Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Najjača snaga RM-a je da nitko nije nezamjenjiv. Za većinu pozicija imaš jednako dobre igrače što je odlično. Nema histerije, ako nekog nema. Jedino je Marcelo ugrožen.

Nitko ne spominje Navasa. Kod 0 0 dvije prave obrane i kod penala je bio na lopti. Najbolje ocijenjen.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
14 godina
Real Madrid C.F.

U svakom slučaju, jučer smo odigrali laganini utakmicu, samo da nije bilo glupiranja Serghi Ramos-a i crveni, pa pretpostavljam da će dobiti samo jednu utakmicu zabrane igranja! 

U idućoj utakmici pobjediti bilo kako, pa i sa 1 : 0, da mreža ostane čista, pomalo pumpati gol razliku, i ne osvrtati se na druge 

Jedna mala anketa, o uspjehu ove sezone, možemo li učiniti ovo; 38/33/05/00 uz gol razliku recimo 139 : 28?!?! 

2 Uopće nemoguće!
7 Moguće, jako teško!
2 Možda?!
0 Vrlo vjerojatno!
1 Ma može i bolje od toga!
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Zidane ne zeli promjene u ekipi. Nitko nije zatrazio odlazak pa tako nema mjesta za dolaske

http://m.calciomercato.com/en/news/zidane-won-t-make-changes-no-one-has-asked-to-leave-28737?os=msite

17 godina
Real Madrid C.F.

Jel tko gledao sažetak ili sniku PSG-a? Neymar se uklopio samo tako u momčad. Istina obrana im je katastrofa, ali za sad, ofanzivno, barem iz sažetka što sam vidio je odličan.

Mislim da je Barca napravila glupost stoljeća što su ga pustili.

Nego čitam da se sad i Draxler počeo povezivati s Realom. Možda nebi bilo loše uzeti ga, barem za tu krilnu poziciju kad ne ide Lucasu i Baleu.

Kad smo kod Balea, mislim da smo mi tu kandidati za onu nagradu gluposti stoljeća. Čovjek je jednostavno višak za nogomet dns.

Istina je brz, ali mu treba vremena da uhvati tu brzinu, a sad kad Real više ne igra samo na kontre i BBC, totalno je izgubljen an terenu 90% vremena.

Najradije bi ga opet prekomandirao u beka, i ostavio kao zamjenu Marcelu 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Real Madrid C.F.

Yep, jučer asitirao za gol, ali opet je bio nevidljiv velik dio tekme. Ako ga se može ikako prodati ove godine, odlično. Više mjesta za ove koji barem pokušavaju nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Re: Real Madrid C.F.

Ja govorim cijelo vrijeme vec duze vrijeme..prodat ga man u koji bi dao 80 milja..radje nek igra asensio ili isco tu stranu nego bale..osim brzine taj nema nista...ako smo isli na brzinu mogli smo dovest bolta, bar on bi uspio prec pikea...dok ovaj nemoze ni pikea prec...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid C.F.

S obzirom na sve ove ludosti oko transfer roka mislite li da ga treba skratiti? Navodno će Premiershipovci glasati da prijelazni rok traje do početka nove sezone. Znači 2-3 tjedna kraće nego dosad. Osobno, što idem stariji to mi cijeli taj cirkus sve više ide na živce i transfer rumori iskaču iz paštete ta dva mjeseca. Nek traje mjesec dana i bok. Ako se s današnjom tehnologijom ne može u mjesec dana dogovoriti transfer onda jebo sve. Osim ak si Real koji navodno kupuje goluba pismonošu umjesto faxa.

11 Skratiti rok za mjesec dana
0 Produljiti rok za mjesec dana
1 Transferi cijelu godinu!!!!
1 Ja sam tu s biciklom
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid C.F.

i meni to ide na nerve, pun mi je kufer tih glasina oko transfera, pogotovo kad se svi ove godine povezuju sa barcelonom

12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

i meni to ide na nerve, pun mi je kufer tih glasina oko transfera, pogotovo kad se svi ove godine povezuju sa barcelonom

Nisu glasine problem ako ih zaista ima. Problem su novinari (dnovinari) koji daju guzice za klik.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Da nitko ne klika klikove, klikova ne bi bilo. Kvaka 22.

Navodno Liverpool zainteresiran za Kovačića i dalje, ali ako je odbijeno 75m od Juvea, teško.. 

Znaju Nijemci posao, traže 150m za Dembelea :)

15 godina
hrvooje kaže...

Da nitko ne klika klikove, klikova ne bi bilo. Kvaka 22.

Navodno Liverpool zainteresiran za Kovačića i dalje, ali ako je odbijeno 75m od Juvea, teško.. 

Znaju Nijemci posao, traže 150m za Dembelea :)

Pa nisu budale da ga daju za manje kad znaju koliko Barca sad ima. Oni da su sposobni bi ga doveli prije nego su Neymara prodali za skoro duplo manje.

15 godina
Real Madrid C.F.

Danas u 22:45 s Fiorentinom, vjerojatno dosta mješana postava. Kalinić taman propustio šansu da zaigra na Bernabeu.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ronaldo će igrat 90 min. 

*zašto mu Marcelo igra, i koja pozicija ?

**Krive su postave na sofascoreu. Nego kakvu je golčinu Ronaldo zabio! Igra Badelj

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 23:35 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

... Nego kakvu je golčinu Ronaldo zabio!

A kakvu je tek asistenciju imao kod prvog gola! 

Plehani vikleri
17 godina
Uh Tottenham i Borusia
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Užas skupina za Real, svaki može bod otkinut.
12 godina
Tottenham previše jalov u europi, borussia standardno ne paše realu, apoel standardno autsajder
17 godina
Del_Boy97 kaže...
Tottenham previše jalov u europi, borussia standardno ne paše realu, apoel standardno autsajder

Tottenham se ove sezone okreće samo Europi. Nemaju šanse u EPL, a cilj im je ostat u LP što duže.

14 godina
Mitch kaže...
Del_Boy97 kaže...

Tottenham se ove sezone okreće samo Europi. Nemaju šanse u EPL, a cilj im je ostat u LP što duže.

Otkud to? Englezima je uvijek važnije domaće prvenstvo

Not scared of flying saucers
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ako je ironija, Totanham jebsigurno jači za dva koplja od Olympiakosa

13 godina

Navodno predsjednik izjavio da dokraja prelaznog roka ce city napravit najveci transfer u povijesti nogometa. Ako ima imal istine u tome...tko? Messi? Ronaldo nebi rekao..osim njih dvojce, tko jos...mbape valjda ide u PSG.

Origin ID: ReaLazio
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Real ce pregaziti skupinu kao plitak potok, nisu ovo lose ekipe, ali nemaju oni to iskustvo i rutinu igranja na 2 fronta, mislim ima BVB, kao klub, samo sto stalno mjenjaju igrace, nije to to...

...
15 godina
Real Madrid C.F.

Da smo još iz 4-og izvukli RB Leipzig bila bi to vjerojatno najteža skupina u povijesti LP. Ovako može biti zeznuto, ako ne uđemo 100% u svaku tekmu. A Tottenham vs Borussija bi trebale biti odlične tekme za nas sa strane.

17 godina
hrvooje kaže...
Mitch kaže...

Ako je ironija, Totanham jebsigurno jači za dva koplja od Olympiakosa

Gdje je tu ironija? I kaže se sarkazam.

12 godina
neaktivan
Za Real Madrid nema kalkulacija. Kakva god da je grupa, Real je favorit i drugi trebaju brinut o Realu a ne Real o njima.
14 godina
Real Madrid C.F.

Bit će tu jedno 13 bodova,dovoljno da budemo prvi u skupini

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina
Real Madrid C.F.

Veceras nazalost sa samo 4 branica. Sto predvidate? Hoce li njih cetri biti iza ili tri? Hoceli nekoga iz veze povuc u obranu ili samo malo iza?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.8.2017 20:41 (michael).
10 godina
Hexfire kaže...
      Eventualno ostaje da Perez proba ukrasti Dembelea pa ga još malo metne Barci, ali osim toga ne vidim nekog drugog transfera koji ima smisla. Jedino da i Perez kupi nekog iz Kine da si poboljša šanse u tom natječaju za gradnju 

Barcelona - Mes que un club
16 godina
Real Madrid C.F.

Evo sastava, sto ocekujet?

0 0:0
0 1:0
0 1:1
2 2:0
0 2:1
1 2:2
1 3:0
3 3:1
1 Mozda i izgubimo
011000110010.
9 godina
protjeran
michael kaže...

Evo sastava, sto ocekujet?

5:0

...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice