Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.309.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
ATJLučko kaže...
exorc1st kaže...
ATJLučko kaže...

Evo utakmica počela, a dva pitanja imam;

1 tko je klinac koji je udario "prvi" udarac ????

2 za koga je bila minuta tišine ????

1.ne znam

2. za oca od Fabio Coentrao-a

Real vodi 2:0 Balle gol i asistencija za Benzemu, odličan je večeras. Pretpostavljam krajni rezultat 5:0!!!!!

4:0 Balle

A falio si samo malo, ma nema feze, sada je samo -3, a još manje uskorom {#} {#} !!!!

za 1 gol :S

hala madriddddd

15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Odlično odrađen posao večeras. Šteta što nismo još malo popravili gol razliku, moglo bi biti važno kasnije. Razljutio me pomoćni danas, jedan čisti gol nam poništi i za onu situaciju Di Marie kad ide sam na golmana opet maše zastavicom. Prvo poluvrijeme smo izgledali odlično u obrani, drugo malo opuštenije, ali veseli me što ne trebam zatvoriti oči svaki put kad protivnik krene u polu kontru.

Zadnjih par utakmica to izgleda jako dobro i treba sad prije stanke još malo stisnuti, da se ne dogodi neki kiks. Još ak barca prosuje pokoji bod, odlično. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:17 (Hexfire).
18 godina

devet utakmica u Primeri, 7 golova, 7 asistencija, ako ovako nastavi sljedece godine od 3 igraca za zlatnu loptu 2 ce biti iz Reala

18 godina

Ime: Gareth
Prezime: Bale
Po zanimanju: Ronaldo!

14 godina

Dobro su odigrali danas,napokon da nisu primili gol.Bale stalno popravlja formu i sve je bolji

17 godina

Strašno igra Bale, volio bi da odigraju sad neku težu utakmicu, sa raspoloženim Baleom i Ronaldom.

To bi bio show {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Bilbao je zaustavio barcu...prosuli su 3 boda...to je dobro i nama u prilog ide...oni nekako su poceli sve gore i gore igrat jos bez messija a nama se neka razlika i ne osjeti bez ronalda, dapace poceli smo i vise zabijat nego prije u zadnje vrijeme...samo nek se ovako nastavi...jos kad se ronaldo vrati samo nastavit trpat i cekat da ponovo barca kiksa...

Nama su se smijali i govorili da je real nista bez ronalda...sad se vidi pravi primjer tko nemoze bez koga...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina

Rekao sam na početku sezone da ako mi uspijemo nekako do stanke biti u egalu sa Barcom, onda imamo realne šanse za naslov. Sad do kraja treba još malo stisnuti, posebno protiv Valencije u gostima. Čak bi nam odgovaralo da se igra još koji tjedan duže, jer ovako će se Barca također malo sabrati preko pauze, ali kako smo izgledali na početku sezone, ovo je savršeno. Posebno veseli realizacija od strane velikog broja igrača. Još samo da nam je konstantniji špic igrač.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran

Nekazem da nemoze ali je sigurno slabiji Real bez Ronalda ali ima puno siru i bolju klupu od Barcelone pa se to moze nadomjestiti.Barcelona igra ocajno i to se vidi...da igraju 3 messija u napadu nemoze nam niko pomoci

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Nekazem da nemoze ali je sigurno slabiji Real bez Ronalda ali ima puno siru i bolju klupu od Barcelone pa se to moze nadomjestiti.Barcelona igra ocajno i to se vidi...da igraju 3 messija u napadu nemoze nam niko pomoci

To je problem vase uprave...sta misli da puyol moze igrat kao da ima 18 godina...covjeka vrijeme uzima tako reč...nije ni on niti nemoze kao prije bit koliko god on to htio izelio... Real bez ronalda pokazuje u svim ovim utakmicama da ima razlike naravno vidi se, al opet...poceli su drugi zabijat kao "ludi"...galatasaray smo smandrljali sa igracem manje i bez ronalda...barca se mucila i izgubila od ajaxa kojeg real redovno trpa...

Tu dolazimo do onog sta ja mislim znaci moje osobno viđenje..da više barca ovisi o messiju nego real i ronaldu. Zašto? Koliko ja viidm igra barce se dosta zasniva na messiu, i kad njega nema nema mu jednostavno zamjene i pola koncepta igre pada u vodu..onda trebaju razit rijesenja na drugim igracima..sad dal ce taj drugi netko "pokusat" glumit messia ili ce se od drugih ocekivat da budu drugaciji to je prica za sebe. Istina i Real ovisi o ronaldu...i nije isto igrat s njim i bez njega..al nekako mislim da real lakse izađe na kraj bez ronalda nego barca bez messia iz razloga sta u slucaju kad ronalda nema moze se igrat obrnuta situacija i "trazit" sada od balea da glumi ronalda( ili bar proba) a tu je i di maria i ostali igraci koji mogu pokusat ublazit nedostatak ronalda dok u barci mislim da nema trenutno ni priblizno adekvatne zamjene koja bi mogla bar "pokusat" nadomjestit i "ublazit" nedostanak messia...pokusao je cesc al vidi se da neide...sasvim drugi tip igraca je od messia...mogu probat sa neymarom u sredini...mislim neznam..al kako god...bit ce kako bude..al u ovom trenutku ovo ide u korist i prilog realu..a sta ce bit nakon povratka sa "odmora" vidit cemo...

12 godina
protjeran

slazem se sa sviem sto si rekao.Dosla je smjena generacije i to se vidi.Moraju kupiti barem 5 igraca do ljeta.Ali vidjet cemo.Ovo  se isto dogodilo prosle sezone samo je tada Barca naisla na Bayern a svi znamo kako je zavrsilo.Uglavnom liejpo upozorenje prije prrijelaznog roka

No Pain No Gain
15 godina
ATJLučko kaže...
exorc1st kaže...
ATJLučko kaže...

Evo utakmica počela, a dva pitanja imam;

1 tko je klinac koji je udario "prvi" udarac ????

2 za koga je bila minuta tišine ????

1.ne znam

2. za oca od Fabio Coentrao-a

Real vodi 2:0 Balle gol i asistencija za Benzemu, odličan je večeras. Pretpostavljam krajni rezultat 5:0!!!!!

4:0 Balle

A falio si samo malo, ma nema feze, sada je samo -3, a još manje uskorom {#} {#} !!!!

Uopće nisam pogriješio kada sam predmnjevao uoravo onako kako je završilo danas {#} {#} !!!!

Uskoro, samo u vašem gradu u nekom debelom ladu, u plusu debelomu {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

sve polako dolazi na mjesto. transferi su odrađeni jako dobro. ancelotti je ispunio obećanje o lijepoj i efikasnoj igri. real više ne ovisi samo o ronaldu, tu su bale, isco i benzema. a još uvijek su neki ozlijeđeni i još uvijek uče novi sistem. kaj bude na kraju sezone ako tako nastave... s druge strane, barcelona je sve gora. treba im pokazati tko je glavni.

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan

jedva cekam da se ronaldo vrati...sa raspolozenim baleom i oporavljenim ronaldom to ce biti uzivancija za gledat ;-)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina

Ronaldo najbolji igrac la lige za 2013. nagradu dobio 2. put zaredom
Ramos najbolji stoper za sezonu 2013 
Asier Illarramendi je osvojio nagradu za najboljeg veznog igrača u La Ligi za 2013. godinu. Čestitam! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:29 (mazy651).
14 godina

Ajde Ramos,možda je i bilo boljih - da je Varane igrao cijelu prošlu sezonu ajde nekako i Ronaldo iako nije zabio najviše niti je Real osvojio ali Illara najbolji vezni,wtf

15 godina

Evo popisa http://www.insidespanishfootball.com/89092/2012-13-lfp-awards-announced/

Ronaldo je dobio MVP nagradu, a Messi za najboljeg igrača godine i najboljeg napadača. Nije mi sad jasno koje od toga je onda "bolje". Po nekoj logici, Messijeva nagrada je važnija, Ronaldova utješna.

Illara je dobio nagradu za veznog igrača godine, ali tu treba dodati da su odvojene nagrade za veznog i ofanzivnog veznog (Iniesta dobio). U svakom slučaju, svaka mu čast na pobijedi u konkurenciji Xabi Alonsa i Busquetsa na primjer. Nisam ga uopće gledao prošle godine pa ne mogu tvrditi da li je zasluženo ili ne.

13 godina
neaktivan

Koliko samo emocija u ovoj utakmici, koliko volje i želje za prolaskom, tih zadnjih 10min se igralo srcem :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
matić_žu kaže...

Koliko samo emocija u ovoj utakmici, koliko volje i želje za prolaskom, tih zadnjih 10min se igralo srcem :D

da ih dobijemo ove godine,bi ih razbili!mislim da možemo svakoga pobijediti,tj proći u 2 utakmice osim bayern

13 godina
neaktivan

Šta čovjek da kaže, a da ne zaplače, kakva sramotna predstava Bože dragi. Znam da su se čuvali od ozljeda, ali bez poštenog udarca u okvir? E moj Ancelotti..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina

Ajd dobro da nisam gledao. Upalio sam stream, skužio da ovi imaju samo jednu shit tier kameru na stadionu i odustao od gledanja. Ak ništa drugo, bolje da se odigra sad loše nego kad će biti stvarno važno.

14 godina

Očajna utakmica,ali šta češ kad su jazavci pogotovo onaj Di Izgubljeni,barem da ode na zimu

16 godina
neaktivan
Pa ionako ce proci na Bernabeu. Danas je uglavnom bio dan s losim rezultatima favorita, da kladionice zarade.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan

Sta ovaj Benzema glumi? Je on dosao igrat nogomet ili pozirat tamo nekim navijacicama ili sta vec? Dobro da nije rekao sudcu "ajd sacekajte malo odo ja na kafu pa cemo nastavit"...da sam ja trener mislim da bi dobio jednu dobru staru od cire" igraj p*zda ti materina, nisi se dosao zahebavat" Malo si je previse umislio taj nogometas..em je tek sad poceo igrat koliko tolko koliko se od njega ocekuje da uvijek igra, i jos sad glumi fotomodela po utakmicama...za ronalda se govorilo sminker vamo tamo, gel, sad se vidi na live primjeru tko je tko..

16 godina
neaktivan

Postava Link

Stream

Battlelog: D-Ki11aML
14 godina
neaktivan

Modricu, kralju!!! Koja golcina {#}

17 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Modricu, kralju!!! Koja golcina {#}

http://i.imgur.com/GgWLllX.gif evo i gola

15 godina

To mu je prvi ove sezone? Trebao bi češće pucati, dobro zna pogoditi kad treba.

15 godina

Nije da ću cjepidlačit, Vrlo mi drago za gol, neka ga je zaprdio, ma sam očekivao gol Ronalda, čisto da obori onaj rekord, u grupnom dijelu!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Uslišene su ti želje :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice