HRT Stadion

poruka: 5
|
čitano: 1.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HRT Stadion

Uglavnom napokon nešto pametno na HRTu.

http://mojtv.hr/emisije/35345/stadion.aspx

Jako slična stvar nekadašnjoj "Petici" ako se tko sjeća. Jedna od meni najboljih sportskih emisija HRTa koja je ukinuta iz ne znam kojeg razloga.

Preporuka pogledati i nadam se da će se nastaviti emitirati 

Zna tko kad se to počelo emitirati, ne znam kak mi je promaklo ak je već duže?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 22:48 (lllnuclearlll).
10 godina
odjavljen
HRT Stadion

Emisija je dozlaboga dosadna. Počela se emitirati 21. rujna prošle godine, ali tek je odnedavno na Drugom (prije je bila na Četvrtom) pa si je tek sad zapazio.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
12 godina
HRT Stadion

Petica je nekad ljudima bila sve, jedino mjesto gdje se mogu vidjeti sažeci i golovi iz važnijih utakmica. Stari je svakog ponedjeljka čekao samo to pa sam tako i ja gledao svaku epizodu. Ispočetka samo lige petice pa kasnije se proširilo na portugal. nizozemsku itd...

Stadion sam gledao jednom. Ima dosta liga al nema EPL. Danas će starijim ljudima lijepo doći ta emisija, ali većini nije ništa posebno jer ono što te zanima možeš vidjeti kad god hoćeš, a nisi prisiljen gledati sažetke utakmica koje te ne zanimaju.

17 godina
HRT Stadion

Istina, danas nam je dostupno sve preko Interneta pa ovakve stvari i nisu više toliko zanimljive kao nekada kad to nisi imao gdje pogledati. 

Eto, pogledao sam jučer i OK mi je. Pogledat ću ju opet idući tjedan. Ali velim, u sumornom HRT programu ovo je osvježenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 8:34 (lllnuclearlll).
12 godina
HRT Stadion

Jel zna netko gdje pogledati ovo online? Tražim na hrt stranici, ali nema ništa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice