Kakve su prognoze za noćašnji event?
Šteta što se Jiri ozljedio, bio bi to opet jeben main event, Hill mi se ne čini nešto zanimljiv. No mozda se i varam.
Figuerero Moreno, kako sam procitao jedan komentar, možda bude draw pa da ih i peti put gledamo:)
Burns bi mogao dobiti Magny-a mada je Magny u dobrom win streaku.
Craig Walker, oba luđaka, bit će dobar fajt.
Dobro si napisao, ja sam zaboravio da je danas subota. Znači nema spavanja. 
Evo moja prognoza, koja će vjerojatno biti potpuno pogrešna kao i obično kad pogađam.
Rua - Potieria
Ovo mi je jako teško prognozirati, legendarni Shogun u zadnjoj borbi protiv mladog ukrajinskog lava o kojem malo znamo. Rua će se htjeti pozdraviti s pobjedom, Ukrajinac će se htjeti dokazati. Teško. S obzirom na formu dao bi prednost Ukrajincu, mada nemam pojma na kojem je nivou, ali eto pobjeda Potieria.
Craig - Walker
Opet teška borba. Craig će forsirati parter i nekakav submission. Walker mi je simpatičan lik, ali je i malo opičen.
Ne znam kako će se snaći protiv majstora u jiu-jitsuu, ali ima i on tu nešto iskustva i smeđi pojas. Biti će to taktičko nadmudrivanje. Po meni je Škot u maloj prednosti, pa neka bude pobjeda Craiga.
Murphy - Andrade
Brazilka je u zadnjih 10 gubila samo od bivših ili trenutnih prvaka (Valentina, Rose i Zhang). Ovo bi za nju trebao biti relativno lak posao. Pobjeda Andrade.
Burns - Magny
Pobjeda Burnsa i to uvjerljivo.
Figueiredo - Moreno
Po meni je Moreno nešto bolji borac i oštećen je u prethodnim borbama kada mu je čistu pobjedu oduzela loša sudačka odluka. Mislim da će večeras pokazati da je ipak bolji borac i uzeti pobjedu. 6 godina je mlađi, sad je u špici i ima već iskustvo borbe protiv prvaka. No neće biti lako pobjediti izvrsnog Brazilca.
Teixeira - Hill
Meni ovo djeluje kao da su Hilla bacili lavovima.
Hill ima potencijala, ali mislim da je Brazilac unatoč godinama ipak klasu iznad. Vidjeli smo kako se nosio protiv Prochaske i bio bolji do samog kraja i nesretnog submissiona. I to na 5 rundi.

AUDIOFIL