za sve koji vole rugby
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za sve koji vole rugby...
pa spamaju, zar ne?
to je bit foruma
kakav može biti sport kad su ga ameri izmislili
Rugby su igrali još stari Grci, tak da ti teorija ne stoji.

Izgleda da ovdje nitko nema pojma o čemu se govori. Kad se kaže Rugby svi pomisle na American Football. Netočno! Rugby se igra bez ikakve zaštite i kaciga, dok American Football su zablindirani u sve te štitnike, kacige i tako dalje jer se zabijaju jedni u druge i "kolju" i taj American Football ima drugačija pravila igre od Rugby-a.

@ Autor teme... jesi ti mislio na Rugby ili American Football... pošto je rugby daleko manje razvikan
neko sam vrijeme trenirao ali sam prestao. istina, rugby nije isto što i američki nogomet.
V leo_819: Molim??? Pa jel ti shvaćaš što si sad rekao! Pa nitko živ ne gleda American Football osim amera i onih koji imaju taj kanal za NFL dok se ragby gleda u cijelom svijetu od Eurosporta, Sky ( talijanski program ) pa nadalje. Engleska liga, novozelandska, talijanska ( jedna od najjačih ) nizozemska, itd da ne nabrajam dalje.
@ Joe Cavallo: lol, rugby gledaniji od Am. Nogometa, nemora značiti ako nisi amer da negledaš taj sport(ima dosta kanala za nfl čak i hrvatsk sportklub, pa i linkovi preko neta, ima ih za svaku tekmu)... malo pogledaj koji je sport gledaniji pa onda nešto reci.
Rugby i australski football rulaju!
Američki nogomet mi je prije bio super iako je u 4 sata utakmice 2 sata reklama, no onda mi je dosadio kao i svaki sport popularan u Americi. Osim što je NFL liga cirkusa i igra za p*čkice - jer s onim štitnicima je gotovo nemoguće zadobiti neku ozljedu, rekao bih da je NFL čak i blaži od nogometa - kao što već rekoh užasno je dosadan.
Rugby je mnogo zanimljiviji, to je sport baš za iživljavanje, a za razliku od NFL-a je zastvarno krvoločan (NFL je wannabe krvoločan isto kao i npr. TNA) i u rugbyju je bitna samo snaga, dok je u NFL-u najbitnija brzina.
Rugby sam čak i igrao jedno kraće vrijeme rekreativno (na livadi) i moram priznati da je dobar osjećaj rušiti druge, al naravno ne onako krvoločno kako to profići rade.
Zva me je prijatelj da počnem s njim trenirat rugby ali kad sam čuo da moram depilirat noge (!) onda sam odusta. Jako me je bolilo kad bi me netko uzea za noge pa kad bi mi netko počupa dlake... Jače bi me bolilo od bilo kojeg udarca Inače sjajan sport, zbog njega sam zamrzio nogomet jer kad bi vidio da neki nogometaš glumi da je pokošen onda mi se život zgadi!
krivo misliš ja treniram rugby
krivo misliš ja treniram rugby
RK zagreb rudeš
on je bolji
jucer smo pobijedili mladost 30:20
sta vise nikog ne zanima ova tema
Ne nabijaj postove i to 4 zaredom!Koristi malo tipku ˝uredi˝.Ako nekog bude zanimalo vec ce se on javit.
Tema se pretvorila u spam - LOCK