HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 776.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HNK Hajduk Split

Naravno da se nadamo da će proći, ali nada i realnost su dvije različite stvari. Realnost je takva da Hajduk danas ovisi o mladim, neiskusnim igračima i da ekipa nažalost nije na toj razini da se plasira u Europsku ligu. Pa ima čak i puno boljih ekipa od Hajduka koje se nisu plasirale u EL.

Druga je stvar to što je Hajduk velik klub, koje su prijašnje uprave srozale na dno financijski. Sve to plaća današnji Hajduk.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 9:55 (antimadridista).
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
antimadridista kaže...

Naravno da se nadamo da će proći, ali nada i realnost su dvije različite stvari. Realnost je takva da Hajduk danas ovisi o mladim, neiskusnim igračima i da ekipa nažalost nije na toj razini da se plasira u Europsku ligu. Pa ima čak i puno boljih ekipa od Hajduka koje se nisu plasirale u EL.

Druga je stvar to što je Hajduk velik klub, koje su prijašnje uprave srozale na dno financijski. Sve to plaća današnji Hajduk.

Realnost je da su se oni usrali od straha i da su odigrali 70% lošije nego što mogu.

Istina je da imaju mlade igrače, ali to nije razlog za očajnu igru. Da su mogli proći Slovan jesu, jer ni ova a ni prijašnja uprava nemaju ništa sa tim. Odigrali su katastrofa.

Mada je najveći krivac trener, on je bio toliko nervozan da to nisu istine. Kao njemačka škola, malo morgen.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
HNK Hajduk Split

Pa upravo to što igraju "djeca" je i razlog zašto su se usrali od straha i odigrali ispod prosjeka. Oscilacije u igri su tipična karakteristika neiskusnih ekipa s mladim igračima, s takvom ekipom ne možeš očekivati konstantu dobrih igara. I naravno da treba govoriti o prijašnjim upravama, da Hajduk u prošlosti nije pljačkan od strane vlastitih ljudi, danas se nebi trebali oslanjati prvenstveno na mlade igrače i mogli bi zadržati bolje igrače kod sebe. Zamisli kako bi dobro došao jedan Pašalić današnjem Hajduku. Prije svega odličan igrač i dijete Hajduka koje je ostavljalo srce na terenu za svoj klub, ali ga se moralo prodati zbog financijske situacije. To je samo jedan primjer, ali to je realnost.

A što se tiče Slovana, ja više žalim za prvom utakmicom, da su tamo zabili, bila bi druga pjesma. A imali su dosta dobrih šansi, pogotovo u prvom poluvremenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 10:15 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

svake godine ista priča nije problem to što su ispali, problem je što u 180 minuta nisu složili poštenu akciju protiv slabašne ekipe Slovana(ebiga, realnost je da je i Hajduk slabašan). možda Bilić preuzme kormilo Hajduka kad dobije otkaz u West Hamu

14 godina
Problemi tek sad pocinju. Pola ekipe ce sad poc ca. Kis izgleda da ide u Belgiju, Caktas bi isto moga poc ca
14 godina
GeneralPag1997 kaže...
Problemi tek sad pocinju. Pola ekipe ce sad poc ca. Kis izgleda da ide u Belgiju, Caktas bi isto moga poc ca

Nije da je ovaj Kiš svjetska klasa, ali ako su stvarno za njega dobili samo 150.000 eura onda nemam riječi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

ni ne vrijedi više od toga

još jedan propali talent

14 godina
Vjerojatno ne vrijedi, ali ak može seljačina mamić za takve izvući 500k - 1m eura, nije ni čudo da životarite.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

o prodaji su trebali razmišljati prošle godine, a ne zadnju godinu ugovora. panju Kišu će Hajduk ionako biti vrhunac karijere...

13 godina
Hexfire kaže...
Vjerojatno ne vrijedi, ali ak može seljačina mamić za takve izvući 500k - 1m eura, nije ni čudo da životarite.

Problem je sta Mamic je seljacina, ali je majstor u svom poslu. Dok to nije slucaj u Hajduku. Lik ej Tadica prodao za milju eura... a od limaca nije zabio sveukupno 25 golova.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hexfire kaže...

Problem je sta Mamic je seljacina, ali je majstor u svom poslu. Dok to nije slucaj u Hajduku. Lik ej Tadica prodao za milju eura... a od limaca nije zabio sveukupno 25 golova.

U svemu je tako, ne samo u nogometu. Od ovih pustih doktora, na svim nivoima, postali smo pacijenti, u doslovnom smislu.

Zora puca, biće dana ...
14 godina
HNK Hajduk Split

A Mamiću je Dinamo  10 godina zaredom prvak,igra uredno Ligu Uefa,tu i tamo Ligu prvaka,grad mu pomaže,drži cijelu Hrvatsku nogometnu scenu!!Zar je onda problem prodat nekog poluigrača za milju eura!!

Danas čitam,Monaco proda nekog mulca od 19 godina koji je prošle sezone dao 11 golova za 50+20 miljuna eura u MU!!Alo eeee,pa di ovaj svit ide??

AUDIOFIL
15 godina
HNK Hajduk Split

Zdravi i veseli bili :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 19:57 (bradonja_85).
12 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Pozdrav momci

Evo video san jedan objavia na yt ,cisto da se malo opustin nakon jucerasnje sramote.

Bacite oko,udrite koji lajk,dislike , fala :)

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
15 godina
HNK Hajduk Split

Bruno Marić: "Hvala Bogu, Henriquez je promašio pa nisam napravio neku štetu Hajduku. Ali izazvao sam problem Dinamu, spominjao se Zdravko Mamić, Davor Šuker, HNS, moji kolege suci... Oni s tim nemaju nikave veze, ne donosim odluke po uputama ničijim. Kunem se da sam priželjkivao, molio Boga da sve prođe dobro, da ne bude nikakvih repova. To se nažalost nije dogodilo."

Eto na kraju ispada da poklonjenim penalom za DInamo nije oštećen Hajduk, nego Dinamo, Mamić i HNS. Pa jeli se oni sprdaju s nama, što je ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 10:27 (antimadridista).
15 godina

Ako mu kresnen ženu a ona ne zatrudni, jel je to varanje?

14 godina
HNK Hajduk Split

Koji redikul majko moja mila,a cirkus se i dalje nastavlja,Čačić nova Mamićeva marioneta!!

Moj Bože šta je ovo došlo??

AUDIOFIL
15 godina
HNK Hajduk Split

Pravi B.B.B. i Torcida već godinama znaju i bore se protiv Mamića i njegove rabote, sve šta su postigli je da su prozvani huliganima i stavljeni su na razne crne liste. Ostalim navijačim je tek sad došlo iz guzice u glavu. Možda se sad nešto i pokrene da se napokon makne tog Mamića, jer postavljanje Čačića na izborničku funkciju je vrijeđanje inteligencije svakog normalnog nogometnog zaljubljenika

14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Pivarić IN

Caktaš OUT

KLIK  , KLIK2

10 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Da si ti croboy priznao bi da taj Caktaš nije ni za vodu nositi u reprezentaciji a ne tu kmečao.

12 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

pa normalno kad tvom idolu neće ni kune donit ako se proda

15 godina
ks95hr kaže...

Da si ti croboy priznao bi da taj Caktaš nije ni za vodu nositi u reprezentaciji a ne tu kmečao.

Koga više boli ona stvar za tu privatnu prčiju od "reprezentacije" uopće? Svaka vam čast ako još uvijek gubite živce i niste shvatili dosad da je to samo nečija privatna prčij koja služi za pranje novca. 

16 godina
antimadridista kaže...
ks95hr kaže...

Koga više boli ona stvar za tu privatnu prčiju od "reprezentacije" uopće? Svaka vam čast ako još uvijek gubite živce i niste shvatili dosad da je to samo nečija privatna prčij koja služi za pranje novca. 

Pa što se javljaš ako te više boli oni stvar za repku!?

I tko je to privatna prčija?, meni ni iz '' đepa , a bome ni u đep''.

Ako te već repka ne zanima onda je fino zaobiđeš u širokom luku, a ne da komentiraš i pljuješ čim se pruži prilika.

Trenutno ne vidim ni jednog igrača u repki a da se ''mora'' prodat jer većina su u dobrim klubvima s odličnim plaćama.

A dosta njih koje Mamić utopi ni ne vide repku.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
kostolomac kaže...
antimadridista kaže...
ks95hr kaže...

Ako te već repka ne zanima onda je fino zaobiđeš u širokom luku, a ne da komentiraš i pljuješ čim se pruži prilika.

Trenutno ne vidim ni jednog igrača u repki a da se ''mora'' prodat jer većina su u dobrim klubvima s odličnim plaćama.

Komentiram jer je tema o Hajduku. Kako bi reka meštar: "neću politiku u svoju butigu"

A i zato što je ta reprezentacija prije bila svetinja za svakoga, pa tako i za mene.

A vi i dalje uživajte u Štimcima, Čačićima i ostalim stručnjacima i pitajte se zašto nikad nećemo imati kvalitetnog stručnjaka na klupi, nego same lutke na koncu.

13 godina
kostolomac kaže...

Mozda nije tebi "meni ni iz '' đepa , a bome ni u đep''. (iako, tehnički govoreći JE iz tvog đepa)

Ali zato je drugim individualcima "u đep", što ti stvarno misliš da netko nesmije komentirati zato jer je rekao da ga vise ne zanima to? Nije da ga sad iznenada ne zanima nogomet pa neće ih pratit, nego zato što su se sve više i više iskorištava Hrvatska reprezentacija za vlastite interese tih individualaca, pa narod govori kako ih više neće podržavat, jer su obični lopovi. Ima pravo pljuvat čim se pruži prilika, jer zbog ljudi kao* ovi sto su u hns-a nam je danas porez 1/4 ukupne vrijednosti proizvoda, i pola države na socijali. Jer se nije dovoljno pljuvalo i bunilo na svaku priliku.

A ne šta te briga za njih, samo ih fino zaobiđeš u širokom luku i vidimo kako nam je taj mentalitan fino funkcionirao dosad.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 16:56 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
antimadridista kaže...
ks95hr kaže...

Pivaric, 100 miljuna u Real. Miljun odma sad + jos bonusi 99 milja. Hvala Tata, veliki mestar o zanata. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
13 godina
HNK Hajduk Split

Ako on pivkea ne rijesi za kojih 10milja eura u neki klub lige petice, nece nitko :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Komentiram jer je tema o Hajduku. Kako bi reka meštar: "neću politiku u svoju butigu"

A i zato što je ta reprezentacija prije bila svetinja za svakoga, pa tako i za mene.

A vi i dalje uživajte u Štimcima, Čačićima i ostalim stručnjacima i pitajte se zašto nikad nećemo imati kvalitetnog stručnjaka na klupi, nego same lutke na koncu.

A kako bi reprezentacija funkcionirala kad ništa u državi ne funkcionira? To je više da se skupi društvo i malo profešta a kakav će biti rezultat je manje bitno. Tako da iskreno zaboli me hoće li tu biti Čačić ili Ancelotti i Pivarić ili Caktaš. Nogomet je sporedna stvar i nikakva svetinja a kako god bilo jednako se zabavljam.

14 godina
HNK Hajduk Split

Kad čujem ovo "hvala Tata" kosa mi se na glavi điže!!

Brate je neki ne kužu neke stvari!!

AUDIOFIL
17 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Kad čujem ovo "hvala Tata" kosa mi se na glavi điže!!

Brate je neki ne kužu neke stvari!!

Sarkazam. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice