu smo bili najslabiji, a na boku nam se izrodio Perišić... Ironije li...

Nadam se da su Pranjić i Pletikosa završili sa pričom u reprezentaciji i da Rakitić više neće igrati stopera, zato jer ono što je on igrao niema veze sa vezistom, bilo ofenzivni ili defenzivni. Ćorluka da se dodaje sa Rakitićem na 2 metra se ne može reći da lopta prelazi iz linije u liniju, pogotovo ne ako potonji nema tu loptu kome proslijediti. Gledao sam utakmicu i više se uopće ne mogu sjetiti niti što su naši igrali da dam neki rezime, bilo šta, k'o da uopće nisam niti gledao utakmicu... jbt nešto grozno.

Kova kada je usao igra je zivnula..Mandzo nije nista napravio,Guardado je driblao Srnu ovaj je stalno padao na dupe,Vrsaljko tak tak..Perisic jedini nesto pokusavao jedino mu zamjeram to sto oko 10 min kada je  imas sansu da zabije sam isao jena povratnu,a mogao je porbusiti Ochoau

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina

poučan video o 2. najsmecarskijoj organizaciji na svijetu - FIFA-i

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 14:32 (The Unforgiven).
16 godina
The Unforgiven kaže...

Koja je 1?

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
sirka666 kaže...
The Unforgiven kaže...

Koja je 1?

Pa HNS, to je bar evidentno XD

14 godina
protjeran
drakula789 kaže...
vgetik kaže...

Ono kaj smo pričali da smo najjači tu smo bili najslabiji, a na boku nam se izrodio Perišić... Ironije li...

Nadam se da su Pranjić i Pletikosa završili sa pričom u reprezentaciji i da Rakitić više neće igrati stopera, zato jer ono što je on igrao niema veze sa vezistom, bilo ofenzivni ili defenzivni. Ćorluka da se dodaje sa Rakitićem na 2 metra se ne može reći da lopta prelazi iz linije u liniju, pogotovo ne ako potonji nema tu loptu kome proslijediti. Gledao sam utakmicu i više se uopće ne mogu sjetiti niti što su naši igrali da dam neki rezime, bilo šta, k'o da uopće nisam niti gledao utakmicu... jbt nešto grozno.

Kova kada je usao igra je zivnula..Mandzo nije nista napravio,Guardado je driblao Srnu ovaj je stalno padao na dupe,Vrsaljko tak tak..Perisic jedini nesto pokusavao jedino mu zamjeram to sto oko 10 min kada je  imas sansu da zabije sam isao jena povratnu,a mogao je porbusiti Ochoau

mandzo nije dobio ni jednu loptu

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
vgetik kaže...

Jbg tom logikom je i onaj volej mogao pogoditi, umjesto u golmana, bilo di drugo, bilo bi 2-3, isto vrijedi i za Rebića, da je ono uvalio nakon solo-slaloma..3-3 {#}..šta bi, kad bi, ali nije da nismo imali šansi u zadnjih 15-20 minuta, koliko god da smo svi pogubili živce na primljenim golovima. Da smo samo mrvicu bili koncentriraniji, mogli smo napraviti totalni cirkus od utakmice. Pa zamisli da se ušlo u sudačku nadoknadu sa 3-3 {#}

In the name of tragedy...
16 godina

PRVI AVIONOM KUĆI

Samo sudionici: Rezultatski debakl, najteži poraz Hrvatske ikad na SP-ima

Opet ništa. Još se jednom vraćamo kući prvim avionom, ponovo smo ostali samo sudionik, čiji će nastup svijet brzo zaboraviti. Više nismo ni zaslužili, neuspjeh je jedino što smo mogli doživjeti nakon tako mizernog nastupa s Meksikom. Pomoć s neba i od Irmatova imali smo dok 35-godišnji Marquez nije naskočio Ćorluku i Lovrena u 72. minuti, potom je nastalo nedopustivo rasulo. Rezultatski debakl, najteži poraz ikad na svjetskim prvenstvima.

Možemo mi imati igrače u kakvim god klubovima, Meksikanci su moćniji kolektiv, a svaki od njih i te kako zna igrati. Na planu ekipne izvedbe, čak i trke, održali su nam lekciju.

Ćiro bocnuo izbornika: 'Ovo je poraz trenera, Kovač je talentiran, ali neiskusan'

Predsjednik cirkusant

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je nakon utakmice kazao.

Do iskustva nije lako doći. Treba mnogo takvih utakmica, proći ćemo mi još dosta Meksika. Meksiko je bio bolji, zabio je tri gola

Na pitanje je li ovo neuspjeh Šuker je kazao:

Ma kakav neuspjeh... Meksikanci su nas imali na nišanu, mi njih, bilo je tko prvi zabije {#}

Trebamo podignuti glavu, nogomet ide dalje, vidimo se 4. rujna u Puli na utakmici s Ciprom - završio je Šuker

Šta sad će nam nacionalni stadion biti u Puli jer se tamo nitko neće derati Mamiću cig.... i HNS ped....

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 15:38 (zrimo).
14 godina
protjeran

samo kod nas lopovi mogu biti na celnim pozicijama u drustvu,davor suker inace je osudjen za kradju rimskih novcica u njemackoj.

16 godina

Koliko nesreće za naše balkanske repke. Hrvatska pokradena u prvoj utakmici, Bosna u drugoj. Da sam na mjestu Bosne sad nebi ni igrao tu zadnju tekmu. Izašao na teren poslušao himnu i pravac svlačiona. Neka se Sep Blatter malo kupa u znoju i svom neregularnom prvenstvu.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
18 godina
x18x05x kaže...

Koliko nesreće za naše balkanske repke. Hrvatska pokradena u prvoj utakmici, Bosna u drugoj. Da sam na mjestu Bosne sad nebi ni igrao tu zadnju tekmu. Izašao na teren poslušao himnu i pravac svlačiona. Neka se Sep Blatter malo kupa u znoju i svom neregularnom prvenstvu.

odkad je hrvatska balkanska reprezentacija?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Meni je drago da smo ispali, ne zbog reprezentacije, nego zbog nas navijača koji smo dizali reprezentaciju do neba, podcjenjujući druge. Svi su dizali Mandžu, a di je kad je najpotrebniji?
Jučer smo igrali sa Mandžom i sa sucima, i opet smo ispali. Raketa trebao dobiti drugi žuti, te nije sudio 2x što smo igrali rukom (Modrić i Srna). Kovača ne bi dirao s klupe, tek je došao, dokazat će se na Euru.

Jučer gledam u kafiću utakmicu i nakon utakmice komentari samo protiv Pletikose. Možda je mogao bolje reagirati kod prvog gola, ali ostalo je greška cijelog tima. Ćorluka i Perišić su jedini igrači koji su zaslužili aplauz za svoje izvedbe u ove 3 utakmice.

"Za dom spremni" DOSLOVNO..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
16 godina
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Hoćeš reći da HR nije sa Balkana? Čudim se tvojim komentarima.

12 godina
neaktivan

Pustimo nas, bilo pa prošlo..

Danas prolazi?

7 Italija
28 Urugvaj
MS GOAT
18 godina
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

hrvatska nije nikad pripadala balkanu niti ce ikad pripadat. to je druga stvar sto nas trpaju tamo di nam nije misto. samo ime balkan je dolazi od balkanskih planina smjestenih u srbiji i bugarskoj. a tijekom vremena se ime se sirilo puno dalje ne zbog geografskoj polozaja nego kojekakvih politickih konotacija. pozeljno je da se povijest malo bolje poznaje prije nego sto se pricaju kojekakve gluposti.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

za nase decke imam jednu prigodnu :)

16 godina

Ovaj put baš nije bilo euforije, vidjelo se na ljudima.

Poslije 3 prethodna ispadanja u odlučujućoj tekmi većini je bilo jasno da će se opet ponoviti kad smo vidjeli kako Meksiko igra protiv Brazila ali smo se podsvjesno nadali naručito nakon Kameruna gdje nismo znali jesmo li mi bili dobri ili je Kamerun bio u potpunom rasulu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 16:19 (zrimo).
16 godina
Obi Wan kaže...

hrvatska nije nikad pripadala balkanu niti ce ikad pripadat. to je druga stvar sto nas trpaju tamo di nam nije misto. samo ime balkan je dolazi od balkanskih planina smjestenih u srbiji i bugarskoj. a tijekom vremena se ime se sirilo puno dalje ne zbog geografskoj polozaja nego kojekakvih politickih konotacija. pozeljno je da se povijest malo bolje poznaje prije nego sto se pricaju kojekakve gluposti.

Za tebe imam samo ovo. {#}{#}{#}

18 godina
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...

Za tebe imam samo ovo. {#}{#}{#}

mentalno možda i jesmo na balkanu ali geografski nikako, bar sjeverni i istočni dio hrvatske (sjeverno od save) a da uz sebe imam i literaturu malo bih i argumentirao dodatno..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Balkan_topo_hr.svg

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 16:36 (nixass).
16 godina

Kako god vi ste na Balkanu.

18 godina
x18x05x kaže...

eto super, bitno da si ti nama sretan 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...
x18x05x kaže...

eto super, bitno da si ti nama sretan 

Jako sretan. Nisam ja taj koji nezna nogo ovaj pametnjaković gore.

17 godina

Prema tome onda ni Srbija nije balkan jer onaj dio di je vojvodina ne spada pod balkan. Ali nebitno.

Odlična analiza SMJENA Koga šaljemo u penziju, a tko ostaje

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 18:09 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Je, baš je odlična. Ni rijeći o panjini Jelaviću a izbacivali bi Eduarda {#}

17 godina
vrinho kaže...

Je, baš je odlična. Ni rijeći o panjini Jelaviću a izbacivali bi Eduarda {#}

Pa jel Jelavić za penziju?

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa jel Jelavić za penziju?

Nije za penziju koliko za otpis, isto kao i sa Sammirom. A po čemu je onda Dudu za penziju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 18:47 (vrinho).
14 godina
neaktivan

Ljudi sta mislite na ovaj listic :

CR:Eng 1

Ita:Uru gg3+

Kol:Japan 1

Grcka: Obala 2

Znam da ovo nije kladionicarska tema, ali zanima me vase misljenje

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan

još nisu ova tri kretena uklonili sa tv-a. kretenizam

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ljudi sta mislite na ovaj listic :

CR:Eng 1

Ita:Uru gg3+

Kol:Japan 1

Grcka: Obala 2

Znam da ovo nije kladionicarska tema, ali zanima me vase misljenje

Pošto su utakmice već počele (prve dvije sad je suvišno davati neka mišljenja), opet ja bi prije igrao na ENG ili X dok ovo na ITA i URU nikad ne bi (oba daju gol i 3+), gdje su ITA ja tu ne igram na golove. Ovo ostalo je realno. Ja sam preskočio CRC i ENG, stavio na URU, igrao da će GRE imati višežutih  kartona a COL i JPN igrao 3+ (mada sam se dvoumio između ovog i X)

Utakmica između ITA i URU dosadna do bola za gledanje, Italijani igraju duple blokove,poredani su dvije linije po 4 ispred gola i Urugvajci nisu imali šanse da probiju to za sada, ovako gledaju nisu nešto puno ni pokušavali. Možda Tabarez misli da ima fizički spremniju ekipu pa pokušava "potrošiti" Italijane i onda zadnjih 20-30 minuta maximalno napasti.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
15 godina
Ma to Godin, tjeraj zabare doma
12 godina
neaktivan
Suarez je trebo crveni dobit za ono s Chiellinijem
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice