Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.658.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Tallahasee kaže...
dmanz kaže...

MS je gad pokvareni... da bog da ga kazne zabranom vozenja ove sezone zbog ovoga na kraju

LOL al moras priznat da ga je vrlo efikasno preso :p

Imam ja osjećaj da će njemu Alonso poslije utrke EFIKASNO hebat mater xD

edit: prvi komentar na 150 str, I FEEL COOL!Cool

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 16:40 (rooswelt1991).
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Na BBC Formula Forumu, koji sad traje, svi su se složili da je pretjecanje bilo regularno, jer zabrana preticanja prije ciljne crte kod micanja SCa više ne vrijedi.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Tallahasee kaže...
dmanz kaže...

MS je gad pokvareni... da bog da ga kazne zabranom vozenja ove sezone zbog ovoga na kraju

LOL al moras priznat da ga je vrlo efikasno preso :p

edit: prvi komentar na 150 str, I FEEL COOL!Cool

I onda će Schumacher Alonsu EFIKASNO pokazati

! Cool

17 godina

RedBull-ovci odradili pobjedničko kupanje. SmijehCool

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
18 godina
neaktivan

Haha.... hahahaha.... haaaaaaaahaha

Schumacher je takvu kajlu zabio Alonsu da ovaj neće moć hodat sljedećih tjedan dana :D :D

Jao... a kad sam već htio komentirat kako me razočarao u Monacu stvarno me IZNENADIO. i to u 200% pozitivnom smislu. To je Schumacher kojeg se rado sjećam... bez mrvice milosti na stazi. A još kad sam vidio i listu najbržih krugova. Ma vratit će se on na pobjedničku stazu kad mu malo uštimaju bolid.

Sve u svemu, Monaco dosadan kao i svake godine. Jedino što smo ovdje vidjeli je da u moraš imat oko 5 - 7 sec. brži bolid po krugu da bi nekoga pretekao (ili npr. zaspat za volanom kao Alonso). Jedino zanimljivo je bilo par udesa na stazi i to je to. Uglavnom u istom rangu kao i Bahrain i Mađarska samo sa ljepšim okolišem.

Svaka čast Webberu... fenomenalno je odvozio cijeli vikend. Bez greške... isto vrijedi i za Kubicu.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
17 godina
neaktivan

However, new-for-2010 regulations state that passes are permitted after the final Safety Car line, located before the pit lane entry and, in Monaco's case, at the exit of La Rascasse corner.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
16 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

LOL kak volim rabijatne klince. Oce oce, ako se najede dovoljno fruteka.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

Pogledajte

.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
17 godina
neaktivan

sve je bilo regularno i po propisu, Alonso je sam kriv sto je zapleso i izgubio poziciju,kraj rasprave... Nego mene zanima zasto Rosberg nije uso ranije u box nego je zaglavio iza Webera?

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
mtopol kaže...

sve je bilo regularno i po propisu, Alonso je sam kriv sto je zapleso i izgubio poziciju,kraj rasprave... Nego mene zanima zasto Rosberg nije uso ranije u box nego je zaglavio iza Webera?

Istina, sve regularno, Alonso je sam kriv, a i vjerojatno su gume lagano popustile (ipak cijela utrka na jednom setu).

18 godina

Jao koji LOL za Alonsa i sve koji proklinju novi Schumacherov "nesportski potez"!

Mislim, pa pročitajte pravila i pogledajte zelene zastave...

Pravila:

http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8687/

He is back!Cool

17 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...
mtopol kaže...

Istina, sve regularno, Alonso je sam kriv, a i vjerojatno su gume lagano popustile (ipak cijela utrka na jednom setu).

Istina, sad se vidlo koliko je ferrari njezan prema gumama.

18 godina

Ljudi, ja se i sad ne mogu prestat smijat iako je utrka završila prije 2 sata, toliko su me Schumacher i Alonso razveselili.

Nisam valjda jedini sa ovakvim simptomima?Smijeh

17 godina
neaktivan

Ross Brawn je to smireno

.

Smireno i argumentirano. To je čovjek i pol:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 18:11 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Kako se čika Ross pripremio, jedva ceka da im ga spakuje na "saslušanju" Smijeh

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

A jedan od sudaca Damon Hill.Smijeh

18 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
mislav_01 kaže...

A jedan od sudaca Damon Hill.Smijeh

najveći mrzitelj schumija,i onda njega postave za suca

18 godina
torrente kaže...

šumi je cijelo vrijeme vezan sa brojem 7 ili 6...pretežno 7.

danas garant sedmi. 

a šta sam vam ja govorio Smijeh

pozdrav svima
18 godina

Greška Alonsa i sada svi Schumacher is back..bla bla. Pa to bi napravio i Hamilton, (prošao ako mu se ukaže prilika) kao i neki drugi vozači

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Schumacher ga je prešo po pravilima,a ako govorimo o nesportskom ponašanju Alonso je najgori,istina je da se Alonso danas probio od zadnjeg do 6. mjesta i dokazao da je dobar vozač.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 18:43 (Xbox360 Modder).
17 godina
doktor1 kaže...

Greška Alonsa i sada svi Schumacher is back..bla bla. Pa to bi napravio i Hamilton, (prošao ako mu se ukaže prilika) kao i neki drugi vozači

Jedina razlika bi bila, što bi Hamiltona napali ko da je ubio čovjeka....

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
18 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Schumacher ga je prešo po pravilima,a ako govorimo o nesportskom ponašanju Alonso je najgori,istina je da se Alonso danas probio od zadnjeg do 6. mjesta i dokazao da je dobar vozač.

probio bi se k**** da nema sreće i SC

a Schumi izvlači iz bolida maksimum jer je mercedes još uvijek vidljivo sporiji od meklarena,ferarija i red bula

18 godina

Schumacer startao šesti i završio šesti, Alonso startao iz boksa i završio sedmi... (jbga došo mu onaj SC kao budali šamar, ali šta je tu je... napravio je odličan posao i trebalo je odvozit cijelu utrku na istom setu guma) - ma koliko vi šutjeli o tome Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 18:49 (doktor1).
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Xbox360 Modder kaže...

a Schumi izvlači iz bolida maksimum jer je mercedes još uvijek vidljivo sporiji od meklarena,ferarija i red bula

MS se vraca to se vidi prema usporedbi s Rosbergom. Prema svemu je MS prema pravilima preteko Alonsa. A Alonso s druge strane je uvjeren da ce MS dobit kaznu... treba malo Alonsa spustit na zemlju, previse je bahat, pokazivo je srednji prst vozacu Virgin-a samo zato sto se je utrkivo s njim i nije ga htio pustit ko papucar Truli. A Barichelo je u zadnje dvije godine poceo djelovima svog bolida gađat druge vozaće i bolide oko sebe... prošle godine pogodio Massu federom u glavu, sada se poslužio i volanom...LOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 18:50 (mtopol).
18 godina

Ma neka MS dođe u vrhunsku forum, možemo imati samo bolje prvenstvo i naravno da se vidi pomak naspram prve tri utrke, ali taj pomak nije vidljiv u ovom zadnjem pretjecanju - iskoristio je grešku vozača ispred kao šta bi i skoro svaki  vozač.

ššššš - možda su u šumi
18 godina
odjavljen
mtopol kaže...
M4X kaže...
Xbox360 Modder kaže...

MS se vraca to se vidi prema usporedbi s Rosbergom. Prema svemu je MS prema pravilima preteko Alonsa. A Alonso s druge strane je uvjeren da ce MS dobit kaznu... treba malo Alonsa spustit na zemlju, previse je bahat, pokazivo je srednji prst vozacu Virgin-a samo zato sto se je utrkivo s njim i nije ga htio pustit ko papucar Truli.

ma nije to njemu prvi put

kad radi greške i nemože bit prvi onda postane bahat i traži krivce u momčadi kao što je bio slučaj u meklarenu

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma neka MS dođe u vrhunsku forum, možemo imati samo bolje prvenstvo i naravno da se vidi pomak naspram prve tri utrke, ali taj pomak nije vidljiv u ovom zadnjem pretjecanju - iskoristio je grešku vozača ispred kao šta bi i skoro svaki  vozač.

Naravno da to nije pokazatelj,al definitivno je pokazatelj da se ravnopravno nosi s Rosbergom prenda je prve cetiri utrke kasnio za njim ( i da ovaj bolid koji su danas vozili vise pase Rosbergu jer ima kraci međuosovinski razmak).

17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:02 (F1-IVO).
18 godina

Prema svojoj verziji priče, Alonso tvrdi da je preko radija od Ferrarija tražio objašnjenje o tome je li mu dozvoljeno pretjecati u finalnom sprintu, jer je on sam na nišanu imao Lewisa Hamiltona. Ferrarijev odgovor, kaže, je glasio da je to strogo zabranjeno.

EDIT: Ivo već izbacio...

Sada će se svi okomiz na sudce i kako svi mrze Šumia i kako ti sudci nemaju pojma o pravilima i svom poslu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:04 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Ma neka je i kažnjen. Priredio mi je najljepših par sekundi u ovom kišovitom i učmalom tjednu !!!!

p.s. da je čovjek Alonso je mogao reći " majstore kapa dolje " a ovako ostaje dalje ono što je i bio - pi.... !

Zbog njega više i ne navijam za Ferrari !

Pozdrav moderatoru F1-IVO !

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:07 (Babaluba).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice