HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 775.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

"Euro gigant" Dinamo u zadnje 3 utakmice protiv "seoskog kluba kojeg vodi ulica" Hajduka zabio 0 golova...

Zanimljiva statistika nadam se konačno da smo se malo iz duge ceste i kružnog toka iako smo i dalje 3 san i dalje živi ove sezone... 

Ajmo dalje samo jako.... 

Živimo Hajduk
14 godina
neaktivan
Re: HNK Hajduk Split
ZaliazniMacan kaže...

"Euro gigant" Dinamo u zadnje 3 utakmice protiv "seoskog kluba kojeg vodi ulica" Hajduka zabio 0 golova...

Zanimljiva statistika nadam se konačno da smo se malo iz duge ceste i kružnog toka iako smo i dalje 3 san i dalje živi ove sezone... 

Ajmo dalje samo jako.... 

U pretprošloj utakmici su pokušali zabiti gol :)

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Najjača slika derbija... 

Živimo Hajduk
4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Momci su se ispuhali, i uopće nemam namjeru kritizirati ni njih ni trenera u ovom dijelu sezone sa ovakvim stanjem na tablici.Ovo je momenat sezone kada nikakvi treninzi ni mehanizmi ne rade prevagu nego mentalitet, motivacija, fizička sprema i dužina kvalitetne klupe.Čini se da u svemu lagano kopnimo, ali ne pada mi na pamet uskočiti u vagon krša i loma kakav se nazire općenito u hajdučkom puku.Niti bih kritizirao one koji su cijelu godinu punili žlijezde slinovnice, svakom njegova radost.Za mene je sezona konsolidacije već debelo debelo iznad očekivanja, i zanima me samo nadogradnja ove momčadi.

I da se opet nadovežem, današnji pokušaj pljačke sa predumišljajem bi ipak morao i slijepima otvoriti oči o tlapnjama o "novim vjetrovima u HNSu".Nema tu kruha bez totalnog reseta, totalnog, znači figurativno rečeno krvave lustracije te zločinačke organizacije.Ili da i dalje mijaučemo i slušamo iritantno zločesta objašnjenja da zašto "ne dajemo gol više"od sudačkih previda.Ogavno.

Živimo Hajduk
6 godina
ZaliazniMacan kaže...

Momci su se ispuhali, i uopće nemam namjeru kritizirati ni njih ni trenera u ovom dijelu sezone sa ovakvim stanjem na tablici.Ovo je momenat sezone kada nikakvi treninzi ni mehanizmi ne rade prevagu nego mentalitet, motivacija, fizička sprema i dužina kvalitetne klupe.Čini se da u svemu lagano kopnimo, ali ne pada mi na pamet uskočiti u vagon krša i loma kakav se nazire općenito u hajdučkom puku.Niti bih kritizirao one koji su cijelu godinu punili žlijezde slinovnice, svakom njegova radost.Za mene je sezona konsolidacije već debelo debelo iznad očekivanja, i zanima me samo nadogradnja ove momčadi.

I da se opet nadovežem, današnji pokušaj pljačke sa predumišljajem bi ipak morao i slijepima otvoriti oči o tlapnjama o "novim vjetrovima u HNSu".Nema tu kruha bez totalnog reseta, totalnog, znači figurativno rečeno krvave lustracije te zločinačke organizacije.Ili da i dalje mijaučemo i slušamo iritantno zločesta objašnjenja da zašto "ne dajemo gol više"od sudačkih previda.Ogavno.

Pa kad si donio ovakav iscrpni rezime onda bi bio red i da dovršiš misao o resetu HNS-a.Što treba i kako?Po onom što si iznio treba promjeniti vodstvo HNS-a i promjeniti kompletnu sudačku postavu...jel?

7 godina
HNK Hajduk Split

Blackcastle kolega iznad je pripremio podlogu za kme-kme za kraj sezone. Fale imenice poput tata i Međugorje, koje su postale poštapalice jogurt klub navijača. Pokradeni smo, HNS mafija, močvara... Nastavimo niz. Forza Fiume.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
cvaja997 kaže...

Blackcastle kolega iznad je pripremio podlogu za kme-kme za kraj sezone. Fale imenice poput tata i Međugorje, koje su postale poštapalice jogurt klub navijača. Pokradeni smo, HNS mafija, močvara... Nastavimo niz. Forza Fiume.

Bolje kmečanje nego klečanje pred međugorskim tatom, što je riječanima zaštitni znak. "Jogurt klub" ima tradiciju i veličinu koju mali klubić iz Rijeke neće nikad imati. Tjerate djecu iz kluba zbog toga što navijaju za Hajduk i slave golove Hajduka, to dovoljno govori 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Jebate koliko rečkih govana ispliva svaki put kad se spomene Hajduk, ovo više nije normalno. više vas sere po internetu nego šta vas ima na tribinama, prava ste šaka jada.

7 godina

Kolega, tko smo to "mi"? Niti si ti u upravi Barcelone niti sam ja navijač Rijeke. Ako moram birat, biram Gnjinamo i Alcatraz Maksić, al znam kako tenzije podignut. Bit će trofeja, bez brige. Jednog dana. 
Još malo, da ne bude off. Netko roka Tottenham 3:0 doma, netko ispada od Žireva (Gzira United) i Tobolaca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2022 16:57 (cvaja997).
4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

https://www.antenazadar.hr/clanak/amp/2018/03/ne-sjecam-se-pogledajte-sto-je-modric-sve-zaboravio-zbog-mamica/

Eto da malo dignem tenzije...  BTW ti sudci su onda sa ljubavnicama išli u dubai...

Gzira i tobol su dno dna ali do prošle sezone koliko god to glupo zvučalo dinamo je imao isto svojih trenutaka ali to me ne zanima jer je to onaj mulj i močvara koja je gore od septičke jame pa to ne diram niti me interesira ali hrvati ko narod poštuju korupciju rođe veze kumstva usluge pa bolje nismo ni zaslužili ni u nogometu jer svugdje je močvara od školstva zdravstva sudstva graditeljstva i drugo...  

Suci su nam losi,svi se slazemo,kad je Hajduk trazio strane suce,svi ostali su bili protiv,zato navijaci ostalih klubova nemaju pravo na nekakvo tuzakanje na odluke nasih sudaca,hajdukovi imaju eksluzivno pravo na to,cinjenica i istina...Iz dubine srca vam želim ovako "vrlo dobre" sudce i sutkinje u europskim utakmicama

I neka vam svaka europska utakmica bude onakva ka kontra Shakhtara prije dvi godine. S istim takvim ujednačenim kriterijem i VAR-om koji se "ne želi miješatii" samo onda je kmecanje kako tamo nema TaTe... 

Živimo Hajduk
15 godina
Nikad mi neće biti jasno zašto vas dinamovce toliko dira Hajduk, a kažete da je irelevantan klub. A eto ti se u navijača Rijeke pretvorio samo da Hajduk ne digne trofej. Ili si možda ljubomoran da postoji klub koji ima navijače i za kojeg se živi bez obzira na rezultat. Džaba vam pusti trofeji koji se slave pred 47 ljudi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
antimadridista kaže...
Nikad mi neće biti jasno zašto vas dinamovce toliko dira Hajduk, a kažete da je irelevantan klub. A eto ti se u navijača Rijeke pretvorio samo da Hajduk ne digne trofej. Ili si možda ljubomoran da postoji klub koji ima navijače i za kojeg se živi bez obzira na rezultat. Džaba vam pusti trofeji koji se slave pred 47 ljudi.

Slave se pred realno dvije tribine (zapad i sjever) koje se kao i cijeli stadion trebaju srušiti.Sjetite se tekme Dinamo-Partizan koliko je gledatelja bilo.Ja sam kao klinac 20 godina provodio na Hvaru i uz sve prepirke kao navijač Dinama (tadašnje Croatije) sječam se prve tkme u BG ...sve vale bez struje na južnom djelu Hvara su navijale za Dinamo.....tako da ove danas tenzije Dinama i Hajduka su čisto ljudska zloba i sam ološ od ekipe.Imam frenda u ZG i kad su tekme slikamo se obučeni u dresove Hajduka i Dinama komentiramo tekmu svakako i nitko ne uzima stvar da se zamrzimo.Ja njemu ne zamjeram njegov čisto Splitski govor i niti on meni moj kaj....može se ali neće se...

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split
Živimo Hajduk
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2022 21:35 (ZaliazniMacan).
15 godina
HNK Hajduk Split

Šteta za slabu posjećenost danas. Očekivao sam pun stadion ipak je humanitarna utakmica za pomoć djeci.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
ZaliazniMacan kaže...

https://www.antenazadar.hr/clanak/amp/2018/03/ne-sjecam-se-pogledajte-sto-je-modric-sve-zaboravio-zbog-mamica/

Eto da malo dignem tenzije...  BTW ti sudci su onda sa ljubavnicama išli u dubai...

Gzira i tobol su dno dna ali do prošle sezone koliko god to glupo zvučalo dinamo je imao isto svojih trenutaka ali to me ne zanima jer je to onaj mulj i močvara koja je gore od septičke jame pa to ne diram niti me interesira ali hrvati ko narod poštuju korupciju rođe veze kumstva usluge pa bolje nismo ni zaslužili ni u nogometu jer svugdje je močvara od školstva zdravstva sudstva graditeljstva i drugo...  

Suci su nam losi,svi se slazemo,kad je Hajduk trazio strane suce,svi ostali su bili protiv,zato navijaci ostalih klubova nemaju pravo na nekakvo tuzakanje na odluke nasih sudaca,hajdukovi imaju eksluzivno pravo na to,cinjenica i istina...Iz dubine srca vam želim ovako "vrlo dobre" sudce i sutkinje u europskim utakmicama

I neka vam svaka europska utakmica bude onakva ka kontra Shakhtara prije dvi godine. S istim takvim ujednačenim kriterijem i VAR-om koji se "ne želi miješatii" samo onda je kmecanje kako tamo nema TaTe... 

Hajdukov stav je da nam sude naši suci i mi smo izričito protiv dovođenja stranih sudaca jer za to nema ni razloga ni motiva', rekao je danas na konferenciji za novinare član Uprave Hajduka Fredi Fiorentini.

Ukoliko Izvršni odbor HNS-a u donese odluku da se angažiraju strani suci onda će, zaprijetio je Fiorentini, 'Hajduk žestoko reagirati'. Fiorentini smatra kako bi dovođenje stranih sudaca, a samim time i stranih delegata i kontrolora, izazvalo više poteškoća.

'Što će se dogoditi ako sve ostale momčadi Prve Hrvatske nogometne lige za svaku utakmicu budu tražile inozemne suce? Tko će to platiti i znači li to da se nazire krah hrvatskog nogometnog suđenja?', kazao je čelnik Hajduka.

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Vidi di je od 2013 taj kriminalac koji je skupa sa svojim jatacima operirao slično kao braca dalton... Njega već 10 godina nema a kad je otišao on i princ od indije #pivaj 

https://www.zagreb.info/sport/nogomet/derbi-ce-suditi-strani-suci-hajduk-poslao-sluzbeni-zahtjev-zbog-ovih-pogresaka-video/41007/

A u međuvremenu braca dalton i dalje vanjski suradnici ala gusta kad mi netko piše članak iz 2009... 

Živimo Hajduk
16 godina

Dvostruki standardi 

Lako um zametne ono kaj mu se ne dopada, ali Internet sada sve pamti. Priće o epskoj nepravdi/pravdi se mogu samo prodavati onima koji ne znaju doći do informacija i maloj djeci.

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Hajduk negdje od 2011 govori o problemima u hns-u kad se mocvara u hajduku prvo očistila ali ne znam valjda je to gore što je bilo 2009?! nego imat kriminalca na čelu kluba i kriminalca na celu koji daje milijarde kn naših novaca u dealu sa tom svitom i malim miševima oko njega čak iako su neki u drugoj državi a jedan je 2m ispod zemlje... 

Plus što su sva prvenstva čak i ovo potpuno nelegitimno zbog lokomotive u 1 HNL...  Plus događaj sa Dragovoljcem i Rijekom.  I osobno briga me za prvenstva ali volio bi da lokomotiva izleti u 3 ligu nego išta drugo skoro al pari tome da hajduk osvoji titulu jer to je bas ono teška močvara sa sitnim kokosarima od sudaca koji su tu zbog toga jer imaju veze i poznanstva ne zbog sposobnosti i znanja... 

A ako te to zanima pogledaj koje korake je poduzeo Hajduk prema tim klupskim kriminalcima i hvala bogu Hajduk danas je časno vođen klub bez mrlje što se u 1 hnl-u može malo ko pohvalit... A da ne govorim koje je probleme imao gospodin Males pa onda pričaj gluposti...  A kad to vidiš onda možemo o nečemu pričat a dotad ajde u rupu iz koje si ispuzao sendvič navijač... 

Živimo Hajduk
16 godina

Jedino tko izpuže sa vreman na vrijeme su likovi poput tebe koji zasljepljeni nekom svojom ideologijom ili nečim što im je netko prodao ne vidi šumu od drveća.

Volim rasprave o nogometu i sujdelujem u njima (kako forumskim, tako i uživo ) godinama. Sa pripadnicima (simpatizerima, navijačima) svih strana.

Večini razumnijih Hajdukovaca se više niti ne raspravlja i opet čekaju neku promjenu jer stvarnost je sljedeća:

Hajduk je NOGOMETNI klub, ne kazališna skupina.

NOGOMETNI klub čine rezultati, trofeji.

Hajduk je BIO veliki klub za neše pojmove i jedni uspijeh za njega su trofeji, prvo mjesto, solidni europski nastupi (ulaz u skupine nečega).

Osijeku, Rijeci i sl. je povremeni naslov ili drugo mjesto uspijeh. Hajduku s obzirom na povijesne činjenice nije.

Ukoliko želim 30+k ljudi da pjevaju, plješću organiziram koncert Miše ili Tereze i nadam se da će pri tome travnjak preživjeti.

Klub je za svoje neuspjehe kao i večina nas kriv sam. Traženja krivca u drugima je stvar gubitnika, a  prebacivanje odgovrnosti je stvar nesposobnosti.

Hajduk je nesposobna još od prije te 2011. koju spominješ, odnosno sada više od 15 godina.

Mijenjaju se modeli, načini upravljanja. Mijenjaju se ljudi u koje se kunete pa opet ispadne na isto. Neke od tih ljudi za koje ste se kleli da su spasitelji od strašnih demonskih sila su nesposobniji u poslu nego vjerojatno ti shvatiti realnost situacije.

Ima jedna slika koju sam svojevremeno (prije 5+ godina) dobio od navijača Hajudka, a nažalost je još uvijek aktualna i kruži i među navijačima Hajduka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2022 9:33 (plavi08).
4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

S tobom se nemam sto raspravljati jer što pišeš je bitan trofej ili nešto da bi Hajduk bio uspješan...  Ono što ne kužiš a valjda je to tako gore gdje se ne vidi suma od drveća da Hajduk igra 3 ligu gorio bi Poljud Split Dalmacija jer to nije prolazno...  Baba će te pitat kako je hajduk ostao to je mentalitet koji nitko u hrvatskoj nema osim možda malih lokalnih klubova jer svi smo povezani sa lokalnim klubom a hajduk je fenomen jer toliko ljudi sa svih strana svijeta navija za njega a ništa im ne znaci. Hajduk je i dalje nas najveći klub ako ne misliš brojati internet navijače ili kobasicare za kunu kluba koji bi zbog kriminala trebao stavit ključeve u bravu i početi iz 4 lige... Ali kako u cijelom društvu vlada kriminal korupcija i nepotizam nogomet je ogledalo toga a Dinamo i ostali jataci (lokomotiva rijeka i ostali)  su samo preslika društva gdje su svi bliski zbog tattinog utjecaja i interesa...

Naravno Hajduk treba čistit svoja vrata prvo ali rekao bih da u zadnjih 10 godina ipak nešto ima pozitivnog jer da nema još bi mamic i slični dominirali i ne bi se sudili penali sudanija ili vrsaljkova ruka  i reprezentacija bi bila dinamov poligon za promociju raznih Sammir nije Dammir...

Iako još toga ima ali gledaj svoja vrata prvo jer umra je banditos maminjo nemoze blizu zagreba forma igrača koji trebaju popunit proračun od 60 milja je loša, struka u dinamu je u razini hajduka od prije kad su bili razni vulici vukasi i slični a dolaz igrači koji su u hajduk dolazili kad je on bio najlošiji (kazahstanac i tv serviser) jedina koliko toliko klasa je Ademi a on je non stop ozljeđen i lagano se bliži kraj,  pokupovali ste pola lige a nitko ne igra tako da bit će zanimljivo pratit dinamo kad budžet padne za 3 4 puta i kad krenu  miševi napustat brod koji tone... 

I hajduk danas mogu reci da konačno ima odličnog predsjednika sportskog direktora i trenera klub ima vrhunsku omladinski pogon koji parira agenciji koja ima 3x veći proračun sa ogromnim znalcem g. primorcem na čelu...  Sad sve može sutra puknut ali ipak ne vjerujem... 

I da si iti jednom kročio na Poljud čak i kad su ga vanzemaljci posjetili shvatio bi tu emociju ljubavi usprkost porazu i blamazi...  Nešto što ne možeš dobit na kobasici za kunu od brace dalton... 

Živimo Hajduk
16 godina
ZaliazniMacan kaže...

S tobom se nemam sto raspravljati .  ne kužiš  gorio bi Poljud Split Dalmacija jer to nije prolazno...  to je mentalitet  hajduk je fenomen  internet navijače ili kobasicare za kunu  Dinamo i ostali jataci (lokomotiva rijeka i ostali)  

I hajduk danas mogu reci da konačno ima odličnog predsjednika sportskog direktora i trenera klub ima vrhunsku omladinski pogon koji parira agenciji koja ima 3x veći proračun sa ogromnim znalcem g. primorcem na čelu...  Sad sve može sutra puknut ali ipak ne vjerujem...  

I da si iti jednom kročio na Poljud čak i kad su ga vanzemaljci posjetili shvatio bi tu emociju ljubavi usprkost porazu i blamazi...  Nešto što ne možeš dobit na kobasici za kunu od brace dalton... 

Aha. Definitivno si jedan od tih.

14 godina
HNK Hajduk Split

https://hr.wikipedia.org/wiki/Nogomet : nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine. Cilj igre jest postizanje više pogodaka od protivničke momčadi bilo kojim dijelom tijela osim rukom.
Zadnjih osam sezona u ciljevima nogometne igre, Hajduk je treća ili četvrta momčad HNL-a: https://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_Hrvatske_u_nogometu
I to je poanta svega.
Malo se spustiti na zemlju, ići stepenicu po stepenicu i ne gledati probleme u tuđem dvorišta, već samo vlastite

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Tipičan kobasicar iz Maksimira 

Živimo Hajduk
4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Interesantno mi je da vas Hajduk toliko žulja i njegovi problemi a tek je 4 klub u rvackoj i nije osvojio titulu od Josipa Broza ...

Neka neka Luksa samo pun gas... 

Živimo Hajduk
14 godina
ZaliazniMacan kaže...

Interesantno mi je da vas Hajduk toliko žulja i njegovi problemi a tek je 4 klub u rvackoj i nije osvojio titulu od Josipa Broza ...

Neka neka Luksa samo pun gas... 

Ne žulja nas Hajduk, već tebe stalno žulja Dinamo i stalno visiš na Dinamovom forumu
Stalno gledaš i potenciraš probleme u tuđem dvorištu, a probleme u svojem dvorištu ne vidiš

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Evo ovo je tema o nk prcija medugorje... 😂 

Živimo Hajduk
16 godina

U što si je pretvorio ti. Jer od 15 postova u ovoj temi u 10 pišeš o Dinamu, prčijama, hns, mafiji, međugorju, Rijeci, Osijeku 

Gjde su razmišljanja o završetku sezone. Gdje su planovi za novu, igrački kadar?

A da. To nije ono što je bitno. Nikad nećemo shvatiti 

Podsjećaš na dijete kaj gura ruku u osinjak pa kad ga ugrizne osa viće. Mama, mama!!! Vidi kaj mi je  napravila.

15 godina
plavi08 kaže...

Jedino tko izpuže sa vreman na vrijeme su likovi poput tebe koji zasljepljeni nekom svojom ideologijom ili nečim što im je netko prodao ne vidi šumu od drveća.

Volim rasprave o nogometu i sujdelujem u njima (kako forumskim, tako i uživo ) godinama. Sa pripadnicima (simpatizerima, navijačima) svih strana.

Večini razumnijih Hajdukovaca se više niti ne raspravlja i opet čekaju neku promjenu jer stvarnost je sljedeća:

Hajduk je NOGOMETNI klub, ne kazališna skupina.

NOGOMETNI klub čine rezultati, trofeji.

Hajduk je BIO veliki klub za neše pojmove i jedni uspijeh za njega su trofeji, prvo mjesto, solidni europski nastupi (ulaz u skupine nečega).

Osijeku, Rijeci i sl. je povremeni naslov ili drugo mjesto uspijeh. Hajduku s obzirom na povijesne činjenice nije.

Ukoliko želim 30+k ljudi da pjevaju, plješću organiziram koncert Miše ili Tereze i nadam se da će pri tome travnjak preživjeti.

Klub je za svoje neuspjehe kao i večina nas kriv sam. Traženja krivca u drugima je stvar gubitnika, a  prebacivanje odgovrnosti je stvar nesposobnosti.

Hajduk je nesposobna još od prije te 2011. koju spominješ, odnosno sada više od 15 godina.

Mijenjaju se modeli, načini upravljanja. Mijenjaju se ljudi u koje se kunete pa opet ispadne na isto. Neke od tih ljudi za koje ste se kleli da su spasitelji od strašnih demonskih sila su nesposobniji u poslu nego vjerojatno ti shvatiti realnost situacije.

Ima jedna slika koju sam svojevremeno (prije 5+ godina) dobio od navijača Hajudka, a nažalost je još uvijek aktualna i kruži i među navijačima Hajduka.

Koja je poanta tvog posta, posebno ovaj dio sa "kazalištem" i publikom? Šta sad ako je ekipa loša na terenu onda svi trebaju automatski prestati dolaziti na utakmice i onaj tko ide na utakmice treba biti premet sprdnje ili? Nemojte samo navijači Dinama držati predike kako se treba navijati za svoj klub. Povijest svoju ne znate, nemate pojma nj kad ste osnovani, 64 puta ste mijenjali ime i niste ga bili u stanju vratiti godinama zbog jedne jedine osobe koja je htjela da se zove drugačije. Na utakmicama vas nema ako ne dolaze Juventus, Real ili Sevilla.

4 godine
neaktivan
HNK Hajduk Split

Nema poante osim da provocira... 

Živimo Hajduk
7 godina

Fale ti tata, pokradeni, namješteno, sudac je kriv...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice