Kaka potpisao

poruka: 10
|
čitano: 2.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kaka potpisao

Evo konacno se i to desilo, mislim da je i njemu u interesu da igra za njih, jer je Talijanska liga dosta slabija od Spanjolske.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Kaka potpisao

Jako mi je drago zbog toga. Kaka je vrlo cijenjen, i vrlo je kvalitetan igrac. Jedva cekam da zabljesne. Osmijeh

http://irale.deviantart.com
16 godina
neaktivan
Kaka potpisao

Opet će onaj direktor Galacticose napraviti od momčadi Reala. Još da kupe C. Ronalda i F. Ribery-a(kako su govorili) i mogu se sva trojica tući na toj strani terena!

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
neaktivan
Kaka potpisao

Real Madridu treba jedna-dvije bas prave zvijezde. To je takav klub. Ne treba pretjerat, istina, i treba jako dobro ucvrstit obranu. Sve oni to znaju. Najlakse je nama vodit klub iz vlastite stolice tisuce kilometara dalje. Kod nas su uvijek svi izbornici, treneri, i svi bi uvijek nesto bolje napravili.

Interesantno kako nitko nista zapravo i ne napravi.

Samo neka oni dovode, i neka rade svoj posao najbolje sto mogu.

Ja sretan. :)

http://irale.deviantart.com
17 godina
Kaka potpisao

To je super, kako za Real, istom mjerom i za Kaku.

Talijanski nogomet svodi se na jake obrane i ima više grubosti - samim time pravi, vrhunski tehničari poput Kake ne mogu pokazati sav svoj sjaj.

Španjolska liga vrlo je tehnički/latino-američki orijentirana i to je pravi ambient za sve one koji znaju s loptom, a Kaka je tu u samom vrhu.

Dobra stvar za Primeru

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
RE: Kaka potpisao
Smooth Operator kaže...

Još da kupe C. Ronalda

Nebi on i Kaka funkcionirali skupa mislim, Kaka zna kaj s loptom vidi svaku priliku prije nego se dogodi a ovaj drugi eksibicije izvadja. Smetal bi samo.
RaLe kaže...

Treba jako dobro ucvrstit obranu.

Da, obrana im sljaka malo.
Armor kaže...

Španjolska liga vrlo je tehnički/latino-američki orijentirana i to je pravi ambient za sve one koji znaju s loptom, a Kaka je tu u samom vrhu.

Mozda najbolji od onih kojih igraju trenutno, po meni bi ga se samo sa Zidanom moglo usporedjivati.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Kaka potpisao

Ja sam napravio ovakvu temu, zove se Projekt Florentino Perez, pogledaj malo bolje prije nego otvoriš neku temu.

17 godina
GaMeR 04 kaže...

Ja sam napravio ovakvu temu, zove se Projekt Florentino Perez, pogledaj malo bolje prije nego otvoriš neku temu.

možda da si stavio normalan naslov netko bi i primjetio... hvala
btw. mogu oni imat najbolje igrače na ovome svijetu ali ako ta ekipa nije usklađena nema ništa od toga, neka se ugledaju na barcelnu u tome... inače drago mi je za Kaku jer je jedan od najboljih igrača na svijetu, ne želim ga uspoređivati sa Ronaldom jer su to dva potpuno suprotna stila igra, Kakin je svakako bolji i korisniji
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 23:36 (leo_819).
17 godina
GaMeR 04 kaže...

Ja sam napisao bas dok je potpisao, tvoje je malo drugacija tematika, tak da ne fitilji odma, molim te :) Moje je na fokusirano na doticnom igracu, a tvoje je vise na "kupi-prodaj" politici.
17 godina
neaktivan
Kaka potpisao

Iz šupljeg u prazno....

Samo mi je tu žao ljubitelja nogometa. Bilo bi mi žao i Kake, al ipak tolke je pare dobio.......

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 23:59 (FlyBoy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice