SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Hexfire kaže...

Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je. 

slažem se. ali također, da je obrnuto bilo, da je modrić opalio neymara, budimo realni, modrić bi se ubrzo našao pod tušem 

Life is too short to remove USB safely
16 godina
neaktivan

Danas Brazili Mexico. Pod svaku cijenu Mexico mora izgubiti danas.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

{#} 

Meireles BOG ahahahahahahah

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
18 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

{#} 

meni se na prvo također cinilo da je srednjak ali mislim da je kaziprst na obje ruke u igri...??

psn id: mNik987
16 godina

Problem je u tome što sudinjo nije imao iste kriterije. Ako je mogao za onu pizd**** svirati jedanesterac onda je i ovome trebo pokazati crveni.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
The Unforgiven kaže...

{#} 

meni se na prvo također cinilo da je srednjak ali mislim da je kaziprst na obje ruke u igri...??

Da, nije srednjak, vidi se.

16 godina

valjda je nešto odmjeravao na terenu{#}

12 godina
zrimo kaže...

A jeste Bošnjaci navalili sa svojim ekstra navijanjem, što ne kažete da ste reprezentacija sa najmanje navijača u Brazilu, na Maracani se nisti niti čuli, a tolika dijaspora od Amerike do Skandinavije.

Argentinci su napravili drama atmosferu na Maracani, najbolju do sada na SP.

Dok je se na Areni Sao Paolo pored više od 50 000 Brazilaca čulo Zovi, samo zovi ......

Lako je Brazilcima naučiti Zoviiii, samo zoviiii, to su tri riječi.

Hejjjjj
15 godina
Hexfire kaže...

Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je. 

Ma da je umjesto Modrića bio Ivanović, Pjanić, Benzema, Xavi, Petar Prekoplotović..... ja bih uvijek rekao da je za crveni. Zašto? Jer je sekundu-dvije prije faula Neymar pogledao u Modrića, i zatim mu uvalio lakat. To što on sad priča i izvlači se po novinama kako ga nije vidio i nije imao namjeru dovoljno govori o njemu kakav je. Garantiram, da je u Premierligi to napravio dobio bi on ekspres kaznu za zelenim stolom.

14 godina
formula1live kaže...

Ja se nadam da će ih napuniti ko staru kantu

Tješi se, idemo mi sad po 6 bodova!

18 godina
neaktivan
zrimo kaže...

A jeste Bošnjaci navalili sa svojim ekstra navijanjem, što ne kažete da ste reprezentacija sa najmanje navijača u Brazilu, na Maracani se nisti niti čuli, a tolika dijaspora od Amerike do Skandinavije.

Dok je se na Areni Sao Paolo pored više od 50 000 Brazilaca čulo Zovi, samo zovi ......

Naravno, sretni smo jer smo na prvenstvu.

Barem smo utrpali  jedan pravi zgoditak Gaučosima, autogolovi nisu vrijedni spomena. kmeeee 

I dalje sam fan BiH-HR na prvenstvu, ali ovom mučkom provokatoru moram spustiti. 

Ole Ole

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 15:53 (boxer).
14 godina

Debitirali ste na SP-u šesnaest (!) godina poslije nas te je prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said.

Dobro igrate te vjerojatno prolazite skupinu, ali dajte malo stanite na loptu (pun intended).

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 16:12 (pr0n_addict).
17 godina
neaktivan
Hebalo vas to hejtanje, imamo dvije najbolje ekipe u istocnoj europi, a vi se tu svadate
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan

Gledate li Belgiju?

Iskreno favoriti za osvajanje meni su Belgija i Nizozemska

14 godina
pr0n_addict kaže...

prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said

kakve to veze ima, svakom se moze desiti, i hrvatska jos nije dala gola na ovom prvenstvu nego je bio autogol

16 godina
boxer kaže...
zrimo kaže...

Naravno, sretni smo jer smo na prvenstvu.

Barem smo utrpali  jedan pravi zgoditak Gaučosima, autogolovi nisu vrijedni spomena. kmeeee 

I dalje sam fan BiH-HR na prvenstvu, ali ovom mučkom provokatoru moram spustiti. 

Ole Ole

Jedino ti ovdje provociraš došao si na hrvatski forum sa bošnjačkim ratnim grbom i sad ovdje tražiš suosjećajnost, što nisi stavio službeni grb BiH, svakog navijača BiH koji ide na tekmu sa zastavom BiH mogu podržati, a ove lilijaše koji samo provociraju Hrvate i Srbe nek se .....

Tvoj problem ako ne želiš priznati da su Argentici stvorili ekstra atmosferu, u gledalištu sa BiH navijačima je bio i znatan broj Hrvata u hrvatskim dresovima koji su vam pružali potporu, a sad si sam skinuo maske, da katolici kmeče a cijeli svijet je lud što kaže da smo oštećeni.

Baš krasno navijate nema šta

Da sanjaj da se autogolovi ne računaju, to te boli što ste oborili svjetski rekord u najbržem autogolu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 16:34 (zrimo).
14 godina
Artem kaže...
pr0n_addict kaže...

prvi gol koji ste postigli na ovom velikom natjecanju autogol, 'nuff said

kakve to veze ima, svakom se moze desiti, i hrvatska jos nije dala gola na ovom prvenstvu nego je bio autogol

Zato je trpala zadnjih dvadeset godina dok ste vi doma češkali jajca.

Polako, protiv Brazila na domaćem terenu sa igračem više je i autogol ravan čudu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
neaktivan

SMARATE VISEE!DOSTAA SADA!{#}

16 godina
neaktivan

Danas igra odlična Belgija protiv Soudanijevog Alžira. Bit će zanimljiva tekma skroz.

16 godina
Tommy_123 kaže...

Danas igra odlična Belgija protiv Soudanijevog Alžira. Bit će zanimljiva tekma skroz.

Da još je ostalo da njih vidimo jesu li kandidat za otići daleko.

Eh žalosno je što večeras moramo navijati za Brazil, u normalnim okolnostima bi vjerovatno simpatizirao Meksikance, ali ovdje nam je prijeko potrebna pobjeda Brazilaca.

Ako Meksiko slučajno pobjedi možemo ispasti čak i sa 6 bodova.

14 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Hebalo vas to hejtanje, imamo dvije najbolje ekipe u istocnoj europi, a vi se tu svadate

Kakve te sad dvije ekipe spopale. Ako nisi znao svaka država može poslati samo jednu ekipu koja ih može predstavljati. Samo je jedna Hrvatska na prvenstvu. Daj si odi prouči malo pravila

16 godina
^my retard-o-meter is off the charts
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan

kaj kazete za vremenske prognoze sutra za nasu tekmu, navodno da ce biti 90%+ vlage u zraku... sve me strah toga, talijani i englezi su imali problema sa puno manje od toga

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
formula1live kaže...
Mitch kaže...

Kakve te sad dvije ekipe spopale. Ako nisi znao svaka država može poslati samo jednu ekipu koja ih može predstavljati. Samo je jedna Hrvatska na prvenstvu. Daj si odi prouči malo pravila

OMG {#}

16 godina
LeftY_CRO kaže...

kaj kazete za vremenske prognoze sutra za nasu tekmu, navodno da ce biti 90%+ vlage u zraku... sve me strah toga, talijani i englezi su imali problema sa puno manje od toga

Ubitačno a Kameruncima to odgovara,baš nas neće, gdje protiv Afrikanaca u džungli.

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Mitch kaže...

15 godina
Kako stoje stvari, belgijancima se ne piše dobro, u stvari nikako!!!!
ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Sva sreća pa izbjego Belgiju na tiketu, baš sam imao filing da Vaha može nešto složit.

14 godina
neaktivan

Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!

Hvala !!!!

Jedna je Hrvatska !

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 18:37 (Fero).
14 godina
neaktivan

Hazrd mutavi...Bolje da uvede Januzaja...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice