Mišićna masa

poruka: 5
|
čitano: 1.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mišićna masa

pozdrav

htio bih nabiti mišićnu masu,uzeo bih neki whey i kreatin,imam 36 godina i planiram vježbati doma,kupio bih neke sprave,ali neznam kako počet

jel može netko da napiše neki trening sa vježbama,serijama i ponavljanjima,trenirao bih od pon-petka svaki dan svoj mišić i ako mi možete napisati kako bi trebao izgledati jedan dan jelovnik...zahvaljujem se unaprijed

15 godina
Mišićna masa

Probaj ovdje. {#}

Winter is coming...
15 godina
neaktivan
Re: Mišićna masa
Jack Sparrow 76 kaže...

pozdrav

htio bih nabiti mišićnu masu,uzeo bih neki whey i kreatin,imam 36 godina i planiram vježbati doma,kupio bih neke sprave,ali neznam kako počet

jel može netko da napiše neki trening sa vježbama,serijama i ponavljanjima,trenirao bih od pon-petka svaki dan svoj mišić i ako mi možete napisati kako bi trebao izgledati jedan dan jelovnik...zahvaljujem se unaprijed

Prvo i prvo, prehrana ti više manje iskreno ne  igra ulogu, ali unošenje potrebnih sastojaka za razvoj mišića da (znam zvuči konfuzno, ali da se pojasnim). Dakle, za prehranu, ne trebaš nešto strogo jesti svaki dan, nego jednostavno pazi da ti je dobar omjer unešenih kalorija/ugljikohidrata/bjelančevina/proteina i to je to. A što se tiče vježbi imaš milijardu i jedan tutorial i za početnike i profesionalce, pa nađi nešto što ti paše, i da, važnije ti je polako dizati masu, u smislu da ne dižeš odmah 100 kg u benchu, i da daš mišiću dovoljno vremena da se oporavi od vježbe.... :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
14 godina
odjavljen
Re: Mišićna masa
Jack Sparrow 76 kaže...

pozdrav

Uglavnom.. Da se ubacim.. U 9mj sam imao 70KG, bio sam jako mršav. Išao sam u teretanu mjesec dana, a poslije toga radio zgibove, dipseve i sklekove kod kuće. Sada sam na 80KG. Pio sam whey protein poslije treninga, a prehrana mi je jako obilata proteinima, ugljikohidratima.

Tako da uz vježbu, dobru prehranu i naravno volju možeš sve postići. Počni odavde:

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
14 godina
protjeran
Mišićna masa

mali savjet, pazi da ne nabijaš masu prebrzo (mislim da je već neko reko to) zato što ti tijelo neće moć pratit .. ispast ćeš iz forme i nećeš s tom masom moć pretrčat ni 500 m plus možeš dobit i strije na mišićima (najviše se na ramenima pojavljuju)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice