- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grčka kuhinja... penal bez kontakta.
ja ne znam gdje si ti vidio da nije bilo kontakta, al ok :)
uz to kaj je trebao biti još jedan penal za ove kasnije...
sami su si zakuhali golove koje su primili, pogotovo ovaj drugi... jebalo ih dribljanje i finte ispred svog gola umjesto da lupi tu loptu što dalje
Diallo je teški panj.
Strah me da se to apstraktno pravilo; "ako ne zabiješ, zabit će ti" Hajduku ne osveti u gostima.
Samo da citiram svoj post i na žalost, pravilo se obistinilo.
Otkuda je ovaj Sahiti dosao i zavrsio u Hajduku.
Čovjek voli putovati.
Dobra stvar je da se sada mogu fokusirati na ligu. I onako nije Hajduk ekipa za dva fronta.

Dinamo ispada iz LP, uzima puno manje love a ostaje u ritmu 2 utakmice tjedno….
Najbolji moguci ishod za nas
Dinamo ispada iz LP, uzima puno manje love a ostaje u ritmu 2 utakmice tjedno….
Najbolji moguci ishod za nas
Upravo tako, Hajdukov ispad iz Europe i ciljanje na Dinamov fail u LP je bilo mastermind plan
https://tenor.com/hr/view/drevil-austin-powers-evil-muahaha-laugh-gif-7363101
Kratkoročno je to čak i odlično. Hajduku se otvara velika mogučnost da bude prvak
Sredoročno i dugoročno je to iznimno loše
Plasmanom u konferencijsku ligu bi Hajduk zaradio 3 milje, popravio si koeficjent koji bi mu u budučnosti omogučavao da bude češće nositelj.
Sa lovom bi konačno došli u priliku da kupe još kvalitetnije igrače, da rasterete Livaju i da ostvare još bolje euro rezultate
I dugoročno, već sada treba razmišljati šta nakon Livaje. Za par dana će imati 30 godina, još dvije sezone će biti top, ali nakon toga...
Kratkoročno je to čak i odlično. Hajduku se otvara velika mogučnost da bude prvak
Sredoročno i dugoročno je to iznimno loše
Plasmanom u konferencijsku ligu bi Hajduk zaradio 3 milje, popravio si koeficjent koji bi mu u budučnosti omogučavao da bude češće nositelj.
Sa lovom bi konačno došli u priliku da kupe još kvalitetnije igrače, da rasterete Livaju i da ostvare još bolje euro rezultate
I dugoročno, već sada treba razmišljati šta nakon Livaje. Za par dana će imati 30 godina, još dvije sezone će biti top, ali nakon toga...
Sam naslov prvaka bi Hajduku uvelike garantirao nastup u Europi sljedeće sezone, nevezano za loše rezultate u Europi proteklih godina. Jer ako si prvak i ispadneš iz LP i ako završiš u Konferencijskoj ligi, ulaziš u onaj Champions path gdje su ti protivnici praktički amateri. Tako je Zrinjski recimo izborio.

Neviđena provokacija. Čovjek se usudio obući majicu dalmatinskog kluba u dalmatinskom gradu, a na majici slika pjevača iz istog tog grada u kojem je pretučen.

izgleda da mlakar ide ca
steta da nije imao brojke u napadu, inace zahvalan igrac, šuti i radi ....takoder steta da nije dobia pravu priliku na svojoj poziciji
izgleda da mlakar ide ca
steta da nije imao brojke u napadu, inace zahvalan igrac, šuti i radi ....takoder steta da nije dobia pravu priliku na svojoj poziciji
Dao je Hajduku sve što je mogao. Kad vidim pljuvanje po portalima muka mi je. Mlad igrač s velikim iskustvom i odlazak u talijansku drugu bi mu trebao pomoći da napreduje.
Cijena je dobra ali ostajemo bez opcija u napadu. Dajaku je više lažna devetka a Čuić mi za sad nije kalibar za prvu momčad.
koliki postotak ovog transfera ide Brightonu?
mislim da bi cuic moga bit odlican, al triba mu kontinuitet, i jos 10 kg
Nije Čuić tako mlad da bi ga se dugo čekalo. Ne fali mu kila nego snage. Hajduk ako ima ikakve ambicije MORA dovest efikasnog napadača. Ovako kakvo je sad stanje, pretpostavljam da će Dolček u prvu postavu i da će preuzet ulogu Mlakara, samo s druge strane (što je i bolje jer je Livaja dešnjak i više mu pašu ubačaji s desne strane). Ne znam zašto se Mlakar prodaje. Ne virujem da je na njegovo inzistiranje a nije da ga se pošto poto mora prodat. Ovo me malo podsjeća na ono kad smo prodali Ercega i Ohandzu (oba su bila u formi, para nije falilo a prodalo ih se jer su došle neloše ponude) pa je ostalo sve na Caktašu i osim njega nije ko ima dat gol (invalidi Futach i Almeida).
Kad malo razmislim to što je ostalo je bila najgora momčad Hajduka ikad a Kopić je s njima igra odličan balun. I rezultatski ali i atraktivno. Šteta što je ispalo kako je ispalo s Caktašem, danas bi nam puno značija.
neka njega u osijeku, odnosno sta dalje od hajduka :)

neka njega u osijeku, odnosno sta dalje od hajduka :)
Slažem se, ali stvari zbog kojih mi je drago što nije u Hajduku nemaju veze s nogometom.
Zašto su Mlakar i Antunović prodani? Mislim, svašta se piše po portalima, mlad i izuzetno mlad igrač, a tako malo novca.
Zaslužena pobjeda Hajduka koji zaista izgleda moćno ove godine u HNL-u.
Mene "muči" jedna stvar u svezi Odjidja Ofoe, zašto unatrag 4-5 utakmica koje sam pogledao s Hajdukom on je po meni redovno najgori igrač, a spiker ga stalno hvali na sav glas?
Dali se to samo meni čini ili ja to gledam nešto pogrešno?
Je, pobjeda apsolutno zaslužena, suđenje malo lošije po meni i to za obje strane. Ništa kriminalno, ali nije baš bilo dobro. Hajduk se diže, igraju.
Ova utakmica, bez obzira na dominaciju, je dobar pokazatelj da ne bi trebali računati na bodove prije nego se ove male utakmice odigraju. I Hajduk i Dinamo će ove godine prosipati bodove na ovakvim utakmicama.

Pokojni Stavros je pjevao.... Bijeli 4, 0 Barcelona....
Upravo to! Svi ga hvale, a meni je on katastrofa. Dosta griješi, ne trudi se dovoljno, neprecizan je... ja zaista ne znam što svi to vide u njemu?
navodno dolazi uremovic
odlican potez