Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Real Madrid C.F.

Da li Zidane i sljedeću utakmicu kreće sa Benzemom i Casemirom bez obzira na današnju i prethodne utakmice?

9 Da
2 Ne
Fortune favours the brave
10 godina
odjavljen
Re: Real Madrid C.F.
Sve više mi se gadi taj nogomet jer suci tolko očito pomažu velikim klubovima (i dinamu) da je to prestrašno, dno dna...
13 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Sve više mi se gadi taj nogomet jer suci tolko očito pomažu velikim klubovima (i dinamu) da je to prestrašno, dno dna...

Dinamo je "pojam" velikog kluba u hrv..izvan njega je kanta za napucavanje...nemozes ga uspoređivat sa jednim realom :D

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Hyperion kaže...

Da li Zidane i sljedeću utakmicu kreće sa Benzemom i Casemirom bez obzira na današnju i prethodne utakmice?

Glasao sam da, a ako ne bude tako to je isključivo jer je tekma već u srijedu pa možda malo rotira momčad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
odjavljen
Zato sam napisal velikim klubovima i u zagradi "i dinamu", istovremeno se sprdajući s mamićevom prćijom
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

HALA MADRID

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Benzema je ili Zidaneov ili Perezov vanbračni sin. Nema drugog razloga zašto igra. Lik je igrač manje na terenu. Zidane je jedini krivac ako Real ne osvoji prvenstvo zato što ne stavlja igrače koji su u boljoj formi od onih koji mu igraju. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
13 godina
neaktivan

Govorio sam ja jos puno prije da je benzema miljenik pereza iz nekog razloga, pa ima status ocito da mora igrat uvijek, mislim da je to i sa baleom isto.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Taj Zidane je neki mazohist. Zadnje 3 utakmice je prvo gubio kad je u postavi Benzema. Protiv Espanyola nije igrao i to je pobijedio 2-0. Napoli, Valencia i danas Benzema u prvoj postavi i gubilo se. Sad se još i Modrić povrijedio i Bale opet, kojeg forsira nakon ozljede, a na klupi top napadač 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 0:01 (hrvooje).
11 godina
protjeran
A gdje si to vidio za ozljede?
This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Kad se sjetim da je sudac tužio savez zbog tog da je bio primoran suditii u korist Reala u ligi,da su bili dokumenti sa suda i da je sve bilo službeno,da je predsjednik lige počasni član Reala onda me ne čude ovakve stvari.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/gazda-villarreala-optuzio-suce-za-primanje-darova-od-reala---468130.html

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kad se sjetim da je sudac tužio savez zbog tog da je bio primoran suditii u korist Reala u ligi,da su bili dokumenti sa suda i da je sve bilo službeno,da je predsjednik lige počasni član Reala onda me ne čude ovakve stvari.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/gazda-villarreala-optuzio-suce-za-primanje-darova-od-reala---468130.html

kakav si ti jadnik haha,uzor ti je sigurno onaj mrtvi pique,ovo je isto bilo u korist Reala 

17 godina

Ti stvarno opsjednut Realom , a još više sucima, do te razine da to polako poprima znakove ludila.

Svaki drugi post o sucima......živa koma....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
Real Madrid C.F.

Ekipa za sutra...neka predvidanja? Moje misljenje je da ce opet ista postava istrcat van, ali da ce rjesit utakmicu dok ce izmjene opet pokazat vise nego oni na terenu

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 14:43 (michael).
17 godina
michael kaže...

Ekipa za sutra...neka predvidanja? Moje misljenje je da ce opet ista postava istrcat van, ali da ce rjesit utakmicu dok ce izmjene opet pokazat vise nego oni na terenu

Nema Casemire uopće u momčadi tako da će jedan od plemenitijih veznjaka igrat umjesto njega, Isco ili Kovačić.

Nadam se Morati umjesto Benzeme također.

Prerano sam stavio onu anketu, mislio sam da ovaj tjedan igramo protiv Napolija, ali to je tek sljedeći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 23:29 (Hyperion).
13 godina
neaktivan

Morata mora pocet, mislim da je krajnje vrijeme, ako ne, nek bude pametan i pokupi stvari i vrati se u juve ili ode negdje drugdje di ce stalno igrat.

15 godina
Real Madrid C.F.

Evo Morata od prve, Isco, Kroos i Kova u veznom redu. Nacho na CB umjesto Pepea, to je pomalo neočekivano.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Ajde da se opametio napokon, iako je to više radi rotacije mislim. Baš me zanima kakve će danas biti igra, nabacivanje u šesnaesterac ili nešto više?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 21:11 (Hyperion).
10 godina
odjavljen
Zabili iz ofsajda, primili opet zbog Ramosove nonšalancije. Njih pola uopće nema motiva igrat la ligu, ulaze u tekmu lako ćemo, pogotovo ramos, varane, marcelo i benzema.
12 godina
Obrana je ove sezone katastrofa...
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Jese je promašio 10 prilika u zadnje 4 utakmice, valjda neće večeras proigrat. Odlična utakmica, strašna Kovina asistencija. Možda zaleđe par cm. Bit će tu svega, Morata se mora upisat

15 godina
Real Madrid C.F.

Odličan je Las Palmas šta je da je. Dođe dosta ekipa hrabro na Bernabeu, ali ovi cijelu tekmu igraju sa stoperima na centru. Realno, moglo je biti 3:3. 

S ovakvom igrom ćemo teško uzeti tri boda. Odlično nas love u ofsajd zamku, a opasni su u svakoj kontri/polukontri. Ne pomaže definitivno da Bale i Ronaldo samo stoje naprijed i čekaju da im se doda u 16m, a nedaj bog da se vrate kad ovi krenu u kontru.

12 godina
Papa liga,otkaz Zidaneu i rijesit se nekih igraca na kraju sezone,znaci umjesto da se odvojis od barce na 10 bodova izgube prvenstvo ko zadnji jadnici,ligu prvaka ispadaju sigurno...tako da ova sezona je bez trofeja gg
14 godina
Real Madrid C.F.

Ajme majko mila ovi igraju ko ludi...Boateng pokazao klasu.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Gledao sam ih zadnjih 4-5 utakmica. Stavarno nisu ni od Seville trebali izgubit. Šteta što Livaja i Halilović nisu unutra. 

10 godina
odjavljen
Znači ovo suđenje je u rangu hnl-a, kolko ogromnih grešaka. Real zabio iz ofsajda, morati sad poništili regularan, crveni baleu ne kužim baa, penal nek im bude mada se na snimkama vidi kad se bacio da su ruke bile na prsima i pogodilo ga u lakat, al na prvu je vuklo na penal...
Inače real dosta utakmica dobio zbog grešaka sudaca al ovo danas...oštećeni i jedni i drugi. Živi užas od suđenja
10 godina
Real Madrid C.F.

Mogao bi i Zidane biti pokojni.

17 godina
Real Madrid C.F.

Bodovna prednost se potrošila, a Real igra sve gore i gore.

Bar ima jedna pozitivna stvar, danas nisu išli samo na centaršuteve.

15 godina
Real Madrid C.F.

Bokte koja luda tekma. Nisu nas znali dokrajčiti, a imali su dovoljno šansi. Sve u svemu, bolje od ovog nismo ni mogli dobiti.

Crveni po meni opravdan, Iscov gol je bio regularan, Ramosov penal nepotreban, ovaj za nas isto izgleda čist prema snimci. Moratin gol je bio čist ko suza.

Zidane se skroz pogubio nakon crvenog. 20 minuta gleda kako nas uništavaju iz kontri i onda u jednom trenu zaigramo 4-1-4 sa jadnim Kroosom kao jedinim veznjakom. Meni stvarno nije jasno kako nas ovi nisu nametali barem 5-6:1

13 godina
neaktivan

Obrana nam je komedija, sa neutralne strane utakmica super, al kao navijac reala...uf...na svu srecu mislim da mi jedini imamo na svijetu mentalitet da se igra do zadnje minute bezobzira na sve..taj karakter nas je izvukao u zadnjih par tekma, al nemozemo tako vise.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice