MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.707.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
loky4i4 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Prema njemu 1. rundu je on dobio jer je boksao, a to što je većinu vremena bio s leđima na parteru i branio se to ne vrijedi ništa

"Round 1. I believe from a sport standpoint, round 1 was his." 

"...From a fight standpoint the first round is mine. ..."

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
10 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Nije točno, lajanje prije meča na pavi način je zgrtanje para u današnjem MMA-u.

Za godinu dana ovo sve neće biti bitno kao što danas nije bitno što je Konor na presici spalio DosAnjosa i ''who the fuk is that guy-a'' prije godinu dvije, jedino što je od toga ostalo su pare na Conorovom računu.

18 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Nije točno, lajanje prije meča na pavi način je zgrtanje para u današnjem MMA-u.

Za godinu dana ovo sve neće biti bitno kao što danas nije bitno što je Konor na presici spalio DosAnjosa i ''who the fuk is that guy-a'' prije godinu dvije, jedino što je od toga ostalo su pare na Conorovom računu.

Pa da, zato jer ovo nije MMA liga nego WWE. Štima.

10 godina
odjavljen
XXX kaže...
Glavas_ZG kaže...

Pa da, zato jer ovo nije MMA liga nego WWE. Štima.

Mogu se složit u velikoj mjeri sa ovime što veliš, ne u potpunosti naravno.

samo što to Kabibi nije skužio očito

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Realtivno, orao let Habiba na kraju ide u WWE smijeru kao i ovo traženje pažnje sa Floydom. Ali (jedan pametan čovjek je rako da sve u rečenici prije ALI je sranje) znamo da je Habib pravi borac a ne glumac, ipak je on kao dijete hrvao sa medvjedom a ne prodavao viski

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 9:58 (XXX).
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Mišljenja sam da se Conor kao Ronda, okružio hrpetinom tipova koji klimaju glavom na sve što on kaže, taj sbg izgleda kao kult na čijem je čelu on, Conor, svi o njemu pričaju kao o božanstvu, većina ga pokušava imitirati i po stilu odjevanja i u borbi i u trash talku...dva glavna sparing partnera su mu onaj Dildo Danis i užasno netalentirani Lobov...za ovaj kamp nisu dovodili nikoga da baš emitira Khabiba, u samoj borbi mu Kavanagh govori da je sve super i odlično...ne vjerujem da je u takvom okruženju neki napredak moguć, očekujem stagnaciju i pad...naposlijetku, Conor se nakon poraza vratio partijanju i svojoj viski turneji, a Khabib trenira jače no ikad...neka logika mi govori da je Conoru bolje tražiti sljedećeg protivnika jer protiv ovoga u eventualnoj sljedećoj borbi bi stvari mogle izgledati puno gore.

Jučer poslijepodne pročitah zanimljivu vijest po kojoj ufc i one fc žele razmjeniti D. Johnsona za Askrena...odličan potez ako se realizira, a da je sve vrlo blizu govori i to da Askren proziva Khabiba zadnjih par dana.

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
18 godina

Mislim da je to gotova stvar, barem prema onome što obojica pišu na svojim twitter profilima.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
Nocas u 3 ujutro UFC Fight Night 138. 😊 S time da se sat vraca nocas sa 3 na 2 na zimsko racunjanje vremena! Da se ne probudite sat prije😁 na GOL.hr za one koji imaju IP u hr! Koga zanima super! A sutra u 16:15 Barca vs RM, dano na znanje! 😅😉

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-fight-night-138-oezdemir-protiv-smitha-mcgregorov-brat-lobov-u-akciji---535619.html
Odmori se u Istini! :))
18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Bio skroz OK event...gledao na FC-u, komentatori solidni.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Kaže Abdelaziz da slijede velike vijesti u vezi Khabiba...moja prognoza, Khabib/Tony ufc 232.

https://twitter.com/AliAbdelaziz00/status/1056625405208092672

15 godina
Ajde ja onda velim Khabib vs Askren. Al ne znam dal već ove godine. Ima Khabib kakve posljedice nakon onog cirkusa ili je to već zaboravljeno?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Kojeg cirkusa 

15 godina
Glavas_ZG kaže...

Kojeg cirkusa 

Pa ono, pričalo se o poništenju vize, uzimanju pojasa, suspenziji od 6-12 mjeseci... Nisam u toku je li tu bilo kakve kazne na kraju ili ne. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

Još ništa nije odlučeno, tek trebaju ići na to neko saslušanje pred komisijom koja će im dati kaznu, mislim da sad negdje u 11. mjesecu. Očekujem 6 mj. suspenzije za obojicu.

9 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Kabibu je od sve te priče na kraju ipak isplaćeno pola novca, a pola je zadržala komisija dok ne odluče o penalima.

Gaming Rig - http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=97.msg85810#msg85810
10 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
Ajde ja onda velim Khabib vs Askren. Al ne znam dal već ove godine. Ima Khabib kakve posljedice nakon onog cirkusa ili je to već zaboravljeno?
Hexfire kaže...
Glavas_ZG kaže...

Kojeg cirkusa 

Pa ono, pričalo se o poništenju vize, uzimanju pojasa, suspenziji od 6-12 mjeseci... Nisam u toku je li tu bilo kakve kazne na kraju ili ne. 

mislim da je ovo prvo ...

9 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Sve intenzivnije kruže priče da je Khabib vs. GSP u tijeku dogovaranja

Gaming Rig - http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=97.msg85810#msg85810
15 godina
the_prodigy kaže...

Sve intenzivnije kruže priče da je Khabib vs. GSP u tijeku dogovaranja

Već je on to odavno najavio kao fight kojim bi ostvario "legacy". Ne mogu reći da me ne intrigira kako bi to završilo. Jedino ne vjerujem da će biti u 155, ali možda me GSP iznenadi. A i Khabib vs Ortega mi se dopada na papiru. 

10 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

GSP će pojest Kabiba

18 godina

Zašto to misliš? Mislim da će prije biti obrnuto. Vrijeme GSP-a je prošlo, zaboravljaš da se ne bori i da je sve stariji. Ali bilo bi zanimljivo gledati taj meč.

10 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Zašto to misliš? Mislim da će prije biti obrnuto. Vrijeme GSP-a je prošlo, zaboravljaš da se ne bori i da je sve stariji. Ali bilo bi zanimljivo gledati taj meč.

Godine u slučaju GSP-a ne igraju ulogu, ima nekoliko boraca kod kojih godine nisu faktor jer su ti borci fizički i/ili mentalno ispravno pristupaju sportu, primjeri Cormier, Romero, Woodley, cak i Ferguson da ne nabrajam dalje, naravno Coture i Anderson silva su primjeri koji su svoj prime dosegli poslije 35 god

Vezano za Kabiba, on je uglavnom jači i veći od svojih protivnika što nije slučaj sa GSP-em.

Po visini su cca isti no GSP je veći / jači (dal će uspjet skinut na 155 ćemo vidjet).

Kabiba jos ga nismo vidjeli na leđima u defenzivi a GSP je u stojci bolji i ono što je ključno GSP iz veće udaljenosti ruši nego Kabib što bi ovdje bilo ključno.

Načini njihovih rušenja nisu isti, protiv Kabiba je već došlo do izražaja da u kasnijim rundama se može branit rušenje, čak i na pocetku uz primjenu prikladne tehnike se može donekle branit.

Dok protiv GSP-evih rusenja prakticno nije bilo obrane jer rusi na drugaciji nacin, noge od GSP-a su za Kabibove genetski inžinjering i po snazi i eksplozivnosti.

Boks GSP, Kickovi GSP, mislim da tu nema velike polemike uopce.

Kevin Lee bi takoder pobjedio Kabiba.

Kevin Lee ako bude mogao skidat kile na 155 ce biti prvak uskoro.

18 godina

Imao je i MekGregor bolji boks prije borbe s Kabibom pa to baš nisam vidio u borbi.

Imali su i Barboza i Dos Anjos bolji kickboks od Kabiba pa smo isto vidjeli kako je to prošlo.

I pogledaj njihove protivnike i njihove visine pa ćeš vidjeti da je isto i jednom i drugom, imali su iste protivnike po visinama. Osim toga, to su nijanse gdje to ne igra neku ulogu.

10 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Imao je i MekGregor bolji boks prije borbe s Kabibom pa to baš nisam vidio u borbi.

Imali su i Barboza i Dos Anjos bolji kickboks od Kabiba pa smo isto vidjeli kako je to prošlo.

McGregor i Dos Anjos nemaju hrvanje, to si zaboravio.

18 godina

Nema ni GSP boks ako si zaboravio.

15 godina
Nema ni Khabib
10 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Nema ni GSP boks ako si zaboravio.

Ima bolji od Kabiba čisto da imaš na umu.

Kako god bilo, GSP je kompletniji borac od Kabiba.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Da je u 170, da je prije 4-5 godina, onda Georges, ovako Khabib...ali, još uvijek živim u nadi da je Ferguson sljedeći na redu.

18 godina
odjavljen
MMA (Mixed Martial Arts)

Habib/Fergunson/GSP...želim to sve gledati, što prije to bolje. Ali naviše volim gledati kad Conor prima batine

10 godina
odjavljen
m77 kaže...

Da je u 170, da je prije 4-5 godina, onda Georges, ovako Khabib...ali, još uvijek živim u nadi da je Ferguson sljedeći na redu.

ja se nadam intenzivno da je Ferguson slijedeći, sve drugo bi bilo grozno !!!

15 godina
Nakon zadnji put je Dana rekao da nikad više neće organizirati Khabib:Tony. :D Uvijek neki problem.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice