NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.542
|
čitano: 769.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NBA liga

Ne znam tko bi bas pristao na to mozda Utah i Brooklyn, ali tko zna mozda jedan ot tih igraca bude kao IT. U njegovoj generaciji je bio prvi Kyrie koji je sad vrh isto kao i Thompson koji je bio 10. i ima jos to par velikih imena ali nitko iz druge runde nije kao IT. Tko zna, treba pricekat pa vidjet  

011000110010.
18 godina
neaktivan
michael kaže...

Ne znam tko bi bas pristao na to mozda Utah i Brooklyn, ali tko zna mozda jedan ot tih igraca bude kao IT. U njegovoj generaciji je bio prvi Kyrie koji je sad vrh isto kao i Thompson koji je bio 10. i ima jos to par velikih imena ali nitko iz druge runde nije kao IT. Tko zna, treba pricekat pa vidjet  

Brooklyn ne bi pristao , još ih peče kak ih je Ainge naguzio za ove pickove u prvoj rundi. al recimo San Antonio za draftanje internacionalnih igrača koje bi držali još koju sezonu u Europi

12 godina
NBA liga
10 godina
neaktivan
NBA liga

realno, najnezanimljivije finale u zadnjih par godina. 3-0 je trenutno i najdalje moze otici na 4-1. Durant MVP. GG WP

artuditu
15 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

realno, najnezanimljivije finale u zadnjih par godina. 3-0 je trenutno i najdalje moze otici na 4-1. Durant MVP. GG WP

Da, razocaran Clevelandom, Lebron ocekivano na nivou, ako ne i vise, dok ostali katastrofa.

Tristan Thompson, covjek od 80milijuna$ 

WoT IG: RavenHR_
12 godina
Intel&ATI kaže...
flpmyslf kaže...

Da, razocaran Clevelandom, Lebron ocekivano na nivou, ako ne i vise, dok ostali katastrofa.

Tristan Thompson, covjek od 80milijuna$ 

ne čudi me iskreno, sve što kardašianke dotaknu to se pretvori u govno

17 godina
NBA liga

Kolko su one nba igraca unistile... Teeba stavljat klauzule u ugovore protiv tih drolja. 5 milja manja placa ako si s kardasiankom. 

Loae finale, prve dvije tekme dosadne, treca je jako dobra bila  cavsi su ju zasluzili uzet al eto napravili greske na kraju i izgubili. 

Kd briljira. 

18 godina
neaktivan
NBA liga

trejd između sixersa i celticsa- sixersi dobijaju prvi pick na ovom draftu a celticsi 3. pick + pick od lakersa slijedeće godine ako bude od 2. do 5. mjesta, ako ne bude u tom rasponu onda celticsi dobijaju pick od kingsa u 2019.

trejd bi trebao biti finaliziran u ponedjeljak 

12 godina
Wolverine kaže...

trejd između sixersa i celticsa- sixersi dobijaju prvi pick na ovom draftu a celticsi 3. pick + pick od lakersa slijedeće godine ako bude od 2. do 5. mjesta, ako ne bude u tom rasponu onda celticsi dobijaju pick od kingsa u 2019.

trejd bi trebao biti finaliziran u ponedjeljak 

i lakersi htjeli dat pick i randlea za fultza, kazu da je odusevio na treningu, vele jedan od najboljih izvedbi ikad na tom treningu

17 godina
NBA liga

za fultza mislim da je gotovo sigurno da je on buduci superstar ove lige, decko igra predobro, nije medijski napuhan ko lonzo nego samo igra. uzet ce ga sixersi i to mi se isto svida(da su bar prihvatili taj trejd naseg picka i randlea da ga lakersi uzmu) jer fultz plus saric, embiid i simmons ce bit jako jako dobri. valjalo bi sad jos trejdat okafora za nekog dobrog sutera i za 3-4 godine su contenderi.

lakersi ce najvjerojatnije uzet lonza, i iako mu je stari teska budaletina, lonzo mi se cini ko oke lik. igrac je dobar samo nadam se da ce se uspjet poslozit u glavi i da ga pritisak nece "ubit". LA je velika fransiza, njegov stari ga vec sad stavlja u kos s najvecima sto nije nikako dobro za karijeru mladog igraca, stavlja mu ogroman pritisak na leda. a i dolazi u jako mladu momcad i ako zele da kemija bude dobra ne smiju se ponasat ko da je netko od njih iznad drugih. vec sad imamo russella koji se mentalno gubi i ima problema.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Nesto se kuha u Clevelandu. GM David Griffin je dobio otkaz i vodeci kandidat za tu poziciju je Chauncey Billups, covjek koji je davno izjavio da Cavsi trebaju trejdovati Mela za Lovea.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 23:15 (the. Shelby).
18 godina
neaktivan
NBA liga

Lakersi poslali De'Angela Russella i Timofeja Mozgova u Netse za Brooka Lopeza i 27.pick prve runde ovog drafta

12 godina
Wolverine kaže...

Lakersi poslali De'Angela Russella i Timofeja Mozgova u Netse za Brooka Lopeza i 27.pick prve runde ovog drafta

Odlicno!

9 godina
neaktivan

Znači sad je sigurno da će Fultz biti prvi pick, a Ball drugi. Nebi bilo razumno da su zadržali Russella, Clarksona i Balla koji igraju playa, dobro Clarkson može i šutera igrat. Pravi potez Lakersa, Lopez jedan od boljih napadačkih opcija na centarskoj poziciji. Napredovao je opasno sa tricom (34%) pa bi moglo biti playoffa za Lakerse. Jedino mi je žao Zubaca. Pokazivo je dobre partije u drugom dijelu sezone.

N šta reći o Netsima, daju pickove ko da su nebitni, još i dobe ugovor Mozgova. Sledećih 10 godina ako ne i više nebitni sa ovakvim potezima.

18 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...

Znači sad je sigurno da će Fultz biti prvi pick, a Ball drugi. Nebi bilo razumno da su zadržali Russella, Clarksona i Balla koji igraju playa, dobro Clarkson može i šutera igrat. Pravi potez Lakersa, Lopez jedan od boljih napadačkih opcija na centarskoj poziciji. Napredovao je opasno sa tricom (34%) pa bi moglo biti playoffa za Lakerse. Jedino mi je žao Zubaca. Pokazivo je dobre partije u drugom dijelu sezone.

N šta reći o Netsima, daju pickove ko da su nebitni, još i dobe ugovor Mozgova. Sledećih 10 godina ako ne i više nebitni sa ovakvim potezima.

nema se šta biti žao Zubca, on će dobiti svoje vrijeme u igri, a moći će se razvijati dalje slijedeću sezonu bez pritiska da je glavni centar, a Lopez je ionako u zadnjoj godini ugovora

17 godina
NBA liga

nece lopez tu dugo ostat, ovo je prvenstveno ciscenje salary capa i micanje russella da tu uskoci ball, treneri i vodstvo bas nisu voljeli russella, zapravo cijela struka ga pljuje. sad pitanje je jedino dal ce lakersi sad stat i cekat da lopezu istekne ugovor ili ce vec sad on opet u neki trejd skupa s jos nekim igracima. ja bi samo ingrama stavio pod protekciju od trejdanja, ostalo sve na market.

12 godina
mar123 kaže...

nece lopez tu dugo ostat, ovo je prvenstveno ciscenje salary capa i micanje russella da tu uskoci ball, treneri i vodstvo bas nisu voljeli russella, zapravo cijela struka ga pljuje. sad pitanje je jedino dal ce lakersi sad stat i cekat da lopezu istekne ugovor ili ce vec sad on opet u neki trejd skupa s jos nekim igracima. ja bi samo ingrama stavio pod protekciju od trejdanja, ostalo sve na market.

ne znam bas da zele balla posto su taj drug pick htjeli dat za 5. i 10. pick sacramenta

15 godina
neaktivan
NBA liga

Vjerojatno znate, Boston dao prvi pick Phili za ovogodisnji treci i buduci pick od Lakersa za 2018 ako zavrsi od 2 do 5 mjesta, ako se to ne desi onda dobijaju Philin ili Sacramentov 2019 pick. Suska se da Danny Ainge ove godine zeli draftati Josha Jacksona a posto on ionako nece biti u prva dva picka uradili su ovaj trade. Mudro. Veoma mudro.

9 godina
neaktivan

To se znalo, Fultz logično da će biti 1 pick jer je lik mašina, a Kelti su ovo napravili jer kao prvo imaju Thomasa, a i žele Jacksona ili Tatuma što im i 3 pick osigurava. Logičan potez.

16 godina
NBA liga
Mislim da će Boston draftati Tatuma ako ne trejdaju i taj pick večeras jer se šuška da Knicksi žele trejdati Porzingisa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
NBA liga

a ti knicksi su isto kreteni, imam dojam da phil hejta knickse i da ih je doso samo razjebat(sala). oni misle dat porzingisa koji ce sigurno bit odlican igrac a vec i sad je jako dobar za pick koji moze a i nemora bit dobar, i to ko zna kad ce bit dobar. umjesto da se rjese mela i onog panja noaha, a i rosea, oni se idu rjesavat jedinog igraca s perspektivom tamo. ja da sam tamo gm bi pokuso rjesit mela i rosea dok se jos bar nesto moze dobit za njih(ako se i moze) jer oni nemogu ni playoff ulovit s njima(zalosno je da takva dva igraca ne udu ni u playoff).

mene najvise sad zanima di ce george, prvo sam htio da ga lakersi cekaju do sljedeceg ljeta al sad zelim da ga uzmu trejdom dok ga ne uzme neko drugi, nek ponude clarksona i randlea za njega kad draft prode i indiana bi to trebala prihvatit.

12 godina
mar123 kaže...

a ti knicksi su isto kreteni, imam dojam da phil hejta knickse i da ih je doso samo razjebat(sala). oni misle dat porzingisa koji ce sigurno bit odlican igrac a vec i sad je jako dobar za pick koji moze a i nemora bit dobar, i to ko zna kad ce bit dobar. umjesto da se rjese mela i onog panja noaha, a i rosea, oni se idu rjesavat jedinog igraca s perspektivom tamo. ja da sam tamo gm bi pokuso rjesit mela i rosea dok se jos bar nesto moze dobit za njih(ako se i moze) jer oni nemogu ni playoff ulovit s njima(zalosno je da takva dva igraca ne udu ni u playoff).

mene najvise sad zanima di ce george, prvo sam htio da ga lakersi cekaju do sljedeceg ljeta al sad zelim da ga uzmu trejdom dok ga ne uzme neko drugi, nek ponude clarksona i randlea za njega kad draft prode i indiana bi to trebala prihvatit.

navodno ce se trejd ozvaničit danas tokom drafta, clarkson ili randle plus 2 kasna picka prve runde za georgea

12 godina
9 godina
neaktivan
NBA liga

Butler u Wolvesima. U Bullse idu Dunn, Lavine i Markkanen.

Ne znam tko je bolje prošao od njih. S jedne strane Bullsi dobili 2 dobra potencijala + Markkanena za kojeg ne znam previše, al što sam čitao igrom podsjeća na Porzingisa. S druge strane Wolvesi uz Wigginsa i Townsa sad imaju i Butera, opasni će biti + otpustili su Pekovića te će imati dodatnih 8-9 miljuna salarya.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Po meni je mnogo bolje izvukla Minessota. Imati Butlera koji je dobar i ofanzivno i defanzivno pored buducih all starova Wigginsa i Townsa je odlicno. Plus su rasteretili cap sa Pekovicem. Thibodeau zna sta radi.

Chicago mi je nekako u slijepoj ulici trenutno, ni tamo ni ovamo.

9 godina
neaktivan

Krenuli ljudi u rebuild, osim ako ne potpišu opet igrača tipa Wade koji će ih podići do 6-8 seeda i neće imat ništa od toga. Degenerici su u upravi Bullsa, ništa drugo se ne može napisat.

Wolvsi bi trebali nekog igrača uzet tipa James Johnsona (nadam se da će izabrat Heat jer za njih navijam ) ili nekog tko će im malo bolje raširit parket, a ne biti rupa u obrani. Možda čak i Ibaka. Imaju oko 20 miljuna dolara za FA, taman za Ibaku i spremni su za dobar nastup u playoffu. Nakon što/ako potpišu nekog im ostaje Shabazz Muhammad kao restricted FA pa ga mogu vratit preko capa sa bird rightsima.

Uglavnom zanimljivo bi moglo biti za njih ako im se poklopi neki dobar pf.

10 godina
neaktivan
NBA liga

jedna od sapunica je dobila svoj kraj. CP3 i Harden zajedno igraju u sljedecoj sezoni. Nadao sam se da ce ic u Spurse, ali otisli su Beverly i Lou Williams pa ne sumnjam da je tolko dobro na kraju sve ispalo. CP3 je igracina, ali da li su spremni za neko jace nadmjetanje sa ostatkom, sumnjam, ali sezona jos nije ni pocela tako da treba to tek vidjeti na terenu

artuditu
18 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

jedna od sapunica je dobila svoj kraj. CP3 i Harden zajedno igraju u sljedecoj sezoni. Nadao sam se da ce ic u Spurse, ali otisli su Beverly i Lou Williams pa ne sumnjam da je tolko dobro na kraju sve ispalo. CP3 je igracina, ali da li su spremni za neko jace nadmjetanje sa ostatkom, sumnjam, ali sezona jos nije ni pocela tako da treba to tek vidjeti na terenu

houston je dao i prvi pick slijedeće godine ako nije među prva tri.

i ukupno 7 igrača :

• Lou Williams
  • Patrick Beverley
  • Sam Dekker
  • Montrezl Harrell
  • DeAndre Liggins
  • Darrun Hilliard
  • Kyle Wiltjer
17 godina
NBA liga

Vecinu tih igraca su potpisali za pare bas zbog ovog trejda. A pick nije prvi nego pick prve runde i to izvan lutrije, tako da i nije nesto pre pre vrijedan. Glasine govore da sad idu po gerogea i tad su vec jako opasna momcad, harden kao jedan od najboljih napadaca lige, plus cp3 najbolji pravi plej i defanzivni plej lige plus george kao top 3 sf lige jednako contenderi. Ako uspiju dovest georgea reko bi da su jaci od cavsa. 

18 godina
neaktivan
mar123 kaže...

A pick nije prvi nego pick prve runde i to izvan lutrije, tako da i nije nesto pre pre vrijedan. 

ajd čitaj točno kaj sam napisao, da pick ne može biti među prva tri a ne da je prvi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice