Live prijenos nogometnih utakmica

poruka: 10
|
čitano: 22.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Postoji li besplatni nacin da putem internet pratim live prijenose nogometnih utakmica?

Trenutno pratim utakmicu preko programa SopCast,putem  ove stranice.  Slika je ne toliko losa,ali ipak... Gledam u prozorcicu od 10x10cm. Kad povecam sliku preko cijelog ekrana ne vidi se dobro.

Vidim sebe kontam ja sam.
16 godina

otiđi na nogometni magazin tamo možeš pratit, često

budu postavljeni za live gledanje ili justintv, tamo također

ako se radi o nogometu..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
RE: Live prijenos nogometnih utakmica
Makić kaže...

otiđi na nogometni magazin tamo možeš pratit, često

budu postavljeni za live gledanje ili justintv, tamo također

ako se radi o nogometu..

Hvala. Na JustinTvu-u je losa kvaliteta prijenosa. Na nogometnom magazinu je solidna.

Ima li jos kakvih prijedloga?

Vidim sebe kontam ja sam.
15 godina
neaktivan

ja gledam na p2p

isto ko i ti

da se pogledat utakmica

16 godina
neaktivan

otiđi na stranicu livescorehunter instaliraj program tvu player i odi na stranici pod football i nađi link za tekmu sa znakom tvu zelene boje na ovom programu u 80 % slučajeva slika je dosta kvalitetnija od ostatka a imas i linkove za ostale programe i obični stream preko justin tv i live streama pronjuškaj

16 godina
neaktivan

iraqgoals.net, pa atdhe.net, myp2p.eu ti izlista linkove na razne siteove s prenosima...

17 godina
neaktivan

Pogledaj ovdje. Ima live streamova za sve moguće utakmice, i to ne samo nogomet, već i ostali sportovi, nekad čak i kuglanje i takve stvari. Za svaku utakmicu ima ponekad i preko 20 kanala različite brzine i kvalitete, te za različite programe, neki su za gledanje iz browsera, neki za TVU Player, neki za Sopcast, itd. Ja tu nađem kanal za svaku utakmicu koju hoću gledat. A imaš i raspored prijenosa za slijedećih par dana, tak da si možeš isplanirat hehe

potpisujem se
15 godina
neaktivan

moze se tu gledati i nadolazeće europsko prvenstvo u malom nogometu?

17 godina
neaktivan

Ne znam, ovisi oće neka televizija streamat na netu. Na ovo stranici što sam posto nisu njihovi vlastiti streamovi, nego oni pol sata prije početka neke tekme pretraže net i stave linkove na sve streamove koje nađu. Npr. ovo ima večeras. Pa ti prati slijedećih par dana, možda bude nešto. A zgodno je što se mogu pogledat i isječci prijašnjih utakmica koje propustiš.

potpisujem se
15 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

otiđi na stranicu livescorehunter instaliraj program tvu player i odi na stranici pod football i nađi link za tekmu sa znakom tvu zelene boje na ovom programu u 80 % slučajeva slika je dosta kvalitetnija od ostatka a imas i linkove za ostale programe i obični stream preko justin tv i live streama pronjuškaj

Može jedno pitanjce? Napravim sve šta si rekao, ali nakon šta odem na taj link pod tvu, prijenos mi traje 2min i onda se ugasi i stopira! Zašto je to tako?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice