SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
TheMrCro123 kaže...

Brazil je i bez sudačke intervencije bio bolji...znaju iskoristiti svaku pogrešku, definitivno su bolje ovo odigrali...

Kao i na svakom dosadašnjem natjecanju gdje smo igrali protiv domaćina mi kao glavnog krivca za poraze predstavljamo sudce (ista scena kao prošle godine).

Ne branim kosookog, ali i bez njega daleko bolja igra Brazila.

No i, zar u nogometu uvijek pobjeđuje bolji? Bili su bolji ali ne toliko bolji ali zato su imali suca koji je na kraju odredio tko je bolji. To je činjenica. Ako FIFA ima obraza poslat će ga za Japan prvim letom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 0:52 (vrinho).
18 godina

Znači, ne seremo samo mi "napaljeni" balkanci....

14 godina

Btw, situaciju najbolje oslikava činjenica da se nakon utakmice priča gotovo isključivo o suđenju, a ne o potezima igrača, golovima ili slično - dakle o onome zbog čega se i prati ovaj sport.

Gleda li itko nogomet zbog sudaca? Ne bih rekao.

Da ne bi bilo da smo sami u komentiranju suđenja posjetite recimo Guardian, respektabilne engleske novine.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 0:55 (pr0n_addict).
18 godina

od pustih optuzbi za suca jedna pogreska i to je taj penal.

a zasto mi nismo lijepo kao repka ignorirali taj trenutak nego se prepustili ocaju i nepravdi koja nam je ucinjena? zasto se to nitko ne zapita? pa to su profesionalni nogometasi, takve stvari se moraju zaboravit u roku naglo. vise i ptice na grani znaju kako se postaviti u takvim situacijama. na kraju krajeva zna se da suci guraju domacina.

da smo mi imali igru lako bi se obracunali sa brazilcima. nas izbornik se hvali da je procitao brazil. bome svaka cast. a samo dvije zamjene napravio. brazil je bio bolji od nas, a igrali su lose. pametnom dosta

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Znači, ne seremo samo mi "napaljeni" balkanci....

Pa normalno, nisu ljudi slijepi jebiga, ako od te 2 milijarde ili koliko vec ljudi je gledalo tekmu nitko osim nas ne vidi ovakve stvari onda stvarno neznam. Evo još komentara stranih medija http://www.forum.hr/showpost.php?p=50395864&postcount=742

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
15 godina
Obi Wan kaže...

a zasto mi nismo lijepo kao repka ignorirali taj trenutak nego se prepustili ocaju i nepravdi koja nam je ucinjena? zasto se to nitko ne zapita? pa to su profesionalni nogometasi, takve stvari se moraju zaboravit u roku naglo. vise i ptice na grani znaju kako se postaviti u takvim situacijama. na kraju krajeva zna se da suci guraju domacina.

da smo mi imali igru lako bi se obracunali sa brazilcima. nas izbornik se hvali da je procitao brazil. bome svaka cast. a samo dvije zamjene napravio. brazil je bio bolji od nas, a igrali su lose. pametnom dosta

Ja mislim da je igračima nakon tog "penala" pao moral..Ovaj Neymar se samo baca po podu, kao da je to na treninzima vježbao umjesto dodavanja..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
14 godina
Obi Wan kaže...

Možeš li zamisliti kako demoralizirajuće po ekipu djeluje jedna takva odluka?

Ako su profesionalni nogometaši ne znači da su roboti bez emocija, pogotovo u nacionalnom dresu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina

Ma cijeli svijet je vidio danas što se dogodilo, Brazilci igrali za qurac i još im sudac trebao pomagati na otvaranju prvenstva na nedovršenom stadionu, sramota. 

Idemo dalje, protiv Kameruna se vraća Mandžo i tome se najviše veselim, da mi oči više ne vide Jelavića. Moramo ubrzati protok u sredini i petljanje i siguran sam u pobjedu. 

13 godina
neaktivan

Samo citam komentare i ne vjeruje, sta ste mislili da ce neko pobjediti domacina na otvaranju? {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina

..........

12 godina
neaktivan

Nije Brazil bio bolji nego nešto konkretniji i oprezniji u ofenzivi i po protoku lopte većim dijelom utakmice, imali su i oni puno puno grešaka u sredini terena, ali su preko klinca zabili sve svoje golove.

Mi smo odigrali prvi 20 i zadnji 20 minuta na jednoj solidnoj razini, ali šteta kada nismo uspjeli realizirati kada je trebalo. Imam dojam da smo ih previše puštali da vuku loptu po sredini i da nam dođu u zonu šuta. Ali u globalu mislim da smo odigrali sasvim dobro protiv jedne ovako favorizirane ekipe i nastavimo li ovako mislim da imamo čisti prolaz protiv Kameruna i Meksika. + 3 vrlo kvalitetna igrača dolaze u pomoć {#}

A onom slijepom japancu bih uzeo sudačku licencu i poslao ga nazad u Aziju nek bere rižu.

MS GOAT
18 godina
Obi Wan kaže...

Aha, na otvaranju SP sa domaćinom sudačka greška od MALOG penala u korist domaćina koji preuzima vodstvo je po tebi samo tako: pogreškica!?!, (nećemo spominjat poništen gol..nema smisla, mala sudačka greška)

Mani se ćorava posla!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:01 (doktor1).
15 godina
chaselol kaže...

Samo citam komentare i ne vjeruje, sta ste mislili da ce neko pobjediti domacina na otvaranju? {#}

Nisam mislio, ali nisam znao da se takve greške mogu događati u nogometu..

15 godina
doktor1 kaže...
Obi Wan kaže...

Aha, na otvaranju SP sa domaćinom sudačka greška od MALOG penala u korist domaćina koji preuzima vodstvo je po tebi samo tako: pogreškica!?!, (nećemo spominjat poništen gol..nema smisla, mala sudačka greška)

Mani se ćorava posla!!

To je samo iznuđeni penal koji je okrenuo utakmicu u korist Brazila, ništa strašno. Još kad sam vidio Freda kako diže ruke u zrak prizivajući i zahvaljujući se Bogu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:04 (vrinho).
16 godina
neaktivan

Toplo se nadam da će biti torpedirani odma u drugom krugu. Ništa drugo ni nezaslužuju.

Kicker, tvrdi da nije bilo govora o najstrožoj kazni: "Činilo se da Brazil ide prema neuspjehu u uvodnoj utakmici prvenstva, ali onda se dogodio Fredov kazališni trenutak. Prethodno besprijekorni japanski sudac dao je penal Brazilu."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:07 (Tommy_123).
15 godina

Evo jedna prigodna {#}

14 godina
neaktivan

daaaaaa sudac greska ok ,ajmo dalje ,ali zar niko nevidi gresku od samog pocetka utakmice ,napad napad i samo napad ,jevalvic mislim wtf ,borzovic omg ,pa di i m je eduardo od prve minute ,svi ostali decki za 5

14 godina

Fred pada ko pokosen ledima okrenut Lovrenu. PENAL

Olic u skoku bez duela sa CEsarom kojem prolazi kroz ruke i udara olica u glavu dolazi na kraju sve do perisica i ovaj fucka faul.

Znam da ser*emo po sucima i sve, ali hebi mi sve ako ova tekma nije zasluzila 2-2 1-1... ovo nema smisla... FIFA nema smisla ako se ovom da jos 1 tekma da sudi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

ETO toliko se mučiš i na kraju te jedan sudac sjebe u temelj , kako je pao čovjek pa to je sramota onda bi u svakoj utakmici bilo penala,nema se ovdje šta više pričati treba dalje proći skupinu.Pozdrav iz Hercegovine 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 2:11 (marim).
18 godina

"Der Superstar traf doppelt, unter anderem mit einem unberechtigten Elfmeter. Den 3:1-Endstand besorgte Oscar."

Njemci, koji nas "obožavaju"

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:37 (doktor1).
13 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
chaselol kaže...

Nisam mislio, ali nisam znao da se takve greške mogu događati u nogometu..

Hvala za 6TD, nego procitajte 1930 FIFA World Cup, pa ce vam biti jasne neke stvari o sudijama.
pogotovo u juznoj americi

neke stvari se ne mijenjaju {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan

Sva sreca zbog losim poteza suca jer drugacije ne bi mogli opravdat to kako nisu u stanju opucati po golu s trideset metara.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina

Meni samo nije jasno zašto stavljaju ovog jadnog suca za ovakvu utakmicu, prva utakmica prvenstva, pritisak je ogroman i oni postave nekog suca iz Azije koji ni ne sudi velike utakmice u Europi niti bilo što drugo.

Umjesto da postave nekog iskusnijeg suca koji na ovakve stvari nebi nasjeo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Zasto Brazil nije zavrsio sve svoje stadione prije pocetka svijetskog?

Zato jer su novce za zavrsetak dali sudcima..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina
neaktivan

Da stavimo sad u stranu i suce, meni je najvise tlak digao Jelavić svojim famonzim stajanjem i stavom libo me racku, dok Olić unatoc par (skoro fatalnih) pogresaka je ostavio srce na terenu, Ćorluka jako loše odigrao, da nitko nije napravio nikakav prekid zbilja ne znam, ali eto domacin je tu u igri i jedino se nadam da je ovo zadnji put da sam bio prisiljen na muke tj gledati Jelavica kako (ne)igra. 

14 godina

S obzirom da smo igrali s igraćem manje cijelu utakmicu (Jelavić), rezultat nije ni tako loš.

Why so serious?
14 godina
neaktivan

Kako je Guus Hiddink na onu hladnu krađu od nekoliko penala protiv Barce rekao, nismo se trebali dovest u takvu situaciju :)

Sve u svemu, katastrofa od utakmice, da nije igrala Hrvatska nakon 5 min bi prebacio na slatke male lažljivice...

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Meni samo nije jasno zašto stavljaju ovog jadnog suca za ovakvu utakmicu, prva utakmica prvenstva, pritisak je ogroman i oni postave nekog suca iz Azije koji ni ne sudi velike utakmice u Europi niti bilo što drugo.

Umjesto da postave nekog iskusnijeg suca koji na ovakve stvari nebi nasjeo.

Pa čovjek napravi ovakav kriminal, i ode ća sa scene. Kud bolje? Sve po planu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:21 (Zeromaxy21).
18 godina

Stoji da smo prvo poluvrijeme odigrali užasno! Baš loše, nikoga nigdje, ali drugo poluvrijeme je bilo DRASTIČNO bolje i ispada da je Japanac to vidio i išao smirit strasit! Da osigura sebi i igračima izlazak sa stadiona jer zna kakvo je stanje u Brazilu...

Stipe je bio odličan, da je skinuo ono sranje od penala vjerovatno bi dobio spomenik pokraj Jelačića u Zagrebu....

14 godina
neaktivan

Stipe je kasnio po sekundu kod svakog gola, a penal mu je prošao kroz ruke...Ne znam šta ste vi gledali?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice