Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je.
slažem se. ali također, da je obrnuto bilo, da je modrić opalio neymara, budimo realni, modrić bi se ubrzo našao pod tušem
Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je.
slažem se. ali također, da je obrnuto bilo, da je modrić opalio neymara, budimo realni, modrić bi se ubrzo našao pod tušem
Danas Brazili Mexico. Pod svaku cijenu Mexico mora izgubiti danas.
Meireles BOG ahahahahahahah
meni se na prvo također cinilo da je srednjak ali mislim da je kaziprst na obje ruke u igri...??
Problem je u tome što sudinjo nije imao iste kriterije. Ako je mogao za onu pizd**** svirati jedanesterac onda je i ovome trebo pokazati crveni.
meni se na prvo također cinilo da je srednjak ali mislim da je kaziprst na obje ruke u igri...??
Da, nije srednjak, vidi se.
valjda je nešto odmjeravao na terenu
A jeste Bošnjaci navalili sa svojim ekstra navijanjem, što ne kažete da ste reprezentacija sa najmanje navijača u Brazilu, na Maracani se nisti niti čuli, a tolika dijaspora od Amerike do Skandinavije.
Argentinci su napravili drama atmosferu na Maracani, najbolju do sada na SP.
Dok je se na Areni Sao Paolo pored više od 50 000 Brazilaca čulo Zovi, samo zovi ......
Lako je Brazilcima naučiti Zoviiii, samo zoviiii, to su tri riječi.
Ma da je umjesto Modrića bio Ivanović, Pjanić, Benzema, Xavi, Petar Prekoplotović..... ja bih uvijek rekao da je za crveni. Zašto? Jer je sekundu-dvije prije faula Neymar pogledao u Modrića, i zatim mu uvalio lakat. To što on sad priča i izvlači se po novinama kako ga nije vidio i nije imao namjeru dovoljno govori o njemu kakav je. Garantiram, da je u Premierligi to napravio dobio bi on ekspres kaznu za zelenim stolom.
Ja se nadam da će ih napuniti ko staru kantu
Tješi se, idemo mi sad po 6 bodova!
A jeste Bošnjaci navalili sa svojim ekstra navijanjem, što ne kažete da ste reprezentacija sa najmanje navijača u Brazilu, na Maracani se nisti niti čuli, a tolika dijaspora od Amerike do Skandinavije.
Dok je se na Areni Sao Paolo pored više od 50 000 Brazilaca čulo Zovi, samo zovi ......
Naravno, sretni smo jer smo na prvenstvu.
Barem smo utrpali jedan pravi zgoditak Gaučosima, autogolovi nisu vrijedni spomena. kmeeee
I dalje sam fan BiH-HR na prvenstvu, ali ovom mučkom provokatoru moram spustiti.
Ole Ole
Debitirali ste na SP-u šesnaest (!) godina poslije nas te je prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said.
Dobro igrate te vjerojatno prolazite skupinu, ali dajte malo stanite na loptu (pun intended).
Gledate li Belgiju?
Iskreno favoriti za osvajanje meni su Belgija i Nizozemska
prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said
kakve to veze ima, svakom se moze desiti, i hrvatska jos nije dala gola na ovom prvenstvu nego je bio autogol
Naravno, sretni smo jer smo na prvenstvu.
Barem smo utrpali jedan pravi zgoditak Gaučosima, autogolovi nisu vrijedni spomena. kmeeee
I dalje sam fan BiH-HR na prvenstvu, ali ovom mučkom provokatoru moram spustiti.
Ole Ole
Jedino ti ovdje provociraš došao si na hrvatski forum sa bošnjačkim ratnim grbom i sad ovdje tražiš suosjećajnost, što nisi stavio službeni grb BiH, svakog navijača BiH koji ide na tekmu sa zastavom BiH mogu podržati, a ove lilijaše koji samo provociraju Hrvate i Srbe nek se .....
Tvoj problem ako ne želiš priznati da su Argentici stvorili ekstra atmosferu, u gledalištu sa BiH navijačima je bio i znatan broj Hrvata u hrvatskim dresovima koji su vam pružali potporu, a sad si sam skinuo maske, da katolici kmeče a cijeli svijet je lud što kaže da smo oštećeni.
Baš krasno navijate nema šta
Da sanjaj da se autogolovi ne računaju, to te boli što ste oborili svjetski rekord u najbržem autogolu 
prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said
kakve to veze ima, svakom se moze desiti, i hrvatska jos nije dala gola na ovom prvenstvu nego je bio autogol
Zato je trpala zadnjih dvadeset godina dok ste vi doma češkali jajca.
Polako, protiv Brazila na domaćem terenu sa igračem više je i autogol ravan čudu.
SMARATE VISEE!DOSTAA SADA!
Danas igra odlična Belgija protiv Soudanijevog Alžira. Bit će zanimljiva tekma skroz.
Danas igra odlična Belgija protiv Soudanijevog Alžira. Bit će zanimljiva tekma skroz.
Da još je ostalo da njih vidimo jesu li kandidat za otići daleko.
Eh žalosno je što večeras moramo navijati za Brazil, u normalnim okolnostima bi vjerovatno simpatizirao Meksikance, ali ovdje nam je prijeko potrebna pobjeda Brazilaca.
Ako Meksiko slučajno pobjedi možemo ispasti čak i sa 6 bodova.
Kakve te sad dvije ekipe spopale. Ako nisi znao svaka država može poslati samo jednu ekipu koja ih može predstavljati. Samo je jedna Hrvatska na prvenstvu. Daj si odi prouči malo pravila
kaj kazete za vremenske prognoze sutra za nasu tekmu, navodno da ce biti 90%+ vlage u zraku... sve me strah toga, talijani i englezi su imali problema sa puno manje od toga
Kakve te sad dvije ekipe spopale. Ako nisi znao svaka država može poslati samo jednu ekipu koja ih može predstavljati. Samo je jedna Hrvatska na prvenstvu. Daj si odi prouči malo pravila
OMG 
kaj kazete za vremenske prognoze sutra za nasu tekmu, navodno da ce biti 90%+ vlage u zraku... sve me strah toga, talijani i englezi su imali problema sa puno manje od toga
Ubitačno a Kameruncima to odgovara,baš nas neće, gdje protiv Afrikanaca u džungli.
ATJ Lučko
Sva sreća pa izbjego Belgiju na tiketu, baš sam imao filing da Vaha može nešto složit.
Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!
Hvala !!!!
Jedna je Hrvatska !
Hazrd mutavi...Bolje da uvede Januzaja...
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides