Ponovni veliki dvostruki dvoboj je pred nama!
Koja su očekivanja od tih velikih tekmi?
Pogotovo ove Maksimirske...
Ponovni veliki dvostruki dvoboj je pred nama!
Koja su očekivanja od tih velikih tekmi?
Pogotovo ove Maksimirske...
bit će teška utakmica, ipak su to englezi... nadam se da će naši pobijediti ali teško da ih možemo dobiti i 3. puta zaredom. tako da ću staviti x na kladuši (neka izgubim pa neka ih naši poderu ). ali vjerujem da će biti uzbudljiva tekma...
Mislim da ćemo ih i sad sprašit
malo smo se i mi razbahatili pred ovu utakmicu, ipak su to englezi i nikad ih ne možeš otpisat i reć "razbit ćemo ih". Ipak se nadam pobjedi " Samo je jedno ...
Hrvatska-Engleska 1-0
Bog i Hrvati!
A joj, jedva cekam vecerasnju tekmu!
Mislim da cemo odigrati, al ono turbo maximalno i nabrijano!
U biti kako i ne bi, kad se bahati englezi opet rasipaju bezveznim izjavama... Strasno nas podcjenjuju!
Bit ce gadno, borbeno, ali uopce ne sumnjam u nasu pobjedu!
Kec ko kuca!
A joj, jedva cekam vecerasnju tekmu!
Mislim da cemo odigrati, al ono turbo maximalno i nabrijano!
U biti kako i ne bi, kad se bahati englezi opet rasipaju bezveznim izjavama... Strasno nas podcjenjuju!
Bit ce gadno, borbeno, ali uopce ne sumnjam u nasu pobjedu!
Kec ko kuca!
Englezi, bahata nacija, pada uskoro!
Hrvatska!!!!!!! 3: 0 za nas
bit će 2:1 za Hrvatsku !!! ale aleee
0:0 ili 1:1. Neće biti puno golova... HRVATSKA!!!
0:0 ili 1:1. Neće biti puno golova... HRVATSKA!!!
pobjeda je jasna samo se nadam da nece bit izgreda a ako hoce party time
Hrvatska - Engleska 0:1
Toliko o pobjedi.
Ovaj crveni je takav da je trebalo napustit teren. Svi zajedno. Strašno.
Hrvatska!!!!!!! 3:0 za njih ;)
Ovaj crveni je takav da je trebalo napustit teren. Svi zajedno. Strašno.
Ja bih nakon onoga sudca udario laktom u čelo. Nije za prekršaj, a kamoli crveni karton. Strašno.
Moraju im sudci pomoći ipak je to engleska u pitanju,ali mi je neopisivo drago što je joe cole dobio svoje.
mislim da ne mozemo predbacivat sudcima ovaj poraz (sad mogu slobodno rec da smo izgubili) zato sto smo svih ovih dana bili puni sebe iako s druge strane su englezi i mislim da je presudio fabio capello-najcjenjeniji trener danasnjice pa tako da...ovo za crveni je jasno...
mislim da ne mozemo predbacivat sudcima ovaj poraz (sad mogu slobodno rec da smo izgubili) zato sto smo svih ovih dana bili puni sebe iako s druge strane su englezi i mislim da je presudio fabio capello-najcjenjeniji trener danasnjice pa tako da...ovo za crveni je jasno...
šteta....
smrc,smrc....svima nam je zao a stas ...bit ce drugi put bolje,mora i hoce!
Za prvi,nesspretno-nesretni gol smo si sami krivi, dalje nam je presudil sudac . Nadam se da bumo im vrnuli u koljevci nogometa.