Evo konacno se i to desilo, mislim da je i njemu u interesu da igra za njih, jer je Talijanska liga dosta slabija od Spanjolske.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jako mi je drago zbog toga. Kaka je vrlo cijenjen, i vrlo je kvalitetan igrac. Jedva cekam da zabljesne.
Opet će onaj direktor Galacticose napraviti od momčadi Reala. Još da kupe C. Ronalda i F. Ribery-a(kako su govorili) i mogu se sva trojica tući na toj strani terena!
Real Madridu treba jedna-dvije bas prave zvijezde. To je takav klub. Ne treba pretjerat, istina, i treba jako dobro ucvrstit obranu. Sve oni to znaju. Najlakse je nama vodit klub iz vlastite stolice tisuce kilometara dalje. Kod nas su uvijek svi izbornici, treneri, i svi bi uvijek nesto bolje napravili.
Interesantno kako nitko nista zapravo i ne napravi.
Samo neka oni dovode, i neka rade svoj posao najbolje sto mogu.
Ja sretan. :)
To je super, kako za Real, istom mjerom i za Kaku.
Talijanski nogomet svodi se na jake obrane i ima više grubosti - samim time pravi, vrhunski tehničari poput Kake ne mogu pokazati sav svoj sjaj.
Španjolska liga vrlo je tehnički/latino-američki orijentirana i to je pravi ambient za sve one koji znaju s loptom, a Kaka je tu u samom vrhu.
Dobra stvar za Primeru
Još da kupe C. Ronalda
Treba jako dobro ucvrstit obranu.
Španjolska liga vrlo je tehnički/latino-američki orijentirana i to je pravi ambient za sve one koji znaju s loptom, a Kaka je tu u samom vrhu.
Ja sam napravio ovakvu temu, zove se Projekt Florentino Perez, pogledaj malo bolje prije nego otvoriš neku temu.
Ja sam napravio ovakvu temu, zove se Projekt Florentino Perez, pogledaj malo bolje prije nego otvoriš neku temu.
Iz šupljeg u prazno....
Samo mi je tu žao ljubitelja nogometa. Bilo bi mi žao i Kake, al ipak tolke je pare dobio.......