Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.684.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Uf, baš bi volio vidjet, naravno da McLarein i Ferrari budu konkurentn,i malo obračuna između Hamiltona i Schumachera.. Onako, da Pusycat Boy osjeti kako je to kada iza/pokraj/ispred sebe imaš Michaela Schumachera..

dotore1
17 godina

jedna od boljih vjesti koju sam čua, nažalost masse... al jbga shumi is back....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
GRDI-146 kaže...

care sve potpisujem da to su bila dva najbolja lika u formuli ovaj "šumaher" mi se gadi djubre je od covijeka al dobro vozi i iima dobar bolid et to je njegov uspijeh i jos jedna prednost u narodu za šumahera a to je da je njemac...ja bi montoyu i hakinena vratio

mislim da je bas suprotno kad sam gledo ono kak on s onim motorima radi testove i sl. uvijek se zajebava...... a na stazi je prgav i hh (ovo malo mutavo zvuci) zlocest Osmijeh

i hitler je bio veseljak u drustvuCool

You will never walk alone
17 godina
neaktivan

Mali osvrt na Schumacherovu karijeru.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina

Ne znam, koliko mi god bilo drago što će Najveći opet nastupiti u F1, ipak mi nije to baš to. Iako sam se potajno nadao, otkad se povukao, da će šokantno objaviti da se predomislio i da ne može bez F1, način i vrijeme Michaelovog "povratka" mi se ne sviđaju. Pristavši da bude zamjena na kraće vrijeme samo priznaje da je pogriješio što se uopće povukao iz F1, u što sam duboko uvjeren od početka. Jer mi izgleda kao da je olako pristao na ovakav povratak za volan, što nikako ne bi da je zaista 2006. odlučio da je završio sa F1. Priča o odanosti ekipi mi je totalni šupljak, jer nitko nema pravo tražiti u ime neke odanosti ekipi i starih dana da čovjek ipak svoju glavu stavlja u torbu, u što smo se grubo podsjetili na zadnjoj Velikoj Nagradi. Činjenica je da Schumacher to želi, samo je problem što sam nije znao da to još uvijek želi prije 3 godine(ili ga tada možda nisu-LOL-htjeli). Sada uzima samo mrvice, koje ovakva legenda ne zaslužuje, umjesto da se borio za naslov 2007, 2008 pa možda i ove godine, jer taj je čovjek rođen upravo za to, a ne da bude nekome zamjena, makar imao 40 godina. Ovako daje priliku, da ne kažem kakvim sve kompleksašima i glumcima, da pobijede Schumachera...Tko zna, možda sa F60 i pobjedi, nitko sretniji od mene, s obzirom na uzlaznu formu Ferrarija u posljednje vrijeme, zadnje 3 utrke, 4., 3. pa sad 2. Jer ipak, kako upućeni "znaju", MSC je čitavu svoju karijeru proveo za upravljačem apsloutno najboljeg bolida na gridu, pa mu otuda i svi uspjesi, tako da ni sada neće sjesti u F60 ako ne zaključi da je najbolji auto u F1.Izlanuo se

Pored ovoga svega, najvažnije je da svaki dan dolaze dobre vijesti o Felipeu, i da se očekuje potpuni oporavak. Do tada, svi pravi ljubitelji i štovatelji F1 i motorsporta uopće (tu ne spadaju Šumaheromrzci koji uglavnom i sami ne znaju zašto, "misle" da je "prgav" ili ih podsjeća na Hitlera, ili slično, LOL), trebali bi uživati u predstavi MSC-a dok traje, ako uopće i počne.Cool

17 godina
neaktivan

Cuj Miha je covjek koji je posrnuli Ferrari nakon 20 godina vratio u vrh F1. Njegova sposobnost da organizira ekipu i potakne ih na jos vece zalaganje je posebna. Takodjer Ferrari je ekipa koja je njega vinula u visine i vjerojatno osjeca da im je duzan pomoc u nevolji. Pratim njegovu karijeru vec 17 godina i puno sam toga procitao o njemu. Uspio je neke ljude iz tada mocnog Benettona dovest u Ferrari. Zamisli koja je to bila moc uvjeravanja da netko predje iz tada pobjednicke ekipe u posrnuli Ferrari. Naravno da su i pare imale svoje prste ali pobjednicka momcad je pobjednicka. Svi pljuju po njemu a nikada nisu procitali niti culi nesto izvan zutog tiska.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Cuj Miha je covjek koji je posrnuli Ferrari nakon 20 godina vratio u vrh F1. Njegova sposobnost da organizira ekipu i potakne ih na jos vece zalaganje je posebna. Takodjer Ferrari je ekipa koja je njega vinula u visine i vjerojatno osjeca da im je duzan pomoc u nevolji. Pratim njegovu karijeru vec 17 godina i puno sam toga procitao o njemu. Uspio je neke ljude iz tada mocnog Benettona dovest u Ferrari. Zamisli koja je to bila moc uvjeravanja da netko predje iz tada pobjednicke ekipe u posrnuli Ferrari. Naravno da su i pare imale svoje prste ali pobjednicka momcad je pobjednicka. Svi pljuju po njemu a nikada nisu procitali niti culi nesto izvan zutog tiska.

to sto si napisao sazem se s time ( ono ni bitno moje misljenje)..ali on mi se nije svidjao zbog par situacija na stazi i od tada govorim da je odvratan covijek (cini mi se da je jedna situacija bila s hakinenom kada je kao isao tuci sve u njegovom boksu a druga jos iz njegovog pocetka kada se je namjerno zabio u drugog vozaca i treca namjerno popustanje barichela cinimi se sam da on bude prvi doduse toga svagdje ima al onako kao sta su oni napravili to sam ferari moze)...isto tako mi se ne svidja to sta vozi za ferrari (ipak sam ja mclaronovac) jedina iznimka je masa jer taj covijek bas nema srce nazalost od prosle sezone a da ne pricam o ovoj....za mene ce uvijek biti veci car montoya, hakkinen i kubica od njega nemam nikakav respekt prema njemu zato jer odkad pratim formulu vec nekih 10 god a sada mi je 20 hehe nikada mi se ni svidjaosvaka mu cast svasta je napravio al za to je zasluzan brown i tot ( neznam kak se pise al mislim da znas sta mislim) koji su uveli veliku disciplinu i plis schumacher koji je volio i cijenio taki rad i plus pare koje su svi dobivali..treba cijeniti svakog vozaca jer svi znaju kako voziti to cudo tako da ga cijenim ali ja tog sumachera ne mogu "prozvakati" sta god mi neko rekao svi su ljudi drugaciji medju prijateljima i rodbinom i svima je to ona ljepsa slika...ali najvise o nasem karakteru govore sitnice i nijanse i neki mali dogadjaji u zivotu i po tome nas ljudi pamte i cijene

18 godina

Nekim ljudima se puno nesto "cini" i "misle" nesto, ali mislit i s*** nije jedno te isto.

Bilo bi bolje da malo provjere činjenice prije nego opale rafalno...

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Nekim ljudima se puno nesto "cini" i "misle" nesto, ali mislit i s*** nije jedno te isto.

Bilo bi bolje da malo provjere činjenice prije nego opale rafalno...

cinjenica je da se jadno ponasao kada se je sudario s hakinenom i isao se tamo tuci u njegov boks ko kakav idiot i kod incidenta kada je isao lupati po glavi sata kada ga je ovaj udario bolidom koda bi to njega vratilo u utrku i kada je jos u benetonu namjerno se zaletio u senin bolid to su cinjenice i zbog toga ga ne volim uopce al svi smo mi razliciti isto ko i vi sto ne volite montyu il hakkinena al cinjenica je isto tako da MSC ni u ferrariju nikada tako sta nebi napravio recimovidi hamiltona ove godine da ham ni bio prosle 2 godine u mclarenu nebi nikada se za njega culo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 9:13 (ja00022).
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

cinjenica je da se jadno ponasao kada se je sudario s hakinenom i isao se tamo tuci u njegov boks ko kakav idiot i kod incidenta kada je isao lupati po glavi sata kada ga je ovaj udario bolidom koda bi to njega vratilo u utrku i kada je jos u benetonu namjerno se zaletio u senin bolid to su cinjenice i zbog toga ga ne volim uopce al svi smo mi razliciti isto ko i vi sto ne volite montyu il hakkinena al cinjenica je isto tako da MSC ni u ferrariju nikada tako sta nebi napravio recimovidi hamiltona ove godine da ham ni bio prosle 2 godine u mclarenu nebi nikada se za njega culo...

Nije Hakkinen vec Coulthard u Spa 1998 kad ga je Schumacher prolazio za puni krug. Video:

-

Cuj svaki covjek reagira na svoj nacin. Nije bilo primjereno ali kad ti netko zezne sigurnu pobjedu zivci popuste.

malo pravog fighta u F1.Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 9:36 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
ja00022 kaže...

Nije Hakkinen vec Coulthard u Spa 1998 kad ga je Schumacher prolazio za puni krug. Video:

-

Cuj svaki covjek reagira na svoj nacin. Nije bilo primjereno ali kad ti netko zezne sigurnu pobjedu zivci popuste.

malo pravog fighta u F1.Cool

bravo majstore sori sta sam se zeznuo sam znam da je bio mclaren.....to je bilo davno tad sam jos bio djete hehe....ali ipak nije imao razloga to napraviti.....ali boli me briga...gl da je on sada tu i da ce masi nadam se biti dobro i ak Bog da neka kubica dojde u mclaren...ima kakvih vjesti o masi

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
F1-IVO kaže...
ja00022 kaže...

bravo majstore sori sta sam se zeznuo sam znam da je bio mclaren.....to je bilo davno tad sam jos bio djete hehe....ali ipak nije imao razloga to napraviti.....ali boli me briga...gl da je on sada tu i da ce masi nadam se biti dobro i ak Bog da neka kubica dojde u mclaren...ima kakvih vjesti o masi

Ma i tad je Coulthard bio kriv, sam je priznao. Ali ja o MS ne razmišljam kao o čovjeku nego kao o vozaču. Po meni je imao sjajnih poteza, no ipak moram reći da su mu se karte poklopile u karijeri i da je imao najbolje auto na gridu dugi niz godina i da ga zbog tog oslovljavate s "Najveći". I ovdje i na drugim forumima sam raspravljao o vozačima. Tako vozači prije 1,10,30 i 50 se nikako ne mogu uspoređivati. Većinu uspjeha se zaslužila momčad i sve hvale, pohvale i zahvaljivanja koja vozači na kraju utrke daju momčadi su premala. Tako da i dalje mislim da MS svoje naslove može Ferrariju zahvaliti i godinama dominacije 2000-2005. posobne one dosadne 2004. Ooooo, ne ponovila se ona dosada.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan

Sretan sam što se Miha vrača(imam za koga navijati).No ne mislim da če biti neki BUM.

Ipak je prošlo dosta vremena od zadnje utrke,a i Ferari je u banani.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan

Evo Pijanac je ukupno na 17-om mjestu (od 86) nakon prvog dana Neste rallyja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 23:49 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Bio je tulum noc prije. Ma Rajkonen je car...zaradjuje masne milione i opija se dok licka sljadoljed Smijeh

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Da, ali u svojoj klasi (S2000) je 4 i zadnji je SS vozio bolje od timskog kolege.

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 12:06 (PredatoR).
17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...
F1-IVO kaže...

Da, ali u svojoj klasi (S2000) je 4 i zadnji je SS vozio bolje od timskog kolege.

a timiski kolega mu je Massina baka na biciklu ...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

a timiski kolega mu je Massina baka na biciklu ...

Ako Massina baka vozi rally 5 sezona, od toga 3 pune u IRC-u i ima 1 pobjedu, da, to je onda ona!

PS. Trenutno je 15., 87,7 sekundi iza Massine bake.

http://wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=405&season=2009&rally_id=FIN

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 12:23 (PredatoR).
18 godina
neaktivan

Pao je na 21 mjesto!

17 godina
neaktivan

Pijanac ima problema sa motorom. Jel to njega prati prokletstvo kvarova na motorima ili mi se cini?

17 godina
neaktivan

Sletio je u jarak, na svu srecu sladoled ga je cekao

http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=101&id=5714&desc=SS19:%20Raikkonen%20and%20Ostberg%20out!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 19:51 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Sta mislite schumacher pobjedi na velikoj nagradi europe ahahha.Al znate kak sam sretan sto se vratio,al kao sto kazu vozit ce do kraja ove sezone.

17 godina
neaktivan

Gazda is back...

Ne ulazim u rasprave jer su suvišne, a i više manje svi vrtite iste priče bezboroj puta ispričane, a neda mi se ponavljat tolko godina... ;)

Sve kaj je sad bitno da je ponovo u bolidu, na gridu, na stazi...  IDEMO :)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

sa testiranja u Mugellu 31.7. Pojacajte ton i uzivajte!

17 godina
neaktivan

odmah 70 krugova.. tras..  Lud

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

sa testiranja u Mugellu 31.7. Pojacajte ton i uzivajte!

Super da se vratio MS

I jedna mala ispravka: staza nije Mugello nego Fiorano Namigiva

Here’s To The Crazy Ones...
18 godina

Ode Piquet, a sarmu probo nije...

http://www.autosport.com/news/report.php/id/77538

dotore1
17 godina
neaktivan

Ništa od povratka MSa u F1. Ozljeda vrata je bila previše.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan

Za sve ljubitelje i fanove MS-a, jedna tuzna vjest! MS je odlucio ipak se ne vratiti u Formulu 1 zbog problema s vratom...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

hahaha zao mi je stoo ms nece voziti a bas sam ga htio gledati kak place nakon svake utrke koju izgubi...mislim da se taj uztrto mislim boji se sada i voziti et sta je bilo nikaka ozljeda :-))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice