NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NBA liga

pa mogu i ja kazat da san next jordan,bitno je dali je to istinito...za lovea se slažem,ipak je čovjek više od običnog stara,a pogotovo jer su većinom(skoro svi) crnci,a on je najbolji bijeli igrač,šta nije lako,i da ima onako dobre statse,skače,šutira i još asistira,ima u glavi,moglo bi se reći "bijeli LBJ2,LOL :) ali kad ima samo jedan balun,jbg,dodaj još KI-alias DR DRU alias super-super-sper-STAR,lamo,koji je samo u hypu jer je snimio reklamu,nije on sad loš,naravno,ali daleko je on od nekog istinskog superstara..tipa nekog kobea,DW,pa čak i Bosh...a za PG od likova kao CP3,Curry(po meni trenutno najjači),westbrook...čak bi bio u zadnjim redovima druge " lige" tipa wall,lowry,pa čak i sve trojice skorp iz PHO...kad pogledaš da ima više debelo koševa nego assista,sinoć do par minuta prije kraja je ima 5,ako j doda koju,i mislim da su i LBJ i love imali skoro više...a on play,lol...on bi htio bit scorer,šta nije loše,ako si S.Curry,pa imaš domet čim uđeš u dvoranu...ima on domet isto,samo kažen da bi triba više dodavat i razigravat...

a što se tiče BIG 3 u spursima,daleko je to od neke big 3,iskreno,svaka čast,oni su skupa odlični igrači,jer se dobro poznaju,ali po meni veče zasluge ima tu general POP,nego njih 3,jer ako si primjetio da čovjek rotira maltene sve na klupi,i svaki daje 100% i više...dobro izabire igrače koji mu trebaju za točno određene stvari,on je ustvari glavni i odgovorni za njihove domete...možeš se ne slagat,ali dobar ili vrhunski trener znači dosta,puno više od nekog superstara,jer svatko može imat lošu večer,ali treba general da sve to poveže...i nije slučajnost da su oni najdugotrajniji pobjednici ili šta več u svim sportovima američkim,s POPom na čelu...lik zna i gotovo...da je on u CLE,sad bi imali skor 15-0,vjeruj mi...nije blatt loš trener,daleko od toga,ali opt kao i KI,ipak je dno "druge neke lige",a možda i niže,jer ima iskustvo u europi,a nije ni blizu ista igra nit filozofija igre...jesi gleda utakmicu eurolige,pa driblanje polako ,pa postavi napad i obranu,i daleko su igrači statičniji nego NBA...kako stvari stoje,moguće da SAS opet daleko doguraju...i da ne zaboravimo još ostatak ekipe,koji nisu "razvikana imena",ali su extra produktivni...uživajmo svi u majstorijama NBA majstora,ipak je tamo vrh vrhova basketa :)

16 godina
NBA liga

hmm gasol je po meni jaci bijelac od lovea.

ovo za trenera se slazem, dobar trener jako puno znaci. ali spursi imaju big 3, to su duncan, parker i ginobili, izbaci jednog i spursi vise nece bit ovo sto su sad. a i kawhi im sad puno doprinosi momcadi.

13 godina
neaktivan

ne slažen se,LOVE je puno kompletniji igrač,dok je marc više tip reket i to,nema šuta izvana...i više je fizički od lovea...sporiji,više igra leđima,više je centar i to,a love više PF moderniji sa šutom izvana za 3...a za SAS jeste da su njih 3 okosnica,ali imaju dobrih igrača u podršci...diaw je potcijenjen debelo,a kawhi precijenjen,jer ima čovik problema s očima,ne može jednosztavno vidit kako triba da bi pogodio...ali POP je mozak,bez njega bi bili slabiji 50%...i to bez preseravanja,on ih čini time šta jesu,daje viziju tome svemu...

16 godina
johnyaces777 kaže...

ne slažen se,LOVE je puno kompletniji igrač,dok je marc više tip reket i to,nema šuta izvana...i više je fizički od lovea...sporiji,više igra leđima,više je centar i to,a love više PF moderniji sa šutom izvana za 3...a za SAS jeste da su njih 3 okosnica,ali imaju dobrih igrača u podršci...diaw je potcijenjen debelo,a kawhi precijenjen,jer ima čovik problema s očima,ne može jednosztavno vidit kako triba da bi pogodio...ali POP je mozak,bez njega bi bili slabiji 50%...i to bez preseravanja,on ih čini time šta jesu,daje viziju tome svemu...

al ti usporedujes cetvorku i centra, gasol je centar i koji centar bi mogo pogodit tricu. kevin love nema pojma sto je obrana. marc gasol je pod kosem puno bolji od lovea. nemoj mislit da pricam da love nije dobar igrac, dobar je ali nije pretjerano dobar kako ljudi pricaju. uzmi npr da slazes momcad i mozes uzet bilokoje igrace iz nba-a, dal bi radije u momcad uzeo lovea ili gasola(uzmi u obzir da ti netreba suter jer ces scorere imat na poziciji sutera i trojke). neznam meni je marc odlican igrac i bolji od kevina lovea prvenstveno jer love nema pojma igrat obranu.

12 godina
NBA liga

bargnani bi mogo tricu pogodit {#}

bargnani i love imaju jednu zajedničku stvar, nemaju pojma igrat obranu i zato mi nikako ne može biti kompletniji od gasola koji može i napad i obranu odigrat odlično

16 godina
NBA liga

kakva predstava kobe bryanta danas, pobjedili su toronto a on upiso 20 triple double karijere(31p, 12as,11sk) i posto je najstariji igrac u povjesti koji je u tekmi upiso najmanje 30 poena, 10 skokova i 10 asistencija. isto tako posto je i prvi igrac u povjesti sa najmanje 30 000 poena i 6000 asistencija.

12 godina
NBA liga

rondo u mavse, sad su mavsi najveći contenderi za naslov

16 godina
Del_Boy97 kaže...

rondo u mavse, sad su mavsi najveći contenderi za naslov

ma jesu k oni najveci contenderi, najveci contenderi su gsw, memphis, spursi, i okc(to sto im je omjer los je zbog neigranja wesa i kda, sad unistavaju).

12 godina
NBA liga

zapad je prejak, zato bi uveo top 16 momčadi da ide u playoff, a ne ovo sranje

12 godina
Nemojte Portland zaboraviti. Vrlo, vrlo nezgodni i dobri.
Hejjjjj
16 godina
Del_Boy97 kaže...

zapad je prejak, zato bi uveo top 16 momčadi da ide u playoff, a ne ovo sranje

slazem se, ovako na zapadu nelose momcadi ne udu u PO a na istoku udu one prelose.

12 godina
NBA liga

lakersi sramotni, kobe poceo vise dodavat i opet su za krc

12 godina
neaktivan
NBA liga

dananas povodom 25. martel luter king ima na nba league pass kao free day,ja sam se rego i otiso try free al oepet mi pise kao da upisem karticu itd. zna itko akako rijesit to pa da se gleda? :)

16 godina
NBA liga

Moras upisat karticu, bio je i free trial na predsezoni i opet si trebo karticu dat i onda ako ne otkazes ti skinu pare.

15 godina
mar123 kaže...

Moras upisat karticu, bio je i free trial na predsezoni i opet si trebo karticu dat i onda ako ne otkazes ti skinu pare.

Da, to su promijenili, prije sezonu-dvije mogao si samo registracijom dobiti free trial...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
NBA liga

Klay Thompson sinoć zabio 37 poena u 3. četvrtini, strašno!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
NBA liga

ma gsw osvaja naslov.

17 godina
NBA liga

Gledao uzivo tekmu i reci cu da nisam iznenaden.

Klay Thompson je uz Korvera i Currya najbolji suter nakon Millerovog doba, vrijeme ce to pokazati

Ostat cu iznenaden ako ne izbace Kobea iz all-stara zbog ozljede, a Thompson izvisi.

Inace, Cavsi imaju fantasticnu predstavu....Mozgov im super dode bez Varejaoa, i ako uspiju sredit ballhogging Smitha, mogli bi imati najbolju 5orku definitivno....

GSW se jos pod Kerrom stigne uigrat do playoffa cak i bolje, ja tvrdim da je njima kljucan igrac Curry ili Draymond Green koji igra fantasticnu obranu, a takoder moze dodat, pucat tricu i igrat super u postu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
15 godina
mar123 kaže...

ma gsw osvaja naslov.

polako. Imali su kvalitetu u regularnoj sezoni i proteklih sezona pa su pukli u playoffu protiv jačih, iskusnijih protivnika. Naravno, ne mora značiti da će isti slučaj biti i ove godine, ali playoff je nešto potpuno drugo u odnosu na regularnu sezonu. Tu veliku ulogu igra iskustvo igrača, a neke ekipe se i štede u regularnoj sezoni. Još je prerano za takve prognoze.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 14:22 (antimadridista).
17 godina
NBA liga

GSW nema igraca koji ce eksplodirati u playoffu (eventualno eto Thompson koji zna super blok/dunk napravit i tako dignut igrace)....

Cavsi mozda jesu losi, ali imaju vrhunskog trenera i petorku/klupu (trenutno)...Lebron ocito vise ne igra obranu jer mu se ne da, al cim pocne to ce bit druga situacija (ne znam jel netko gledao njihove tekme, al igra s pola snage kao i Love)

Mozda kalkuliraju tablicu....

Atlanta moze daleko to sigurno, ocekujem finale istoka jer su dobri i u reketu (horford, millsap) i na sutu (korver, teague). Bullsi su takoder ring contender jer nisu bas puno pokazali dosad osim u prvih par tekmi...njih se treba bojat

Ostalo je nepredvidivo stvarno.

OKC nije svoj kao ni LAC...tako da je svasta moguce i ovo je jedna od zanimljivijih sezona

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 14:30 (Mitch).
16 godina
antimadridista kaže...
mar123 kaže...

ma gsw osvaja naslov.

polako. Imali su kvalitetu u regularnoj sezoni i proteklih sezona pa su pukli u playoffu protiv jačih, iskusnijih protivnika. Naravno, ne mora značiti da će isti slučaj biti i ove godine, ali playoff je nešto potpuno drugo u odnosu na regularnu sezonu. Tu veliku ulogu igra iskustvo igrača, a neke ekipe se i štede u regularnoj sezoni. Još je prerano za takve prognoze.

u potpunosti se slazem da PO je skroz druga stvar u odnosu na regularnu sezonu, al gsw nikad nije ovako dominirao, nikad nisu dobivali druge u prosjeku 13.5 poena, nikad nisu ovakve nizove imali, od prvih 20 utakmica doma, dobili su 19, omjer im je bolestan. curry je vjerojatnoi mvp ove sezone em zbog odlicnih predstava em zbog tog jer ce gsw zavrsit prvi u ligi. ali kako kazes, sve cemo vidjet kad dode taj PO.

Mitch kaže...

GSW nema igraca koji ce eksplodirati u playoffu (eventualno eto Thompson koji zna super blok/dunk napravit i tako dignut igrace)....

Cavsi mozda jesu losi, ali imaju vrhunskog trenera i petorku/klupu (trenutno)...Lebron ocito vise ne igra obranu jer mu se ne da, al cim pocne to ce bit druga situacija (ne znam jel netko gledao njihove tekme, al igra s pola snage kao i Love)

Mozda kalkuliraju tablicu....

Atlanta moze daleko to sigurno, ocekujem finale istoka jer su dobri i u reketu (horford, millsap) i na sutu (korver, teague). Bullsi su takoder ring contender jer nisu bas puno pokazali dosad osim u prvih par tekmi...njih se treba bojat

Ostalo je nepredvidivo stvarno.

OKC nije svoj kao ni LAC...tako da je svasta moguce i ovo je jedna od zanimljivijih sezona

cavsi imaju odlicnog trenera? zasto se onda prica da ce mu otkaz dat(nikako se ne slaze s lebronom i lebron moze sutra doc i rec gm-u il on il ja, a znamo ko onda ide)? cavsi su totalno losa momcad s odlicnim pojedincima, kevin love je cijelu jednu sezonu zivota bacio u nista, dobro uc ce prvi put u PO pa mu je to jedno iskustvo, al nije sebe izgradio nikako, u PO ce ga odvest lebronove predstave. ovo da lebron igra na pola snage moze bit tocno, a i nemora, mozda jednostavno lebron vise nije "onaj" lebron.

atlanta je odlicna, evo jucer sam ih gledo, stvarno odlicno igraju, po meni ce oni u finale, bullsi nema sanse, dobri jesu svakako, mislim mozda ako ce rose povuc i uspiju nesto.

okc je los, samo zbog oscilacija koje durant ima ove sezone, jednu tekmu odigra ko najbolji igrac ove igre, a drugu vec nemoze pogodit dosta toga, jucer mu se na faci vidlo da je stvarno ljut, i bili su blizu par puta da preokrenu ono, al onda ovi isusi pogode sve zivo i to je to. inace trener okc-a je najveca budala, taj covjek treba otkaz dobit i onda ce okc bit bar 20% jaci.

17 godina
NBA liga

Jel ti uopce znas tko je trener Cavsa?

Ostatak posta se slazem...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 15:13 (Mitch).
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
antimadridista kaže...
mar123 kaže...

cavsi imaju odlicnog trenera? zasto se onda prica da ce mu otkaz dat(nikako se ne slaze s lebronom i lebron moze sutra doc i rec gm-u il on il ja, a znamo ko onda ide)? cavsi su totalno losa momcad s odlicnim pojedincima, kevin love je cijelu jednu sezonu zivota bacio u nista, dobro uc ce prvi put u PO pa mu je to jedno iskustvo, al nije sebe izgradio nikako, u PO ce ga odvest lebronove predstave. ovo da lebron igra na pola snage moze bit tocno, a i nemora, mozda jednostavno lebron vise nije "onaj" lebron.

atlanta je odlicna, evo jucer sam ih gledo, stvarno odlicno igraju, po meni ce oni u finale, bullsi nema sanse, dobri jesu svakako, mislim mozda ako ce rose povuc i uspiju nesto.

okc je los, samo zbog oscilacija koje durant ima ove sezone, jednu tekmu odigra ko najbolji igrac ove igre, a drugu vec nemoze pogodit dosta toga, jucer mu se na faci vidlo da je stvarno ljut, i bili su blizu par puta da preokrenu ono, al onda ovi isusi pogode sve zivo i to je to. inace trener okc-a je najveca budala, taj covjek treba otkaz dobit i onda ce okc bit bar 20% jaci.

Ovo je kao da citam clanak na ESPN-u ili slusam ona dva klauna Stephen A. Smith i Skip Bayless. Gleda sam dosta tekmi Cavsa ove godine i dovodenje Mozgova, J.R-a i Shumperta je pun pogodak. Da, Cavsi imaju odlicnog trenera kojem treba vremena da se aklimatizira na NBA i sistem gdje je igrac superzvijezda vazniji i od trenera, Blattov Princeton napad je nesto najbolje u NBA-u  kad ga Cavsi uspiju slozit i cinjenica da mogu poentirat sa svake pozicije bez problema ih cini neuzaustavljivim, problem je sto im obrana nije bila na razini dok nije dosao Mozgov i evo sad stvarno igraju odlicno u oba smjera. LeBron je igrao s pola snage prije ona dva tjedna odmaranja i sad je opet onaj stari LBJ, obrana mu je pala jer dosta kocka s pokusajima da ukrade loptu i jako puno vremena provodi u passing laneu, valjda ga stede. Uglavnom kad dode PO bit ce on opet onaj pravi LBJ.

Atlanta me odusevila i stvarno igraju lijepu kosarku ali problem je to sto nemaju onog go-to-guy u zadnje dvije minute kad bude gusto, trenutno su apsolutni favoriti da izadu iz istoka. Po meni tri momcadi ce se borit za istok a to su Chi, Atl i Cavsi. Chicago ima problema s ozljedama Noahe i to ih malo koci u obrani a i triba uzet u obzir da imaju dva "nova" igraca D.Rose(nije igrao dvije godine, to je kao da su doveli novog igraca) i P.Gasol, nek im se vrati Noah i popravi obrana i bit ce oni u vrhu. 

Zapad je totalno divlji, ako GSW ne osvoji onda nemam pojma ko bi moga, OKC ce sigurno izgubit i Russela i Duranta kroz sljedece dvije godine cisto jer vlasnik ne zeli platit tax a i Sam Presti misli da se naslovi mogu osvojit kroz draft. Osobno navijam za GSW, Dallas i Portland te tri momcadi su mi nekako najdraze na zapadu. Da mogu odabrat finale najrade bi gleda GSW i Cleveland jer jednom kad se ovi drugi uigraju do karaja u napadu mogli bi imat svaku utakmicu po 120-120+ poena. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina

Vec sam pricao da poznajem jednog (trenutno free agent) NBA igraca Bynum, uglavnom on tvrdi da on i Durantula dolaze u Knickse :)

Phil jos od njegovog drafta ima takav usmeni dogovor...

A i planiraju neki trade za Dragica

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 15:53 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Vec sam pricao da poznajem jednog (trenutno free agent) NBA igraca Bynum, uglavnom on tvrdi da on i Durantula dolaze u Knickse :)

Phil jos od njegovog drafta ima takav usmeni dogovor...

A i planiraju neki trade za Dragica

Al Bynum nije odustao od kosarke, tipa ne da mu se vise kao i Sandersu ? 

Svasta se pise, Pau je izjavijo da Marc sigurno dolazi u Knickse, spominje se i Westbrook ali on bi mogao skupa s Loveom u Lakerse. Za Duranta sam uvjeren da ide u Washington, imaju dovoljno para za dvije god da ga potpisu + doveli su mu trenera iz srednje skole kao asistenta uglavnom pokusavaju ga dovest, koji bi to dvojac bio Wall + Durant a kakvi bi samo okrsaji bili izmedu Cavs i Wash. 

Dragica bi rado vidio u Spursima mislim da bi im se on savrseno uklopio. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
NBA liga

Bynum je trenutno u Njemackoj gdje potiho trenira sa Bayernovim osobljem i kod wunderdoktora za ligamente...

Ali istina, covjek drzi rekord, za dvije tekme s Indianom je dobio milijun dolara 

12 godina
NBA liga

volio bi vidit bynuma ponovo u formi kao u lakersima

16 godina
NBA liga

Kako znas bynuma?

17 godina
NBA liga

Haha malo me sram, ali eto, best frend jos iz vrtica od sogora :D

17 godina
NBA liga

Kao sto sam pricao, eto vam Cavsi...32 razlike protiv Clippersa dok su Irving Love i Lebron unutra ;)

Lebron ima redovno double u asistencijama, znaci tranzicija lopte ide Irving kreira napad i Lebron zadnje dodavanje, a Love skuplja post

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice