Srbija pobjedila Španiju,bivšeg evropskog prvaka,92-89 Bravo MOMCI !!
Teodosić Novi Sale Đorđević!
Svaka čast za onu 3-cu..
O tome je glupo raspravljati,šta bi bilo kad bi bilo
Dobro smo prošli
Joj ljudi ne mogu vjerovati koja tekma. Ja gledao sa frendovima,uzivancija :))
To TEO CAREE... ali ovo je pobjeda citave ekipa,nmg vjerovati da jedna ekipa moze igrati ovako timski,malte ne svi igraci su podjednaki!
Ajmo momci do titule ;)
Zanima me razlog zasto si mi dao TD??? Zato sto navijam za Srbiju i zato sto sam srbin jel?
Jesam te ja nesto uvrijedio,ne kontam!
Tko je bolji u vaterpolu?
pogledaj na statistici,ko je osvijio vise svjetskih,evropskih i olimpijskih zlata!
za ovu pobjedu svaka cast,ali ne mozes reci da ste vi bolji jer smo i mi vas dobili dva puta ovog ljeta.
al brate one sudije kako kidaju,isto kao u malagi nece nista da nam sviraju
pogledaj na statistici,ko je osvijio vise svjetskih,evropskih i olimpijskih zlata!
za ovu pobjedu svaka cast,ali ne mozes reci da ste vi bolji jer smo i mi vas dobili dva puta ovog ljeta.
Stevane hesi li ti na drogama?!Kako ti kažeš po tome smo mi bolji u nogometu,jer vi ste samo mjesec dana ispred nas na fifinoj ljestvici i imamo broncu iz 98.Sad si sam sebe pokopao
Svaka čast vama na odličnoj igri, stvarno jako dobra utakmica. I nemoj tvrditi da ste bolji, dosadan si. Računaj medalje od kada ste samostalni, Crnogorci su vam dosta pomogli pri prikupljanju tih medalja od prije. I još jednom, čestitke na dobro igri
brate ne smaraj. pobjedili ste svaka cast. imali ste prednost domaceg terena i sudije koje su uvijek na strani domacina,ne smiju nama nista da sviraju. ali ne bitno. igrali smo lose. presudio je kontrafaul na rezultatu 8-8 i plus mi dobili iskljucenje pa vi poveli 9-8.
U svakom slucaju svaka vam cast na pobjedi. Nasim momcima treba cestitati na borbenosti i svemu. oni nam uvijek donesu medalju.nema prvenstva ni olimpijade da nas vaterpolisti ne obraduju :)
samo bih jos napomenuo da je navijanje bilo jadno....ubi ubi srbina...to je fer zar ne?!
samo bih jos napomenuo da je navijanje bilo jadno....ubi ubi srbina...to je fer zar ne?!
A kao da bi u Srbiji bilo fer.
Tema je sp u košarci a vi počeli o vaterpolu
Tema je sp u košarci a vi počeli o vaterpolu
da,jedva cekam subotu i polufinala...
mislim da je tekma srbija-turska finale prije finala,turci igraju ne vidjeno dobro. ali nadam se da ce nasi momci naci lijek i za njih.
a sto se tice vaterpola,srecno vam u finalu, a nama u borbi za 3. mjesto

Počelo,Bože pomozi!
J*** ga i vama se to moralo jednom dogoditi. DObra tekma.
Pukao sam,ne znam šta da kažem.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nema veze momci,ponosni smo na vas :)
Ne mogu da vjerujem kako smo izgubili,ali sta ces,desava se...
SRAMOTA.
Tak smo i mi izgubili, vidim sad rezultat...
Ostaje vam tekma za 3. mjesto
Durant je utrpal 38 koševa u pobjedu SAD-a nad Litvom, bilo je 89:74.
Napokon je proradil lik s covera NBA Elite 11
SRAMOTA.
Mentalni ono nema nigdje,onakve sramote od suđenja!
Btw,turcima je obećan blanko ček ako osvoje ovo prvenstvo (za one koji ne znaju,ne dobijaš premiju koji ti daju nego napišeš koliko hoćeš para na papir i oni će ti dati )
Ali ovo za sudije se moze desiti samo nama. Koliko god bili jaki i sampioni nikada nemamo autoritet nad sudijama.
Jeste da su Turci domacini i da sudije navlace na njihovu stranu,ali evo gledajte finale pa cete vidjeti koliko smiju ostetiti SAD ipak su tu kao najbolji kosarkasi...mislim da Turska veceras nece ni imati pomoc sudija,jer igraju sa Amerima.
A vrhunac sinocne tekme je kada se Omer Asik nakon faula u samoj zavrsnici meca bacio na pod i drzao se za oko,kao boli ga i on nece moci da izvodi bacanja....koja sramota!!! a ako neko ne zna on je jedan od najgorih izvodjaca slobodnih bacanja na svijetu... na ovom sampionatu je imao 30%,a na EP u Spaniji 25%
Amerika prvak sigurno, Litva 3 mjesto.
pa jesi normalan!? srbija ce unisiti Litvu... a i za Tursku navijam protiv Amera i mislim da imaju sanse da ih dobiju :)
pa jesi normalan!? srbija ce unisiti Litvu... a i za Tursku navijam protiv Amera i mislim da imaju sanse da ih dobiju :)
Aha, a jedva ste nas dobili. Litva je 3x bolja repka, NHF.
Aha, a jedva ste nas dobili. Litva je 3x bolja repka, NHF.
jesi retardiran? ne vrijedi pricati... jel bolja spanija ili hrvatska,po tvojoj logici,to su iste repke jer su obadvije tijesno izguble od srbije?! nema to veze koga si dobio...vidices sve na terenu