- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon dugo vremena poruka ovdje, već sam se ponadao da je utrka blizu, a ono još dva pusta tjedna...
20 utrka ove sezone, a oni stave mjesec dana pauze, kvragu
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
I poderat ćevose na Hvaru 
Tu stazu treba osigurat doživotno!
---
Skoro zaboravih:
U nedjelju 31.08 je Schumijeva 300-ta utrka!!!
Trenutno 299 utrka - 298 startova. 1996 na VN Francuske Schumacheru je u instalacijskom krugu eksplodirao motor te tako nije startao i otuda jedan start manje.
---
Skoro zaboravih:
U nedjelju 31.08 je Schumijeva 300-ta utrka!!!
Trenutno 299 utrka - 298 startova. 1996 na VN Francuske Schumacheru je u instalacijskom krugu eksplodirao motor te tako nije startao i otuda jedan start manje.
31.08. pada u petak.
---
Skoro zaboravih:
U petak 31.08 počinje vikend Schumijeve 300-te utrke!!!
Fixed 
U nedjelju 02.09 je 300 Schumijeva utrka!!!

U nedjelju 02.09 je 300 Schumijeva utrka!!!
Toliko me ova pauza bedira da neznam više kad pada koji datum:(
dakle trka br 300 na stazi gdje je debitirao pred 21g i osvojio prvu gp pobjedu pred 20g...
- mislim da bi mercedes trebao se potruditi dat mu za ovu trku bolid sposoban pobjedivati
- mislim da bi dragi Bog se trebao smilovati i poslati srednje-jacu kisu (rekao bi potop, ali onda znam carlija da bi prekinu utrku ili bi odvozili pol utrke iza sace carta) i naravno da ross napokon smisli taktiku dolicnu njegovoj reputaciji takticara i da sve skupa to omoguci tati da pobjedi napokon, mislim da nebi bilo bolje proslave 300tog gp-a i obljetnica gore spomenutih...

dakle trka br 300 na stazi gdje je debitirao pred 21g i osvojio prvu gp pobjedu pred 20g...
- mislim da bi mercedes trebao se potruditi dat mu za ovu trku bolid sposoban pobjedivati
- mislim da bi dragi Bog se trebao smilovati i poslati srednje-jacu kisu (rekao bi potop, ali onda znam carlija da bi prekinu utrku ili bi odvozili pol utrke iza sace carta) i naravno da ross napokon smisli taktiku dolicnu njegovoj reputaciji takticara i da sve skupa to omoguci tati da pobjedi napokon, mislim da nebi bilo bolje proslave 300tog gp-a i obljetnica gore spomenutih...

Nisam njegov navijač, ali bih ovaj scenarij odmah sada potpisao (uz dodatak Alonsa i Kimija na podiju
)
Jedino ako imaju čarobni štapić.....
Jedino ako imaju čarobni štapić.....
Spa bi Mercedesu trebala odgovarat sto se tice top speeda, mislim da ce tamo imati jedan bolid u top 5.
Neznam za tebe, ali mene ovo puuuuuno više zagrijava 
Joj kako volim kad je mokro (
)
Ima li kakvih informacija o tome kakvo ce vrijeme biti u nedjelju?
Joj kako volim kad je mokro (
)
Ima li kakvih informacija o tome kakvo ce vrijeme biti u nedjelju?
Nemam pojma, prognoza ovdje tako nište ne znači.
Hahaha, pogledajte debila kako slavi pobjedu na kartingu
http://www.gp1.hr/video-dana-idealan-primjer-kako-ne-slaviti-pobjedu-karting/
Hahaha, pogledajte debila kako slavi pobjedu na kartingu
Ima još bolji kad tip u Monacu popuši pobjedu na samom cilju jer je krivo procjenio gdje je finish line:)
Schumy junior ex. F1 u akciji:
Znam da vas ima "jaaaaaaaaaaaaako" puno koji električni motor žele u F1 što prije, pa pogledajte kako će to izgledati, pardon, zvučati.
Najjači mi je zvuk burn-outa i frajer, jedno rukom maše drugom drifta 
Like a boss 
A za one koji se zgražaju pred pomisli na el. motore u F1 - BEZ BRIGE!!!
Momčadi će moći napraviti svoj vlastiti zvuk motora, kao i ova momčad - Pizzeria Delivery Racing Team -
par riječi slavljenika (za izmamit suzu na oko)! 
Michael Schumacher thinks his Mercedes team must celebrate his 300th grand prix in the right way - with a strong performance on track in Belgium.
Despite some recent difficulties for Mercedes, Schumacher believes the high-speed nature of Spa-Francorchamps allied to car improvements should help his outfit get back on form.
"Spa is like my living room; for me, it's clearly the number one race track in the world," said Schumacher, who will become only the second driver in history to compete in 300 grands prix.
"It's uncanny how I always seem to have special moments there - my debut, my first win, a world championship victory and many great races.
"The fact that I will also take part in my 300th grand prix at Spa was somehow almost inevitable and we will have to celebrate it in the right way. I'm proud to be just the second driver in the history of the sport to reach this milestone and there's no question that we are looking to have a particularly nice weekend.
"We delivered a good performance in Spa last year; I'll be doing everything possible to drive a strong race."
Team-mate Nico Rosberg is under no illusion, however, about the amount of effort Mercedes must undertake before it can get back to the kind of form that helped it triumph in China earlier this year.
"There's a lot of hard work ahead to make sure we are competing where we want to be and challenging towards the front of the field," he said.
Ponosan sam što mogu ponosno objaviti ponosnu vijest koja će moje pračenje Formule 1 učiniti još ponosnijim, a to jeda napuštam užasne, reklamam pune ponosne, i komentatorski (malo) loše Kreatorove prijenose.
E, sada dolazimo do problema, nemam nikakvog pojma gdje ću streamati, pa vas molim, ako nije bad, postajte koji link za live stream (što više to bolje jer planiram streamati preko PS3, a za njega ništa nije sigurno), ipak Spa i Schumijeva 300. utrka zaslužuju samo najbolje prijenose xD

BTW: Pirelli je za Spa pripremio tvrde i srednje gume, misleći da će tako vozačima omogučiti vađenje duše bolida cijelu utrku.
Hvala Bertrandu Gachotu što se potukao sa taksistom i tako omogućio Mihi ulazak u svijet F1.
Ovdje ja pratim F1 kad su reklame na net-u, znaci pola utrke sam na ovom streamu http://www.vipbox.tv/sports/formula-1.html .
Ovdje ja pratim F1 kad su reklame na net-u, znaci pola utrke sam na ovom streamu http://www.vipbox.tv/sports/formula-1.html .
Tnx bro!
Probao sam na PS3 i radi! (to je bilo ravno činjenjici da Karthikeyan osvoji naslov, jer je njegov browswer živo smeće).
Ako još netko ima koji dobar link, bio bih zahvalan ako bi ga postao.
Ako će ovo sve raditi...
Ferrari are sure that they understand and solve the problems that had undermined the latest updates introduced by aerodynamic Silverstone GP to Hungary.
The new aerodynamic parts designed specifically for Spa were tested, both in the wind tunnel in Maranello in the Cologne owned by Toyota, and the results were excellent.
For the race this weekend, the Ferrari will bring the following changes:
Front wing, which reduces the drag of the car and ensures excellent handling of the car;
DRS rear wing with a new concept to increase the top speed of the car
Discharges slightly modified to increase the effect of downforce on the rear axle;
new fund and diffuser
changes to the mapping of the engine to increase the maximum power
Zašto nam se onda Alonso toliko žali da ima najsporiji bolid od ostalih top vozača, a pogledaj sve te nadogradnje i po ovome članku iznad sve funkcioniraju
Zašto nam se onda Alonso toliko žali da ima najsporiji bolid od ostalih top vozača, a pogledaj sve te nadogradnje i po ovome članku iznad sve funkcioniraju
Pa postoji jedan jednostavan odgovor, ali u skladu s mojim godinama odgovorit ću da vjerojatno ima veliku želju i pokušava dodatno angažirati inženjere na usavršavanju bolida. Eto, sad ti meni reci nije li bilo kraće i jednostavnije odgovoriti "zato jer je plačipi*ka"?
Siguran sam da su ovih preeedugih mjesec dana i ostale momčadi nekaj radile pa pričekajmo do Spa sa procjenama.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.