Da li Zidane i sljedeću utakmicu kreće sa Benzemom i Casemirom bez obzira na današnju i prethodne utakmice?
| 9 | Da |
|---|---|
| 2 | Ne |
Da li Zidane i sljedeću utakmicu kreće sa Benzemom i Casemirom bez obzira na današnju i prethodne utakmice?
| 9 | Da |
|---|---|
| 2 | Ne |
Dinamo je "pojam" velikog kluba u hrv..izvan njega je kanta za napucavanje...nemozes ga uspoređivat sa jednim realom :D
Glasao sam da, a ako ne bude tako to je isključivo jer je tekma već u srijedu pa možda malo rotira momčad.
HALA MADRID
Benzema je ili Zidaneov ili Perezov vanbračni sin. Nema drugog razloga zašto igra. Lik je igrač manje na terenu. Zidane je jedini krivac ako Real ne osvoji prvenstvo zato što ne stavlja igrače koji su u boljoj formi od onih koji mu igraju.
Govorio sam ja jos puno prije da je benzema miljenik pereza iz nekog razloga, pa ima status ocito da mora igrat uvijek, mislim da je to i sa baleom isto.
Taj Zidane je neki mazohist. Zadnje 3 utakmice je prvo gubio kad je u postavi Benzema. Protiv Espanyola nije igrao i to je pobijedio 2-0. Napoli, Valencia i danas Benzema u prvoj postavi i gubilo se. Sad se još i Modrić povrijedio i Bale opet, kojeg forsira nakon ozljede, a na klupi top napadač 
This time next year we'll be millionaires
Kad se sjetim da je sudac tužio savez zbog tog da je bio primoran suditii u korist Reala u ligi,da su bili dokumenti sa suda i da je sve bilo službeno,da je predsjednik lige počasni član Reala onda me ne čude ovakve stvari.
Kad se sjetim da je sudac tužio savez zbog tog da je bio primoran suditii u korist Reala u ligi,da su bili dokumenti sa suda i da je sve bilo službeno,da je predsjednik lige počasni član Reala onda me ne čude ovakve stvari.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/gazda-villarreala-optuzio-suce-za-primanje-darova-od-reala---468130.html
kakav si ti jadnik haha,uzor ti je sigurno onaj mrtvi pique,ovo je isto bilo u korist Reala
Ti stvarno opsjednut Realom , a još više sucima, do te razine da to polako poprima znakove ludila.
Svaki drugi post o sucima......živa koma....
Ekipa za sutra...neka predvidanja? Moje misljenje je da ce opet ista postava istrcat van, ali da ce rjesit utakmicu dok ce izmjene opet pokazat vise nego oni na terenu
Nema Casemire uopće u momčadi tako da će jedan od plemenitijih veznjaka igrat umjesto njega, Isco ili Kovačić.
Nadam se Morati umjesto Benzeme također.
Prerano sam stavio onu anketu, mislio sam da ovaj tjedan igramo protiv Napolija, ali to je tek sljedeći.
Morata mora pocet, mislim da je krajnje vrijeme, ako ne, nek bude pametan i pokupi stvari i vrati se u juve ili ode negdje drugdje di ce stalno igrat.
Evo Morata od prve, Isco, Kroos i Kova u veznom redu. Nacho na CB umjesto Pepea, to je pomalo neočekivano.
Ajde da se opametio napokon, iako je to više radi rotacije mislim. Baš me zanima kakve će danas biti igra, nabacivanje u šesnaesterac ili nešto više?
Jese je promašio 10 prilika u zadnje 4 utakmice, valjda neće večeras proigrat. Odlična utakmica, strašna Kovina asistencija. Možda zaleđe par cm. Bit će tu svega, Morata se mora upisat
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Odličan je Las Palmas šta je da je. Dođe dosta ekipa hrabro na Bernabeu, ali ovi cijelu tekmu igraju sa stoperima na centru. Realno, moglo je biti 3:3.
S ovakvom igrom ćemo teško uzeti tri boda. Odlično nas love u ofsajd zamku, a opasni su u svakoj kontri/polukontri. Ne pomaže definitivno da Bale i Ronaldo samo stoje naprijed i čekaju da im se doda u 16m, a nedaj bog da se vrate kad ovi krenu u kontru.
Ajme majko mila ovi igraju ko ludi...Boateng pokazao klasu.
Gledao sam ih zadnjih 4-5 utakmica. Stavarno nisu ni od Seville trebali izgubit. Šteta što Livaja i Halilović nisu unutra.
Mogao bi i Zidane biti pokojni.
Bodovna prednost se potrošila, a Real igra sve gore i gore.
Bar ima jedna pozitivna stvar, danas nisu išli samo na centaršuteve.
Bokte koja luda tekma. Nisu nas znali dokrajčiti, a imali su dovoljno šansi. Sve u svemu, bolje od ovog nismo ni mogli dobiti.
Crveni po meni opravdan, Iscov gol je bio regularan, Ramosov penal nepotreban, ovaj za nas isto izgleda čist prema snimci. Moratin gol je bio čist ko suza.
Zidane se skroz pogubio nakon crvenog. 20 minuta gleda kako nas uništavaju iz kontri i onda u jednom trenu zaigramo 4-1-4 sa jadnim Kroosom kao jedinim veznjakom. Meni stvarno nije jasno kako nas ovi nisu nametali barem 5-6:1
Obrana nam je komedija, sa neutralne strane utakmica super, al kao navijac reala...uf...na svu srecu mislim da mi jedini imamo na svijetu mentalitet da se igra do zadnje minute bezobzira na sve..taj karakter nas je izvukao u zadnjih par tekma, al nemozemo tako vise.