HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 773.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Pa s obzirom na prikazano to je činjenica. Dinamo je odigrao jako loše ako gledamo to iz perspektive da bi oni trebali igrati u Ligi Prvaka i da se to očekuje. Dok je Hajduk ekipa koja se bori za ulazak u Konferencijsku ligu. Do prije godinu-dvije Hajduk bi mogao pobjediti Dinamo ali bi Dinamo trebao promašiti 10 zicera a Hajduk iskoristiti sve svoje polušanse da se to dogodi. Trenutno Dinamo ni u igri nije nadmoćan protiv Hajduka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2 godine
protjeran

Ne može to biti činjenica nakon dvije utakmice u 5 dana. Kamo sreće da Hajduk (ili netko drugi) prekine ovu nezdravu dominaciju Dinama ali to tvrditi već sada je nerealno i euforično. Polako, korak po korak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2023 16:07 (Qui-Gon-Jinn).
9 godina
protjeran
Mene zivcira kako se ne prica o onom livajinom “faulu” u napadu negdi oko centra, di on izlazi nakon toga sam na golmana
Hladno je to proslo ispod radara, sve je cisto i umisto da se to komentira po medijima, o tome ni rici.

1. Nema faula nigdi
2. Takva situacija se pusti, pa je var posli provjerava…
14 godina
Tvpronlem kaže...
Mene zivcira kako se ne prica o onom livajinom “faulu” u napadu negdi oko centra, di on izlazi nakon toga sam na golmana
Hladno je to proslo ispod radara, sve je cisto i umisto da se to komentira po medijima, o tome ni rici.

1. Nema faula nigdi
2. Takva situacija se pusti, pa je var posli provjerava…

Ono gdje evidentno povuče Ristovskog za ruku? Ma da, najbolje da se sve živo pušta i onda VAR pregledava pa da tekme traju po 5 sati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
moderator
BlueMax kaže...
Izbrisali su mi post u Dinamovoj temi. Valjda poraz toliko boli. Tamo svi pišu kako su bili bolji i izgubili.

Da, izbrisan ti je post jer smo se dogovorili prije starta prvenstva - o utakmicama HNL svi neka raspravljaju u HNL temi:

https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/hrvatska-nogometna-liga-supersport-202324/295469.aspx

A klupske teme neka služe za raspravu - o igri kluba čija je tema, bez upadanja i podbadanja navijača drugih klubova, kako se ne bi razvijale nepotrebne svađe.

Ti si prvi nastavio po starom, post ti je obrisan, a očito si trebao dobiti i karton kako bi se primirio, jer i dalje nastupaš bahato i drsko.

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2023 20:06 (Miro).
17 godina
moderator
14 godina
neaktivan
Nisam uopće znao da ta tema postoji. A nije da je moj komentar bio prvi ili jedini koji se odnosio na jučerašnju utakmicu.
17 godina
moderator
BlueMax kaže...
Nisam uopće znao da ta tema postoji. A nije da je moj komentar bio prvi ili jedini koji se odnosio na jučerašnju utakmicu.

https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/hnk-hajduk-split/160357.aspx?page=58&jumpto=6652703&sort=asc&view=flat

https://forum.bug.hr/forum/topic/sport/hrvatska-nogometna-liga-supersport-202324/295469.aspx

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2023 20:50 (Miro).
15 godina
Pet utakmica kazne za Leku. Ovo je zbilja nevjerojatno. Cosa nostra je mila majka za mafiju u hrvatskom nogometu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
HNK Hajduk Split

Najozbiljnije, treba stati vulgarnom pomasanju bilo trenera bilo igraca, neovisno o klubu...

Jerbati majku nekome ili vrijeđati nekoga ne moze biti normalno i ne moze se opravdavati time da je to nogomet, stadion i slicno i da je to na nogometu normalno...

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
15 godina
Ajmo onda svakome ko sucu opsuje majku dati 5 utakmica kazne pa ćeš imati pola lige suspendirano. Lako je pametovati kad se suspendira jednog i reći "pa gledaj zaslužio je, zašto je opsovao". Pitanje je zašto se toga ne držimo u svakoj situaciji. Bjelica je skoro bio na rubu fizičkog sukoba sa sucima koliko je psovao i vikao na njih na klupi Dinama. Kad je bio kažnjen uopće, a kamoli sa 5 utakmica?
7 godina
HNK Hajduk Split

Vremena se mijenjaju.nadam se da je pritisak na suce gotov, odnosno da ce se ovakve stvari ponavljat neovisno o klubu i tko je napravio krkanluk. Podrska sudackoj komisiji.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
neaktivan
Treba stati na kraj vulgarnom ponašanju? Ali ne kad to radi Zoran Mamić kao trener Dinama, ne kad to radi Nenad Bjelica kao trener Dinama, ne kad igrači Dinama pjevanjem vrijeđaju Split, nego kad je vulgaran trener Hajduka i kad igrač Hajduka pjeva neprimjerene pjesme.
A jel znaš što proizlazi iz selektivnog kažnjavanja?
17 godina
HNK Hajduk Split

Ma sve treba, od Leke, Bjelice, Mamica, Biscana...

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
14 godina
Nije toliko problem što se dosad nije kažnjavalo kako treba, nego će biti problem ako se odsad nadalje ne kazne svi za slične stvari.

Općenito je push od UEFE da se što više smanji pritisak na suce, i od strane igrača i od strane trenera. I to je sigurno dobra stvar. Ali kriteriji moraju biti isti za sve.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina
HNK Hajduk Split

Kakve brojke strašno nešto. Ovaj klub ima baš ogroman potencijal za rast.

Divide et impera!
6 godina

Uspoređuješ Hajduk sa nečim šta mu je dijametralno i maksimalno suprotno. Ne znam jesam li u životu vidia gluplju i promašeniju poruku. 

Baš se pitam koga vraga išta ja tu pišem, gluplji sam ja od tebe zapravo.

Divide et impera!
9 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

bas mi ide na zivce ovaj snowflake pokret u nogometu.
ako ste ikad u zivotu bili u sportu, onda znate da su psovke normalne, da je jebavanje majkee nekom normalno i sta vise daje ti žar i pali te na bolju igru.

sudcima triba j'bat mater i vrsit pritisak jer oni nisu nedodirljivi, nisu bogovi i nisu nepogresivi(cak su prilicno pogresivi) i placeni su da to trpe jer im je to dio posla.

Psovke u nogometu(rukometu, kosarci) uvijek da, to je dio nogometnog folklora otkad postoji 

12 godina

ako kažem da rada borić ima boju kose kao trump facu, nisam ih usporedio po ničem drugom, niti to znači da su rada i donald isti po bilo čemu, političkom uvjerenju, ponašanju, spolu ili ičem drugom osim boji kose i lica

ali treba ponekad i upotrijebit ono između ušiju prije nego se krene nabacivat floskulama o retardiranim postovima, jer ako nemaš kapaciteta skužit post ili nemaš sekunde vremena promislit o onome što komentiraš možda nije post taj koji je ..., kakvim si ga već nazvao

9 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

jel ima admina u ovoj temi da banaju trolove....

svako malo se pojavi neki novi ka ovaj iznad i truje temu

12 godina
Tvpronlem kaže...

...Mama Bugarka, tata Varaždinac, a njihov sinčić Dion, rođen u Njemačkoj – najmlađi član Hajduka!

Čudesna priča stiže iz Mannheima gdje je jučer svjetlo dana prvi put ugledao mali Dion...

mda, učlanjuju se tek rođene bebe, do pet članova obitelji ako učlaniš imaš popust, članovi udruge su vlasnici, istovremeno su i članovi kluba...

i onda se takav inžinjering brojkama uzima kao 'potencijal' nečega...

i sad se to ne smije nit spomenut, jer se odmah prizivaju modovi i bananje

15 godina
Ne znam koja je tvoja poanta. Što ti pokušavaš dokazati svojim postovima? Evo već 5 postova si nadrobio i sa svakim postom koji napišeš mi je sve manje i manje jasno što ti zapravo želiš reći.
17 godina
moderator
antimadridista kaže...
Ajmo onda svakome ko sucu opsuje majku dati 5 utakmica kazne pa ćeš imati pola lige suspendirano. Lako je pametovati kad se suspendira jednog i reći "pa gledaj zaslužio je, zašto je opsovao". Pitanje je zašto se toga ne držimo u svakoj situaciji. Bjelica je skoro bio na rubu fizičkog sukoba sa sucima koliko je psovao i vikao na njih na klupi Dinama. Kad je bio kažnjen uopće, a kamoli sa 5 utakmica?

BlueMax kaže...
Treba stati na kraj vulgarnom ponašanju? Ali ne kad to radi Zoran Mamić kao trener Dinama, ne kad to radi Nenad Bjelica kao trener Dinama, ne kad igrači Dinama pjevanjem vrijeđaju Split, nego kad je vulgaran trener Hajduka i kad igrač Hajduka pjeva neprimjerene pjesme.
A jel znaš što proizlazi iz selektivnog kažnjavanja?

Bjelica je, kao trener Dinama, dobio mjesec dana kazne za svoj eksces. Zaključak - vas dvojica tako rado nastupate svađalački - a pojma nemate!  Time i dajete tonalitet temi, pa se javljaju drugi biseri (vidi dolje) i tema se pretvara u cirkus.

Tvpronlem kaže...

bas mi ide na zivce ovaj snowflake pokret u nogometu.
ako ste ikad u zivotu bili u sportu, onda znate da su psovke normalne, da je jebavanje majkee nekom normalno i sta vise daje ti žar i pali te na bolju igru.

sudcima triba j'bat mater i vrsit pritisak jer oni nisu nedodirljivi, nisu bogovi i nisu nepogresivi(cak su prilicno pogresivi) i placeni su da to trpe jer im je to dio posla.

Psovke u nogometu(rukometu, kosarci) uvijek da, to je dio nogometnog folklora otkad postoji 

Teško si mogao nešto gluplje napisati. Šteta obrisati...

picajzla0707 kaže...

ako kažem da rada borić ima boju kose kao trump facu, nisam ih usporedio po ničem drugom, niti to znači da su rada i donald isti po bilo čemu, političkom uvjerenju, ponašanju, spolu ili ičem drugom osim boji kose i lica

ali treba ponekad i upotrijebit ono između ušiju prije nego se krene nabacivat floskulama o retardiranim postovima, jer ako nemaš kapaciteta skužit post ili nemaš sekunde vremena promislit o onome što komentiraš možda nije post taj koji je ..., kakvim si ga već nazvao

?!? Je'l ti dobro?

Tvpronlem kaže...

Ima, evo obojici po žuti, da se malo smirite...

picajzla0707 kaže...
Tvpronlem kaže...

...Mama Bugarka, tata Varaždinac, a njihov sinčić Dion, rođen u Njemačkoj – najmlađi član Hajduka!

Čudesna priča stiže iz Mannheima gdje je jučer svjetlo dana prvi put ugledao mali Dion...

mda, učlanjuju se tek rođene bebe, do pet članova obitelji ako učlaniš imaš popust, članovi udruge su vlasnici, istovremeno su i članovi kluba...

i onda se takav inžinjering brojkama uzima kao 'potencijal' nečega...

i sad se to ne smije nit spomenut, jer se odmah prizivaju modovi i bananje

Ma bolje ti malo odmori od ove teme, vidiš da ti diže tlak.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.7.2023 18:11 (Miro).
14 godina
neaktivan
Da, "naivan posmatrač" bi mogao pomisliti da je isto. Međutim Bjelica je u trenutku kad je kažnjen već bio prekrižen na klupi Dinama i kazna koju je dobio je išla (kao i uvijek) na ruku Mamićima i davala im dodatni argument kako se riješiti trenera koji želi sam slagati momčad ali i trenera koji je prekinuo prokletstvo i s Dinamom izborio proljeće.
Dok je imao podršku osuđenih kriminalaca to je izgledalo ovako:

Na utakmici Dinamo - Gorica (2:1) bjesnio je na suce nakon što su, prema njegovom mišljenju, pogrešno prekinuli napad Dinama.

Njegovi krici i urlici odjekivali su praznim Maksimirom, a jasno su se čuli i u televizijskom prijenosu:

"Šta je ovo?! Zašto?! Ili je prednost ili je faul! Je*em ti ova vaša pravila!"

Na to je razjarenom Bjelici do aut-crte došao glavni sudac Dario Bel, ali to nimalo nije smirilo Dinamovog trenera, upravo suprotno.

"Objasni mi! Objasni mi!" urlao je i dalje, samo sada u lice glavnom sucu utakmice.

Bel je brzo pobjegao od Bjelice pa je ovaj bijes nastavio iskaljivati na pomoćnom sucu Duji Strukanu:

"Objasni mi! Objasni mi! Ne možeš mi objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam jebem!"

Bjelica za ovo urlanje na suce i psovanje nije dobio nikakvu kaznu jer očito suci nisu u zapisniku naveli psovke i uvrede koje su čili svi koji su gledali televizijski prijenos ili snimku utakmice.

Leko je sad dobio kaznu na samom početku prvenstva. Nije trener na odlasku iz kluba koji samo teoretski nije osigurao titulu.

Ono najbitnije je da Leko nije trebao odmah dobiti crveni. Trebao je dobiti žuti a ako to u utakmici ponovi onda dobiti crveni i kaznu.
Ali ajmo reći da je ovo nekakav novi početak. Ako nakon ove kazne svaki trener koji psuje suce ili vrši bilo kakav pritisak na njih bude jednako kažnjen onda sam apsolutno za ovu kaznu Leki. Niti mi je simpatičan kao čovjek (baš zbog ovakvih stvari) niti mi je dobar trener. Valdas je podigao Hajduka, doveo ga u šansu za titulu do zadnjeg kola a presudio mu je Superkup. Nimalo mi ne bi smetalo da i uprava Hajduka bude dosljedna. Dati mu šansu za iskupljenje u kvalifikacijama a ako ne prođe - doviđenja.

7 godina
HNK Hajduk Split

Tema je HNK Hajduk Split. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
HNK Hajduk Split

Lijepo je upozorio navijače dinama da ne seru ovdje jer imaju svoju temu. I sada se plačete zbog kartona.

XBOX: RENZOR GT 01
17 godina
moderator
BlueMax kaže...
Da, "naivan posmatrač" bi mogao pomisliti da je isto. Međutim Bjelica je u trenutku kad je kažnjen već bio prekrižen na klupi Dinama i kazna koju je dobio je išla (kao i uvijek) na ruku Mamićima i davala im dodatni argument kako se riješiti trenera koji želi sam slagati momčad ali i trenera koji je prekinuo prokletstvo i s Dinamom izborio proljeće.
Dok je imao podršku osuđenih kriminalaca to je izgledalo ovako:

Na utakmici Dinamo - Gorica (2:1) bjesnio je na suce nakon što su, prema njegovom mišljenju, pogrešno prekinuli napad Dinama.

Njegovi krici i urlici odjekivali su praznim Maksimirom, a jasno su se čuli i u televizijskom prijenosu:

"Šta je ovo?! Zašto?! Ili je prednost ili je faul! Je*em ti ova vaša pravila!"

Na to je razjarenom Bjelici do aut-crte došao glavni sudac Dario Bel, ali to nimalo nije smirilo Dinamovog trenera, upravo suprotno.

"Objasni mi! Objasni mi!" urlao je i dalje, samo sada u lice glavnom sucu utakmice.

Bel je brzo pobjegao od Bjelice pa je ovaj bijes nastavio iskaljivati na pomoćnom sucu Duji Strukanu:

"Objasni mi! Objasni mi! Ne možeš mi objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam jebem!"

Bjelica za ovo urlanje na suce i psovanje nije dobio nikakvu kaznu jer očito suci nisu u zapisniku naveli psovke i uvrede koje su čili svi koji su gledali televizijski prijenos ili snimku utakmice.

Leko je sad dobio kaznu na samom početku prvenstva. Nije trener na odlasku iz kluba koji samo teoretski nije osigurao titulu.

Ono najbitnije je da Leko nije trebao odmah dobiti crveni. Trebao je dobiti žuti a ako to u utakmici ponovi onda dobiti crveni i kaznu.
Ali ajmo reći da je ovo nekakav novi početak. Ako nakon ove kazne svaki trener koji psuje suce ili vrši bilo kakav pritisak na njih bude jednako kažnjen onda sam apsolutno za ovu kaznu Leki. Niti mi je simpatičan kao čovjek (baš zbog ovakvih stvari) niti mi je dobar trener. Valdas je podigao Hajduka, doveo ga u šansu za titulu do zadnjeg kola a presudio mu je Superkup. Nimalo mi ne bi smetalo da i uprava Hajduka bude dosljedna. Dati mu šansu za iskupljenje u kvalifikacijama a ako ne prođe - doviđenja.

Čekaj - napisao si "Treba stati na kraj vulgarnom ponašanju? Ali ne kad to radi Zoran Mamić kao trener Dinama, ne kad to radi Nenad Bjelica kao trener Dinama", a sada si složio cijeli roman o slučaju kada je Bjelica kažnjen s otprilike istom kaznom kao i Leko, znači znao si za to - a ipak si napisao kako se nije dogodilo?

Zašto imaš potrebu dramatizirati - manipulirajući činjenicama? Stalno si na braniku istine i pravde, a onda ovako relativiziraš fakte, jer ti tako paše - da bi mogao prosipati žuč.

Naravno, kada je riječ o Bjelici, ti (sada odjedno) znaš svaki zarez u njegovom ispadu, a kada je riječ o Leki nije ti ni malo bitno da je on u poluvremenu otišao do sudačke svlačionice i tamo ih verbalno napao (fizički nije mogao jer su ga zaštitari zaustavili), za što je i sam, istina nevoljko, rekao da mu nije trebalo...

I ne - ne želim s tobom raspravljati o toj bezveznoj temi, ne moraš mi replicirati, samo sam naveo detalj koji ti ne bi ni spomenuo, a stalno se vraćaš na taj marginalni eksces i stvaraš neke tenzije.

...
14 godina
neaktivan
Stvaram tenzije?
Pa moderiranje teme o Hajduku od strane navijača Dinama je upravo ono što HNS radi od početka HNL-a.
Nisi objektivan i ne možeš biti.
Da, znao sam za Bjelicinu kaznu ali ona je totalno nerelevantna.
Nije isto kad se jedan klub ošteti u utakmici koja mu znači a drugi u totalno nebitnoj. Farsa ide tako daleko da se Dinamo ošteti u utakmici koju bi inače pustio. Na kraju su dobili rezultat koji im odgovara i alibi kako se i njih nekad krade ili kako se sudačke greške događaju. HNS funkcionira ko ruska demokracija. Izvršni odbor bira skupština, članove skupštine postavlja izvršni odbor. Močvara još od Tuđmana i Canjuge. Sve u korist interesne skupine koja stoji iza jednog kluba. Ni najmanje ne čudi što instant klub (zig-zag) u totalno nepopularnom sportu napuni dvoranu dok Dinamo u europskoj utakmici dođe gledati 5000 ljudi. Ljudima se zgadilo sve što se oko kluba događa. Oni što dođu na tribinu sa Zagrebom imaju manje veze od mene.
Euforija koja se događa oko Hajduka rezultat je dišpeta. Da su uloge obrnute i da je Hajduk režimski i protežirani klub puno bi manje ljude bilo briga. Ne baš malo ko što je u Zagrebu Dinamo nebitan, ali puno manje nego sad.
No, kako Mišo kaže, što ga više lome, to ga volim jače.

4 godine
HNK Hajduk Split

Ukolko sati danas igramo baluna ?

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
13 godina
Čista emocija

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice