Kako misliš da je Viper napravljen za vožjnu samo ravno!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
puno snage i momenta dostupno samo pri visokim okretajima i puno proklizavanja
Viper i co. ne spadaju u F1 pa molim da o njima tu ne raspravljate.
Nikad neznaš Ivo?
Možda budu za 2 god
čačić bi mogao vozit pace car.
Ideja Michelina je da bi se sa 18'' uštedilo, ali kako kvragu ako se moraju suspenzije i bog te pitaj kaj sve promijeniti, testirati, homologirati i kaj ti ja znam kaj!
Pa uštedio bi Michelin, naravno...
Gleda li netko DTM??
Objavio je i listu potencijalnih vozača za 2011.
Loeb!!!!
LOL
Loeb!!!!
LOL
Nije LOL...Loeb je svojevremeno bio zagrijan za F1 i to big time...vise nije ni malo :))
Cak je i nesto vozikao, testirao je Red Bull...logican bi njegov smijer i bio Red Bull ili jos prikladnije, Torro Rosso, koji mu je nudio seat...za Abu Dhabi GP...
Loeb!!!!
LOL
Nije LOL...Loeb je svojevremeno bio zagrijan za F1 i to big time...vise nije ni malo :))
Cak je i nesto vozikao, testirao je Red Bull...logican bi njegov smijer i bio Red Bull ili jos prikladnije, Torro Rosso, koji mu je nudio seat...za Abu Dhabi GP...
bilo bi dobro da dođe svi voze po stazi, a on po travi i šljunku
Spa, Silverstone, Monza, Suzuka, Interlagos...zajamcen spektakl...Monaco i Hungaroring procesije...Albert Park, Montreal, Hockenheim i Barcelona...ah, idi mi dodji mi...
The best one, SPA!!!!
Slažem se za Spa, al nemoj mi dirat Monaco 
Ma ok, prestiz, luksuz u sve to, ali kada si gledao "zanimljiv Monaco!?!?"
Pa dobro, ima već dvadesetak godina. Ali prije koju sezonu kad su Trulli i Montoya prestigli Fisica kod Grand Hotela, 180° zavoja, e to mi je bilo zakon i "nahranilo" me za slijedećih 20 godina! Istinabog da je trulli slomio prednje krilo ali takvu borbu bi želio vidjeti u svakoj utrci...
Ma znam da je on bio zainteresiran za F1 (kao i Rossi) ali mislim da on svoj ugled i ime neće povezivati s lakrdijom kao što je Stefan GP.
Pa dobro, ima već dvadesetak godina. Ali prije koju sezonu kad su Trulli i Montoya prestigli Fisica kod Grand Hotela, 180° zavoja, e to mi je bilo zakon i "nahranilo" me za slijedećih 20 godina! Istinabog da je trulli slomio prednje krilo ali takvu borbu bi želio vidjeti u svakoj utrci...
Misliš na
?:)Objavio je i listu potencijalnih vozača za 2011.
Taj Srbin nikako da odustane od F1....
Taj Srbin nikako da odustane od F1....
Jos bolje. Sto vise timova to bolje. No bojim se da nece uci na entry list 2010 jer planira to napraviti sa starim toyotinim bolidima,
a ako sazivi misao o novim gumama (zapravo felgama) morat ce se dosta potruditi da pripremi bolide...no, ima nesto manje od godinu dana,
tako da, good luck!
Svakako dobra vijest...bolje on nego prepotentni Ameri...
Nema šanse.. Stefanović je veći muljator od Windsora, pokazal je to ove godine, a izgleda da bude blamaža išla i u sljedeću. Ne velim da on to ne želi, ali načini kojima bi to postigel su u najmanju ruku katastrofalni... (2 godine stari bolidi bez guma, tehnička podrška - nema, zračni tunel - kaj je to, pomoć vlade - koje vlade stari moj, pa srbija je šuplja kasa skroz.. itd---).
Uglavnom nostradamovski predviđam da od Štef GP-a ne bude ništ.
I bolje Ameri koji imaju ogromno "potencijalno" tržište nego srbin koji sam nezna kud i kako.. :)
Misliš na
?:)To je to. Od tada moja žena navija za Trulog, svaku utrku pita "a di je moj Trulli" (možda i na mene misli?)
Koliko je McLaren ljepše tad izgledao...e lijepa vremena West, Jack Daniel's-a i u vrijeme Mike Hakkinena...
Nema šanse.. Stefanović je veći muljator od Windsora, pokazal je to ove godine, a izgleda da bude blamaža išla i u sljedeću. Ne velim da on to ne želi, ali načini kojima bi to postigel su u najmanju ruku katastrofalni... (2 godine stari bolidi bez guma, tehnička podrška - nema, zračni tunel - kaj je to, pomoć vlade - koje vlade stari moj, pa srbija je šuplja kasa skroz.. itd---).
Uglavnom nostradamovski predviđam da od Štef GP-a ne bude ništ.
I bolje Ameri koji imaju ogromno "potencijalno" tržište nego srbin koji sam nezna kud i kako.. :)
Cime je Stefanovic pokazao da je muljator?!!? Pa on je imao sve spremno za pocetak za Bahrain...samo nije dobio pravo na taj vacant grid spot...
USF1 je najveci muljator, big time, i to neznam tko vise, Winsdor ili Jergovic....smijesni su bili....Stefan je bar imao spremne bolide...
Pusti ti to, ima on para....samo naprijed, jedan tim vise, svakako odobravam!!
Cime je Stefanovic pokazao da je muljator?!!? Pa on je imao sve spremno za pocetak za Bahrain...samo nije dobio pravo na taj vacant grid spot...
Tvrdio je da ima sve spremno za Bahrain, a Toyoti nije dao ni novčića, od vlade nije dobio ni novčića...
Muljator i ovi u FIAi su ga skužili i zato su ga otkantali. Za razliku od USF1 on je osnovao baš pravu virtulanu momčad.
Navodno je imal Toyotine stare bolide, koji su navodno u kontejnerima bili poslani u Bahrain i to bez guma, mjesec dana prije svih ostalih i dok su ostali testirali oni su čučali u kontejnerima čekajući na potvrdu dal uopće sudjeluju u prvenstvu ili ne.. Dosta ozbiljan pristup i prilično obećavajuće...
Za ravno ili ne Viper bi ga cini mi se pojeo na par mjesta da ovaj u Porscheu nije izuzetan vozac, stvarno odlicno ga pokriva i iskoristava ostale u prometu.
Bar se meni tako cini. Odlican video.
Ja uvijek preferiram Porsche umjesto Vipera, kao i japance umjesto EU auta i tako, ali mislim da je ovdje Viper ostao iza samo zbog odlicnog sofera u Porsu i prometa na stazi.
Cak bi rekao da se sole u viperu ponio ko pick.ca u nekoliko situacija
Nije baš dobro - svježa izjava:
- Sve će momčadi u Barcelonu doći s izmijenjenim bolidima, pa tako i mi. Radili smo na općem razvoju automobila, kao i na nekim specifičnim poboljšanjima i uvjeren sam da nam je ostalo još prostora za napredak u budućnosti. Naš korak naprijed u Barceloni će biti velik, ali ne bi bilo realno očekivati da ćemo se iznenada boriti za vrh - izjavio je Schumacher.
Meni je baš žao Schumija - koči ga bolid, a vidi se po potezima na pisti da još uvijek "zna znanje".
Eh da, prošlo je 16 godina od tog tragičnog događaja. 1 svibanj 1994 godina, San Marino, Imola, zavoj Tamburello...tragičan kraj Ayrtona Senne da Silve. Taj dan Formula 1 je izgubila velikog vozača i još večeg čovjeka. Prazninu koju je ostavio iza sebe nitko ne može nadomijestiti. Nadam se da ga se Vi ljubitelji F1 ponekad sjete jer premda ga više nema on i dalje živi u našim srcima i uspomenama:(
Dan prije tragično je stradao i vozač Simtek Forda, Roland Ratzenberger.Zastanimo na trenutak i minutom šutnje odamo počast obojici u nadi da se nikada neće ponoviti tako tragičan vikend:(
Eh da, prošlo je 16 godina od tog tragičnog događaja. 1 svibanj 1994 godina, San Marino, Imola, zavoj Tamburello...tragičan kraj Ayrtona Senne da Silve. Taj dan Formula 1 je izgubila velikog vozača i još večeg čovjeka. Prazninu koju je ostavio iza sebe nitko ne može nadomijestiti. Nadam se da ga se Vi ljubitelji F1 ponekad sjete jer premda ga više nema on i dalje živi u našim srcima i uspomenama:(
Najveceg vozaca i jos veceg covjeka :((((
Rest in Peace Ayrton...
Kad se samo sjetim koliko sam cekao te nedjelje da prvi prodje ciljem i prodje pobjednicki krug masuci austrijskom zastavom...
Grozan vikend, Rubinho, Roland, Ayrton...