Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.678.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Baby poludio!!! Al ga je spasio...

Lijepo ga je uhvatio.

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
16 godina
trap kaže...
Schumi zaspo za volanom... xD

Koliko je sada tamo sati? Oko 21:30? Pa da - starčeki u to vrijeme već spavaju... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Brzinska anketa{#}

5 Vettel pobjeđuje
1 Button pobjeđuje
2 Oba odustaju
0 Vettel odustaje
0 Button odustaje
World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
17 godina
neaktivan

Vremenski limit. Krug manje će se izgleda voziti. 60 umjesto 61 krug.

17 godina
neaktivan

Hulkenberg rijesio oba Saubera :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 15:47 (Diavol).
17 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Hulkenberg rijesio oba Saubera :D

Rješio je on sam sebe:)

17 godina
neaktivan

Mislim da mogu čestitati Vettelu i Buttonu a i Alonsu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 16:07 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

Apsolutne čestitke i Glocku, jer ne znam dal je itko primjetio ali Marussia je napravila fantastičan posao - 12. mjesto

Danas osvojeno 12. mjesto je vrlo bitno jer ih stavlja u ukupnom poretku na 10. mjesto, posljednje koje dobiva lovu od FIA-e za pozicije.

DO sada je to uvijek bez problema osvajao Lotus/Caterham, međutim igrom slučaja, tj odustajanja razno raznih na današnjoj utrci sada je Marussia stigla do 12. mjesta i teško će joj to Caterham oduzeti osim ako se ne ponovi još jedna ovako atipična utrka za ovu sezonu.

Caterhamu sada treba isto 12. mjesto da bi preskočili Marussiu u ukupnom poretku.

16 godina
neaktivan

Sve u svemu solidna utrka, bilo je i boljih ali ne bunim se.

Alonso super odvozio s obzirom kakav je bolid/traktor vozio. Prednost se topi i sad je 29 bodova, ali konzistentnost je i dalje tu i ako ovako nastavi naslov mu ne gine.

Vettel ziheraski odradio posao sa odlicnim bolidom i zasluzeno pobijedio. Ne navijam za Mclaren ali mi je bilo zao Hamiltona. Totalna dominacija cijeli vikend i onda mora parkirat bolid uz stazu zbog mjenajca. Super utrka za Buttona, u jednom trenutku se cinio najdominantnijim u utrci ali na kraju nista od pobjede. Bravo i za di Restu ali i Massu koji je isto izvukao maksimum s obzirom na probusenu gumu u prvim krugovima utrke. Lotusi nista posebno ali to se i dalo naslutit jos od petka. Za dva tjedna je Suzuka i  krajnje je vrijeme da Alonso pobijedi jer mi se cini kao da lagano padaju u performansama, a ovu utrku su bili sekundu ispod konkurenata isto kao i na pocetku sezone. Alonsu treba pod hitno konkurentan bolid i onda ne vidim nacina kako mu netko moze ugrozit naslov prvaka. Forza Ferrari !

P.S.   e da i steta za Maldonada koji je solidno vozio i nije nikog skrsio... 

16 godina

do 20. kruga sam spavao...

cim je hamilton odustao sam se razbudio i dalje je bilo sve bolje i bolje...pogotovo sace cartovi...

a deda mislim da je rekao da je kocio na vrijeme, ali da su ovi ranije? ili barem sam tako pohvatao sa njemackog jezika :)

massa potez dana na mostu! svaka cast mali!

vettel njah, ajde i njegovo vrijeme je bilo da dobije...

button super :)

alonso opet spasava...

britney vise pameti nego znanja

cestitke glocku na 12. mjestu, ako se ne varam skocio je par pozicija u prvenstvu, posto caterhami nisu dospjeli bolje od 13. cijelu sezonu...neka me netko ispravi ako mislim krivo...

2 mjeseca 7 utrka FTW

15 godina
RuskeGTT kaže...

massa potez dana na mostu! svaka cast mali!

Nakon ove utrke više želim da Massa ostane, nego da otiđe. Vidjelo se da se trudio cijelu utrku, napadao, tko zna što bi bilo da nije bilo puncture-a.

Sljedeča utrka će odgovoriti na mnoga pitanja, a to je dali Ferrari može držati priključak na "normalnoj stazi (Singapur im nikako nije dogovarao) koja bi im čak trebala i odgovarati. Ako su tu negdje u 0.3 sec mislim da će Vettel imati užasno težak zadatak ako želi naslov.

Šteta Hamiltona. U životnoj formi, a događaju se ovakve stvari. (rekao sam vam da Lewis ovdje neće pobjediti ;))

BTW: Ako Alonso ili Vettel osvoje prvenstvo, oboje će biti najmlađi svjetski trostruki prvaci, zar ne?

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
speedy56 kaže...

BTW: Ako Alonso ili Vettel osvoje prvenstvo, oboje će biti najmlađi svjetski trostruki prvaci, zar ne?

Mali antipaticni Svabo da, a za FA racunaj, jer ne znam kad je roden, a ni neda mi se trazit.

31 godina i 227 dana je imo najmladi trostruki prvak, ko pita ko je to, nek si lupi samar i ode iz ove teme :D

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Don Strongtoni kaže...
speedy56 kaže...

Mali antipaticni Svabo da, a za FA racunaj, jer ne znam kad je roden, a ni neda mi se trazit.

31 godina i 227 dana je imo najmladi trostruki prvak, ko pita ko je to, nek si lupi samar i ode iz ove teme :D

Fernando Alonso Díaz (Oviedo, Asturija, 29. srpnja 1981.)

Hoće, i on.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
17 godina
Don Strongtoni kaže...
speedy56 kaže...

Amen

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Nakon ove utrke više želim da Massa ostane, nego da otiđe. Vidjelo se da se trudio cijelu utrku, napadao, tko zna što bi bilo da nije bilo puncture-a.

Žalosno je da tek kad se počne trest stolica neki od vozača preko noći nađu formu.

World Championships: 7, GP started: 302, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
15 godina
neaktivan

Prvenstvo i dalje otvoreno: Alonso(najviše bodova), Vettel(bolji bolid i dobra zaliha bodova), Hamilton(najbrži bolid i Lewis koji se sigurno neče predati do kraja). Kimi fanovi bez ljutnje, ali Lotus više nema pace da se drži s najboljima.

EDIT: baš me zanima hoče li Button pomoc Lewisu da dođe do naslova.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 20:04 (Đapa club).
16 godina

Jesu i vama uveli porez na gledanje vijesti?

Kada otvorim neki članak izbaci mi samo 1 rečenicu...

Win Osama in hide and seek
17 godina
Đapa club kaže...

Prvenstvo i dalje otvoreno: Alonso(najviše bodova), Vettel(bolji bolid i dobra zaliha bodova), Hamilton(najbrži bolid i Lewis koji se sigurno neče predati do kraja). Kimi fanovi bez ljutnje, ali Lotus više nema pace da se drži s najboljima.

A teško da će to Alnso prokockati, ali ono, svašta je moguće {#}

Sad više nema ovakvih staza, ove po gradu koje McLarenu izgleda ne odgovaraju, osim AbuDhabia ali to je posebna priča.

Alonso bi morao odustati bar jednu utrku, ako ne i više da mu se netko približi....

Možda se za ferrari ponovi 2008, da u zadnjem zavoju izgube prvenstvo {#}

Iako, radije bi da i Ferrari osvoji nego RB....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Sad više nema ovakvih staza, ove po gradu koje McLarenu izgleda ne odgovaraju, osim AbuDhabia ali to je posebna priča.

Alonso bi morao odustati bar jednu utrku, ako ne i više da mu se netko približi....

Nije ti baš dobra računica. Alonso nek jednu odustane, i slijedeću ako ne pobijedi vjerojatano će već past na drugo mjesto.

Nema on bolid kao što je RBR i McLaren po brzini u zadnjih par utrka pa da može računati na prvo ili drugo mjesto.

Vidiš i sam da su McLareni jako brzi, kao i Vettel, znači Alonso mora izvuć maksimum iz bolida i onda se nadati da će netk od ovih kiksati ili imati peh pa da bi on došao na postolje, ili pobijedio.

A 29 bodova je u takvoj situaciji i sa ovoliko utrka do kraja prilično mala zaliha.

Pa vidiš koliko je Vettel smanjio vodstavo Alonsa samo u ovoj utrci, a Alonso je izvukao apsolutni maksimum koji je imao u svom paketu, i još mu je dosta stvari išlo na ruku (odustajanje Lewisa, zamjena guma Maldonada, SC...)

16 godina
Don Strongtoni kaže...

gaston mazzacane?{#}

17 godina
neaktivan

Kao što sam rekao, Miha dobio kaznu +10 mjesta na startu u Suzuki:

http://www.f1fanatic.co.uk/2012/09/23/tenplace-grid-penalty-schumacher-suzuka/

Webber na kraju 11-ti nakon kazne od 20 dodatnih sekundi zbog pretjecanja Kamuija izvan staze:

http://www.f1fanatic.co.uk/2012/09/23/webber-demoted-11th-time-penalty/

World Championships: 7, GP started: 302, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
15 godina
neaktivan
Malo mi je bezveze ta kazna za Webbera... zasto onda nisu npr. i Kamuija kaznili jer nije ostavio dovoljno prostora Webberu (kao sto su recimo Vettela kaznili u Monzi)?

Totalno bezveze kazna Webberu po meni...
17 godina
trap kaže...
Malo mi je bezveze ta kazna za Webbera... zasto onda nisu npr. i Kamuija kaznili jer nije ostavio dovoljno prostora Webberu (kao sto su recimo Vettela kaznili u Monzi)?

Totalno bezveze kazna Webberu po meni...

a nije da gubi išta, ionako ga nema nigdi ove godine!!

ako se ove godine nismo navikli na glupe kazne onda nikad nećemo!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina

Užas što s tim kaznama rade. Sad baš čitam ovo:

http://www.index.hr/sport/clanak/schumacher-i-webber-zestoko-kaznjeni-vettel-se-izvukao/638477.aspx

Znači Vettel bi trebao biti sretan što se "izvukao" zbog toga što je koristio kočnice pri ulasku u zavoj? Mislim - WTF?? Šta je trebao napraviti? Uključiti sva četiri?? {#} Kako se nitko nije skoro zabio u Buttona u tom trenutku? Možda zato što su ostali bili koncentrirani i ODRŽAVALI RAZMAK?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina

hahah, nevjerojatno, ahaha, bar ovo za vetella...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

Meni najgora utrka sezone, očekivano za ovu stazu.

Žao mi je Lewisa, vozi najbolju sezonu dosad ali izgleda da ćemo dobiti novog trostrukog prvaka, {#}.

Nadalje, očekivana kazna za Schumachera budući da je prije par godina kažnjen i za pretjecanje pod zelenom zastavom...

Slažem se da nije trebalo kazniti Sennu jer smo samo dobili najspektakularnije pretjecanje u zadnjih 5 godina.

Ali argument kojim ga oslobađaju, to da je vozio trkaćom putanjom a ne namjerno blokirao protivnika je lako mogao biti primijenjen na situaciju iz Monze.

Da ne spominjem Rosberga i 3 mjesta koja je ukrao u prvom zavoju...

P.S.:

Pretpostavljam da ovako nekako izgleda natječaj za izbor FIA race steward-a:

-I.Q. 12 ili manje

-Moralna načela i nepotkupljivost-nepoželjna

-Subjektivno i navijačko prosuđivanje-poželjno

-Povijest kontinuiranog gubljenja utrka i prvenstava od MSC-poželjno

-Pomoć u kreiranju umjetnog i neizvjesnog prvenstva kad je moguće

Nudimo:

-Mogućnost liječenja kompleksa donošenjem apsurdnih i nepovratnih odluka protiv bivših (uspješnijih) kolega vozača.

-Nepostojeću odgovornost za sramotnu nekompetentnost.

15 godina
neaktivan

Malo me McLaren podsjeća na ono doba kada je Kimi tamo vozio. Imaju/imali su najbrži bolid, ali su se dosta kvarili. Iako je ove sezone to u malo blažem obliku... nisu toliko brži kao onda, ali se i ne kvare kao onda. Eh, Kimi je trebao/mogao uzeti dva naslova s McLarenom. OK, donekle mu se to vratilo 2007. kada je uzeo s Ferrarijem pred nosom McLarenovcima.

16 godina

Hihi...

16 godina

Mark Webber priča o kacizi koju je dizajnirala Zlatka... i naravno uručenje kacige Zlatki i autogram

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=slLj8gvvPgU

Win Osama in hide and seek
17 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice