Mirko Cro Cop vs Randy Blake
prijenos ce biti ovdje ( valjda ) http://www.etherealgaming.tk/live-stream/
ili max tv kanal : 851
Mirko Cro Cop vs Randy Blake
prijenos ce biti ovdje ( valjda ) http://www.etherealgaming.tk/live-stream/
ili max tv kanal : 851
cini mi se da su jos 3 borbe prije crocopa
cini mi se da su jos 3 borbe prije crocopa
evo svi borci:
K-1 World Grand Prix Final 16 Fight Card
K-1 World Grand Prix Final 16
Raul Catinas (Romania) vs. Ben Edwards (Australia)
Makoto Uehara (Japan) vs. Hiromi Amada (Japan)
Xavier Vigney (USA) vs. Zabit Samedov (Azerbaijan)
Hesdy Gerges (Egypt) vs. Sergii Laschenko (Ukraine)
Singh Jaideep (India) vs. Ismael Londt (Surinam)
Jarrell Miller (USA) vs. Arnold Oborotov (Lithuania)
Paul Slowinski (Poland) vs. Catalin Morosanu (Romania)
Mirko “CroCop” Filipovic (Croatia) vs. Randy Blake (USA)
Super Fights
Genji Umeno (Japan) vs. Chanhyung Lee (Korea)
Jafar Ahmadi (Iran) vs. Benjamin Adegbuyl (Nigeria)
Saulo Cavalari (Brazil) vs. Pavel Zuravliov (Russia)
Rick Roufus (USA) vs. James Wilson (USA)
Sad je Jaideep vs Londt, zna onda netko sigurno koja je borba Mirko? Skroz mi ovo djeluje neorganizirano, nigdje ne pise konkretno redoslijed borbi kao npr. u UFC-u gdje se tocno zna koja borba ide.
jel vam radi obn? meni je crko na maxtvu !?
Ništa od OBNa na MaxTVu piše da je došlo do neke "greške", moš mislit greške, i da će se uskoro nastaviti program
Sad je Jaideep vs Londt, zna onda netko sigurno koja je borba Mirko? Skroz mi ovo djeluje neorganizirano, nigdje ne pise konkretno redoslijed borbi kao npr. u UFC-u gdje se tocno zna koja borba ide.
ide ovim redom gore cini mi se
kad je tocno, ne moze nitko progrozirat
koji su to cigani to su namjerno napravili !!!
slika je sasvim dobra na streamu
mozda i bolja nego na tv-u
Stream počinje u 12:45
ide ovim redom gore cini mi se
kad je tocno, ne moze nitko progrozirat
Ne ide ovim redom,sad je bila 5. borba a sad ide 2. po redu.
Upravo ide borba Paul Slowinski (Poland) vs. Catalin Morosanu (Romania).
Nakon toga bi trebao u ring Mirko.
Slijedi Mirko!
Dobra prva runda za Mirka. Da OBN na Max TV-u neradi.
Svaka čast Mirko,samo moraš biti oprezniji.Ovi klinci ne znaju što je fair-play.
Mirko je pobijedio, no bolje mu je da se povuče u mirovinu.
Spor je, s tom snagom trebao je poderati Blakea. Sav je ukočen, trebao bi skinuti 10 kg pod hitno.
Ima ko video kada ga je blake podmuklo opalio ako ima neka postavi pls.
Spor je, s tom snagom trebao je poderati Blakea. Sav je ukočen, trebao bi skinuti 10 kg pod hitno.
cekaj cekaj, ti govoris da je covjek od 38 godina trebo poderat decka od 25 godina koji je trenutni prvak u karateu i kickboxingu? aj dobro ako ti tako kazes. super sto je mirko uopce pobjedio, jedva cekam daljnje borbe. nego onda borba prije mirka je bila odlicna.
E, da mi je tebe vidjeti u ringu sa 38?! Nije spor, nego je pametniji i iskusniji od ovog bedaka. Ne moze sa 110 kg skakati ko ovi u welteru!
ma takvi su mi najbolji, samo bezveze seru. pogledajte malo ove ostale borce koji su bili face dok je mirko bio mlad, sta su sad? bob sapp nema pojma, a prije je bio najbolji.
Blake je prvak ISK-a što je amaterska karate- kickboxing federacija.
Za K-1 je početnik i neiskusan borac.
Ja u ringu ne gledam tko ima 19 godina a tko 45. Gledam tko se kako bori.
S koliko godina je Mike Tyson postao prvak svijeta u boksu (malo više od 20 god. života) a koliko ima Vitalij Kličko pa mu ne može nitko blizu nosa približiti rukavicu ?
S koliko godina je Randy Couture razbijao "omladince" od 30-35 god ?
S 45 godina.
Ili možeš ili ne možeš.
Ne želim ulaziti u polemike, no za K-1 je Mirko "za svoje godine" pretežak, jer je spor.
Da, djeluje sporiji, al je opet nabil 5-6 kg misica?! To nije salo, znaci da je to napravil s razlogom. A kojim, to je sad pitanje za njega i njegov team. Ne kuzimo mi tu puno toga kaj se sve radi u pripremama?!
pa kad je mirko tolko spor kako to da ne izgubi onda vec jednom? vidjet cemo u sljedecoj borbi. svatko tko je dosao do ovdje nije amater. a o klickovoj borbi radije nebi, nije on tolko dobar kolko su ostali losi, govorim o starijem bratu, mladi rastura. mike tyson je prica za sebe, on je legenda.
pa kad je mirko tolko spor kako to da ne izgubi onda vec jednom? vidjet cemo u sljedecoj borbi. svatko tko je dosao do ovdje nije amater. a o klickovoj borbi radije nebi, nije on tolko dobar kolko su ostali losi, govorim o starijem bratu, mladi rastura. mike tyson je prica za sebe, on je legenda.
bez zajeb..cije
gleda njega sefa,lorena blaka,ocekiva da ce izgubit,kad ono realno gledajuci,ovi su bili tolko losi da........vi nastavite,nije do copa ovi bize ka komarci od spire
aj gledajuci ako u finalu polu nebitno dodje netko od ekipe,i sto ako se dogodi isto ,cop napada ovi bize ,to neizgleda koda je napadac los nego ,jebaga ja nema ruke ko monkey boy protivnik,cop zeli mlatnut ali nije to da ovi zele izbjaec pa kontra,nego bjeze u p materinu.....
Daj piši suvislo! Ovo se nemože razumiti.
Pa dobro, što je u "oktogonu" postigao, kada je tako dobar i kad nije "već jednom izgubio".
Kojega je on to poznatog borca u svojoj karijeri UFC borca pobijedio ?
Daj mi napiši ime jednoga ?
Daj piši suvislo! Ovo se nemože razumiti.
low IQ detectet.