- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BREAKING NEWS:
"RONALDO JE POTRGAO LIGAMENTE LIJEVOG KOLJENA TE BI SE NA TERENE TREBAO VRATITI KRAJEM TREĆEG MJESECA. 2017
sa fejsa...uzas ako je istina
ako ih je potrgao onda bi trebao bit izvan terena oko 6-7 mjeseci
jos nije sigurno,Lucas Silva prekinuo karijeru?
Ne mogu reći da sam pratio kako je igrao na posudbi, ali izgledao je kao solidan mladi igrač kad je tek stigao u Real. Velika šteta, ako je to sve istina. Ali naravno, zdravlje na prvom mjestu. Nema s time zajebancije. Eventualno da mu se nađe neka pozicija u klubu, ako je zainteresiran.
Ne mogu reći da sam pratio kako je igrao na posudbi, ali izgledao je kao solidan mladi igrač kad je tek stigao u Real. Velika šteta, ako je to sve istina. Ali naravno, zdravlje na prvom mjestu. Nema s time zajebancije. Eventualno da mu se nađe neka pozicija u klubu, ako je zainteresiran.
objavio je na sluzbenom facebook profilu da se nece oprostiti od nogometa,isao je na dodatne pretrage i kaze da je sve u redu! 
objavio je na sluzbenom facebook profilu da se nece oprostiti od nogometa,isao je na dodatne pretrage i kaze da je sve u redu! 
Nadajmo se da je tako, ali odmah sam se sjetio mladog Pamića kojeg su isto uvjeravali da nema nikakvih problema.
Predstavljeni novi dresovi http://shop.realmadrid.com/stores/realmadrid/es/c/equipaciones/1ª-equipación-2016-17?portal=DU6HO399&CMP=SOC-DU6HO399&utm_source=facebookorg&utm_medium=clubpost&utm_campaign=KitLaunch
Domaći su standarno odlični!
Dojadili su svima.Uvijek isti samo drugačije šare na rukavima.
Dresovi su ok, ali prošlogodišnji mi je bio bolji. Iako do sad mi je najbolji onaj crni s zmajem.
Što se tiče rezervnog, vidim i Real i barca otišli na ljubičastu boju, i jedan i drugi blagi užas.
Nego ono što mi je upalo u oko, "manekeni" za ovaj dres su Marcelo, Ronaldo, Benzema, i (wait for it) James (!!!).
Što bi po mojoj nekoj logici značilo da ga se odlučilo zadržati još neko vrijeme. Jer ne stavljaš igrača da bude model za dres za predstojeću sezonu ako će on biti u drugom klubu.
S druge strane interesantno je da je jedan od modela protekle 3 godine bio Isco, dok ga ove godine nema.
Uz to James je postavljen na naslovnoj stranici zajedno s Benzemom, Marcelom i Ronaldom.
Ako se pogledaju sve kategorije webshopa, manje više se se pojavljuju svi igrači, osim par ne standardnih, te Nacha (za kojeg se govori da bi trebao otići u italiju ovaj tjedan), Isca i Kovačića (nažalost).*tu se ne računaju stranice gdje se prodaju isključivo njihovi dresovi*
Iako to ne mora puno značiti, treba uzet u obzir da je Real PR mašinerija prije svega, i čisto sumnjam da nebi iskoristili Isca u promotivne svrhe ako im je na raspolaganju.
A opet što se tiče Jamesa, čisto sumnjam da bi napravili takav propust da ga stave kao manekena za nove dresove, a onda ga pošalju nekamo drugo...
Tako je i Qatar Airways maknio Thiaga sa reklame .Nakon tog se znalo da ide.
This time next year we'll be millionaires
isto je bilo sa Casillasom ,bio je glavni maneken za dresove i onda je otišao u Porto, tako da je sve otvoreno po pitanju Jamesa :)
Evo kako katalonci liječe frustracije
Pokušali su ronalda napraviti debelim da izgleda manje impresivno, i makli mu trbušnjake.
I to su odradili tako dobro (čak mu i pupak izbrisali) da je vjerovatno korišten paint, a ne photoshop

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH kakv debil ovaj jese
Nije ni čudo što je zaboravio igrat nogomet.
Ima kakvih provjerenih informacija tko je na listi tranfer želja? Drugi već naveliko kupuju, mi još ništa. Zasad došao samo Morata, a upitno je uopće dal ostaje tu.
Kante otišao u Chelsea, baš šteta.
I sluzbenk Ronaldo 2 mjeseca out
This time next year we'll be millionaires
Ima kakvih provjerenih informacija tko je na listi tranfer želja? Drugi već naveliko kupuju, mi još ništa. Zasad došao samo Morata, a upitno je uopće dal ostaje tu.
Kante otišao u Chelsea, baš šteta.
da meni je isto steta za Kantea...a za transfere sam jedino procitao da su doveli Gabriela Jesusa sada dali je istina
Aha, ali valencija navodno traži 65 mil za njega, što je po meni potpuno nepotrebno.
Radiej bi da se malo isprse i uzmu klasičnog zadnjeg veznog. Tih ofanzivnih veznjaka imamo i na bacanje...
Naravno da je precijenjen, to što je ogromni potencial ne znači ništa. Dati 120 milja za njega je čista ludost.
Pola toga je max, svi napuhuju te cijene za nepovjerovat.
Andre Gomes u Barceloni. Lijep dan za biti Madridista.
Lijep dan za liječiti komplekse.
Bolje da ga oni za godinu/dvije prodaju za 10 milja nego ''mi''.
Lika nisam pratio u Valenciji, a ono što je igrao na Euru bome nije bilo ništa posebno.
Bilo kako bilo, ako je Pogba stvarno dogovorio s Unitedom onda se polako smanjuje lista tih pojačanja koja su se spominjala. Praktički nije bilo ni dolazaka ni odlazaka, opet čekamo zadnji čas. Barca je dovela već skoro sva pojačanja koja su planirali, kod nas još ništa. Ove godine bi Primera trebala biti glavni cilj, a s ekipom na raspolaganju je to skoro nemoguća misija.
Što se tiče reala, pojačanja će biti, ali imam osjećaj da će se kupiti hrpa nepotrebnih igrača u zadnji tren po prenapuhanim cijenama. Jedini igrač kojeg sam ja htjeo da dovedu ovo ljeto, otišao je u u Chelsea, mali Kante. Sad se nadam da će dovesti alabu, verratia, i aubameyanga.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Kud bolje da se dovedu sva tri, ali od njih mi jedino Aubameyang izgleda kao koliko toliko realna kupnja.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Al su i prodali već Hummelsa, Gundogana i Mkhitaryana. Baš da će još jednog ključnog igrača prodati, ne znam.
The Real Madrid first team squad have seen the return of loan players: Alvaro Morata (Juventus), Asensio (Espanyol) and Coentrao (AS Mónaco).
http://en.as.com/en/2016/07/22/football/1469210243_396492.html
Mayoral na jednogodišnjoj posudbi u Wolfsburg sa mogućnošću produženja na još jednu.
http://en.as.com/en/2016/07/22/football/1469206236_797431.html
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/906/648/aa4.jpg
S obzirom da su Vratili Moratu,a Jese i dalje tu vjerojatno neće dovoditi više napadača