Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 972.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Re: Real Madrid C.F.
Hyperion kaže...
sstrmi kaže...

Ne vjerujem da će odmarati Modrinja i Kroosa,igrat će svi najbolji osim napada

Starting XI: Casilla, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Casemiro, James, Modric, Vazquez, Asensio, Benzema.

Čini se da sam pogodio sve što sam rekao XD

Pa igrali svi najbolji koji su dostupni osim Kroosa umjesto kojeg je James igrao i to je to,nikog više nije odmarao pošto CR i Bale nisu bili ni pozvani

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
17 godina
sstrmi kaže...

Pa igrali svi najbolji koji su dostupni osim Kroosa umjesto kojeg je James igrao i to je to,nikog više nije odmarao pošto CR i Bale nisu bili ni pozvani

Pa ne znam baš, mogao je složit 4-4-2 formaciju sa moratom i benzemom u napadu. Time ne bi morao npr. Asensio igrati.

Ovo je bila 16. pobjeda za redom, što je novi rekord Real Madrida. Trenutno smo izjednačeni sa rekordom uzastopnih pobjeda u La Ligi (16), kojeg je postavila Barcelona u sezoni 2010-2011.

Fortune favours the brave
14 godina

Nije Asensio ništa lošiji od Morate

17 godina
sstrmi kaže...

Nije Asensio ništa lošiji od Morate

Tu se ne slažemo, definitivno je Morata iskusniji i odgovorniji, a time i bolji. Ne sjećam se da sam vidio Asensia protiv ijedne velike ekipe?

Asensio od onog gola na otvaranju La Lige, nije ništa specijalno pokazao. Ne kažem da je loš, može probit bok, predribljat igrača i zadržat loptu koliko toliko. Međutim još treba puno žgancih jesti.

14 godina
Real Madrid C.F.

Asensio je perspektivan mladi igrač i ništa više. Ne može biti uz bok Morati baš po ničemu.

Tekma dosadnjikava, ništa niste propustili za razliku od one zadnje prvenstvene. Ipak se igralo bez Balea i Ronalda i nemoguće je da se to ne vidi na terenu. James napokon napravio nešto korisno, Benzema također zabio iako je trebao barem 2-3. Modrić ispod uobičajene razine iako su mu u tome "pomogli" i ostali, a obrana je u par trenutaka izgledala skroz izgubljeno. Pogotovo Marcelo, ne znam šta je s njim nakon onako odličnih tekmi na pripremama.

Ove sezone je već 11 različitih igrača zabilo u prvenstvu što je stvarno lud podatak. 

Izjednačen je sad rekord samoprozvane najbolje ekipe ikad, a u srijedu nam se nudi šansa da ga i srušimo. Villareal je neugodna ekipa, ali igramo doma i nadam se da će to riješiti kako treba. Raspored dalje što se tiče prvenstva nije loš, barem na papiru. Barca igra doma protiv ATM za dva dana, možda prospe još koji bod. Zidane najavljuje da će i dalje poprilično rotirati ekipu, ali nije baš da ima hrpu opcija za neke pozicije. Samo da s Casemirom nije nešto ozbiljno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Izgleda da će ovakva biti cijela sezona, kao balansiranje po užetu. Vjerovatno neće biti utakmice sa istih 11. Vjerujem da će se koristiti svaka prilika da se glavni akteri odmore. Jučer Kroos nije bio te sreće pa je morao u vatru, a vjerujem da bi u srijedu pauzirati mogao Modrić. 

But how do it know
14 godina
Real Madrid C.F.

Pepe,Modrinjo i Casemiro nisu pozvani za sutra i od prije fali Navas.

Bale i CR su nazad u sastavu

17 godina
sstrmi kaže...

Pepe,Modrinjo i Casemiro nisu pozvani za sutra i od prije fali Navas.

Bale i CR su nazad u sastavu

Znači ili kovačić ili Isco sa Kroosom i Jamesom u prvoj. Zanimljivo će biti vidjeti kog će odabrati Zidane.

14 godina

Možda Isco pošto on nije još ni jednu počeo

14 godina
Real Madrid C.F.

Uf, bit će propuha bez Casemira i Luke. Ali valjda će srušit rekord.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

REAL MADRID (4-3-3): Casilla; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Kroos, James; Bale, Ronaldo, Benzema.

Očekivana postava, iako bih rađe vidio Moratu u špici. Vrijeme je da se i Kovačić napokon pokaže.

11 godina
Real Madrid C.F.

ako netko ima dobar sopcast neka stavi :)

14 godina
10 godina
neaktivan
Kakvu glupost ramos napravi. Bezveze primljen gol i to s igračem manje.
11 godina
koliko Ramos samo penala mozes napravit...makar i Varane je kriv sa svojim smijesnim driblingom
14 godina
Real Madrid C.F.

A jbmti sve. Propustimo šansu koju valjda nikad više nećemo imati zbog nesposobnog trenera i dva tupana na stoperskim pozicijama.

Pa ne igramo kup protiv trećeligaša nego protiv ozbiljne ekipe koja je bila 4. prošle sezone. Ne mogu onda i Ronaldo i Benzema igrati od prve minute, ako se zna da nisu spremni za ozbiljan nogomet, niti može Modrić biti doma pred televizorom kad nam treba na terenu. Pa šta drži je*enog Jamesa 90 minuta na terenu. Koga vraga ide mijenjat Balea kad je jedini od trojice naprijed nešto pokazao. Kako je moguće da prvih 45 minuta nas nema nigdje na terenu?  

17 godina
Real Madrid C.F.

Drugi gol je bio blizu, ali ne možemo svaki put u zadnjim minutama zabiti.

Carvajalu stvarno nije trebalo ono na kraju -.-

11 godina
jer nema muda izvadit Ronalda pa vadi Balea,mogao je Moratu u 85 stavit,a ovo odmaranje Modrica mi ne ide u glavu koda je kraj sezone a ne pocetak
17 godina
toma20 kaže...
jer nema muda izvadit Ronalda pa vadi Balea,mogao je Moratu u 85 stavit,a ovo odmaranje Modrica mi ne ide u glavu koda je kraj sezone a ne pocetak

Neću ništa reći, možda se isplati to odmaranje Modrića do kraja sezone.

Atletico primio gol, brijem da će primit još kojeg. Podsjeća me utakmica na prošle njihove ligaške susrete u kojima je barcelona pobjeđivala skoro uvijek..

EDIT: Oh, I was so wrong... Barca remizirala, Messi se ozlijedio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 0:03 (Hyperion).
11 godina
protjeran
Realova igra se svodi na centaršuteve sa strane.To može proći protiv ekipa koje su 90 minuta u svom kaznenom prostoru ali ne i protiv onih koje znaju zadržati loptu.

Realno izvukli ste 3 pobjede na siluod 80-90 minute bez neke igre vrijeme je da vam sreća okrene leđa.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
Real Madrid C.F.

I eto, imali bi već sad 5 bodova prednosti da smo odradili ono što smo morali. Zanemarite neznalice koji pričaju da nije bitan kiks na početku sezone jer se sve to nadoknadi, kad je ovo prvenstvno gdje zadnje 4 godine jedan kiks odlučuje o prvaku.

Ne vidim logiku iza toga da se igrač koji je toliko bitan za momčad uopće ne pozove na tekmu, a zdrav je i u odličnoj formi. Mi smo bez Modrića isto ko i barca bez Messija. Grupica koja se slučajno našla skupa na igralištu i sad bi se oni loptali. Nama bez Luke niti funkcionira napad jer je lopta prespora, a dodavanja presigurna, a ne funkcionira ni obrana jer Modrić nekima mora nacrtati gdje da se postave na terenu svaki prokleti put kad protivnik ima loptu. Ko da su momčad sa posebnim potrebama.

Naravno da je rotiranje poželjno kad se može, ali lako rotirati kad imaš koliko toliko kvalitetne zamjene. A čak ni onda ne radiš 6 promjena u odnosu na tekmu prije, a svi živi i zdravi. Mi se kao orijentiramo na prvenstvo ove godine, a ne pokrijemo ni jednu bitnu poziciju osim napadačke i onda nju opet Benzema igra od prve minute makar nije spreman. Pa tko je tu lud.

Jasno mi je da je Zidane trenutno nula od trenera i da će trebati par godina da bi on uopće došao koliko toliko na razinu da može voditi klub tipa Reala (može on biti odličan motivator i autoritet i može ga pratiti sreća, ali u jednom trenutku moraš donijeti prave taktičke odluke, za što on trenutno nema ni znanja ni iskustva), ali netko mu onda mora ukazati na stvari koje očito nisu dobre, ako već on sam ne vidi. Prvo poluvrijeme imamo 10 kornera i doslovno ni jedan nije bio opasan za protivnika. Pa koga vraga rade onda na treningu. Ovo non stop ubacivanje lopte mi već polako ide na onu stvar. U redu, imamo 3 igrača u špici koji su svi odlični u skoku i igri glavom (iako je Panjzema morao zabiti barem jedanu od dvije odlične šanse nakon ubacivanja), ali brate pa ne možeš svaki put kad pređeš na protivničku polovicu ići centrirati loptu. Pa nismo nekakva momčad iz 3. engleske lige. Koja je korist od Jamesa na polušpici, ako lopta skoro nikad ne ide preko njega. 

Na kraju dana ovo je praktički identična momčad ko i prošle godine, igra nikako ne bi smjela izgledati ko da se ti igrači nikad nisu vidjeli prije tekme. 

Jedina pozitivna stvar od jučer je da je Danilo bolje odigrao LB u tih 45 minuta nego što je igrao kao RB cijelu prošlu godinu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 7:19 (Hexfire).
17 godina
Hexfire kaže...

I eto, imali bi već sad 5 bodova prednosti da smo odradili ono što smo morali. Zanemarite neznalice koji pričaju da nije bitan kiks na početku sezone jer se sve to nadoknadi, kad je ovo prvenstvno gdje zadnje 4 godine jedan kiks odlučuje o prvaku.

Barcelona prošle godine izgubila 10 bodova prednosti u zadnjih mjesec dana. Real je prije toga imao puno kikseva pa i s ATM kod kuće. Ja to ne bih zvao jedan kiks. Prve tri, četiri momčadi obavezno izgube 20-30 bodova po sezoni. Nazvati to jednim kiksom je prenategnuto. Slažem se da momčad bez Modrića nije ista i da ga se trenutno ne može nadoknadit i također da je neiskusan trener. Ali najlakše je zanimanje general poslije bitke. Da je jedna ušla sve bi bilo opravdano. Isto je bilo i protiv Sportinga, ali onda se nije prosipao žuč. Bit će još prosipanja bodova, rano se živciraš.

*Gledao sam sinoć Barcelona - ATM i mogu reći da je Rakitić bio najbolji na terenu. Obilazio je igrače baš lijepim driblinzima, lopta s jedne on s druge strane,prodao Godinu tunel pred golom itd... + gol. Sve s plaćom manjoj od Odegaarda :)

But how do it know
14 godina
Real Madrid C.F.

Pa jedan kiks u smislu bodovne razlika. Zadnjih par godina su prva dva ili čak tri uvijek tu negdje po broju bodova i svaki bod je na kraju bitan.

Nisam gledao Sporting, ali onda ni nije igrala postava koja nema nikakve logike da igra skupa u ovom trenutku. Sad je igrala i to je isključivo Zidanova krivica. Pa naravno da će biti živciranja, ne bi to bio Real, ali ove sezone mi izgleda da su ambicije skroz u neskladu s onim što se od ekipe očekuje. Nismo osvajali prvenstvo kad smo imali i puno jaču klupu od Barce, pa ne znam baš da ćemo to dočekati ove.

Ali eto, vidjet ćemo. Je da je tek početak sezone, ali ne sluti na dobro ako je jučerašnja tekma pokazatelj smjera kojim se ide.

11 godina
Casemiro slomio nogu....
14 godina
Real Madrid C.F.

Naravno. Bilo je i za očekivati.

14 godina

Di ima ta vijest?

17 godina
sstrmi kaže...

Di ima ta vijest?

Gdje nema? XD

Navodno će izbivati od jednog do dva mjeseca.

Kako će Zidane riješiti nedostatak Casemira, ima par načina:

1. Ostanak na 4-3-3 formaciji, samo se Kroos seli na CDM-a (najizgledniji)

2. Pivot Kroos-Modrić i desetka James -> 4-2-3-1

3. Povratak na 4-4-2 formaciju s kojom smo npr. nabili Bayern u Munchenu i imali onaj pobjednički niz

Ja bih volio dati još jednu šansu 4-4-2, ali sumnjam da će išta mijenjati. Ne sviđa mi se kako samo nabacujemo lopte u šesnaesterac, a od igre rijetko šta bude.

12 godina
Real Madrid C.F.

slomljena noga 2 mjeseca, pa ljudi se po godinu dana oporavljaju od slomljene noge jeeebote

16 godina
Del_Boy97 kaže...

slomljena noga 2 mjeseca, pa ljudi se po godinu dana oporavljaju od slomljene noge jeeebote

Da, ali ovo je sportaš, uz terapije o određene ''supstance'' brže se zaliječi od nas smrtnika.

Ja sam imao prijelom na nekoliko mjesta.  U gipsu 3 mjeseca, a gips od pete do guzice! Užas

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 16:17 (kostolomac).
17 godina
Del_Boy97 kaže...

Pa jbte nije slomio u potpunosti nogu, mogao je sam izaći i s terena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice