HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.552
|
čitano: 776.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HNK Hajduk Split
Coder256 kaže...
 Sadašnja uprava je učinila puno u pitanju financija i doveli su klub u stanje kada više ne mora prodavati igrače kako bi preživio. I to sve u 3 godine kada su imali 100 milja duga.

A sad ozbiljno. A gdje je bila famozna Torcida svo ovo vrijeme (kažeš 20g.) dok se klub krao šakom i kapom, nigdje, jer dok su i oni zavlačili ruku u kesu nije ih bilo briga, a sada kada bi klub trebalo privatizirati, kao i većinu normalnih klubova u svijetu nedaju jer znaju čemu bih došao kraj. Nema više novca iz kluba, nema više piz...po stadionu, nema više paleža i uništavanja gradske imovine, nema više plaćanja kazni zbog huligana itd... Klub nema dug? Ti to ozbiljno, nemamo za platiti vodu i wc papir, nemamo za plaće, premije i ostalo, klub nemože platiti ozbiljne pripreme, klub nemože dati 50 000 eura za nekog igrača....sramota. Da ne govorim da nemamo kadar niti za Hnl a kamo li za prodati nekoga ozbiljnog igrača. Ako se nešto i proda to je čisto da imaju za režije.

PS. I kad gube i kad tuku ima svoj kraj, 21. st., jbg treba biti realan i shvatiti da bez svježeg kapitala nema kruha...Rijeka je najbolji primjer.

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
Coder256 kaže...
 Sadašnja uprava je učinila puno u pitanju financija i doveli su klub u stanje kada više ne mora prodavati igrače kako bi preživio. I to sve u 3 godine kada su imali 100 milja duga.

A sad ozbiljno. A gdje je bila famozna Torcida svo ovo vrijeme (kažeš 20g.) dok se klub krao šakom i kapom, nigdje, jer dok su i oni zavlačili ruku u kesu nije ih bilo briga, a sada kada bi klub trebalo privatizirati, kao i većinu normalnih klubova u svijetu nedaju jer znaju čemu bih došao kraj. Nema više novca iz kluba, nema više piz...po stadionu, nema više paleža i uništavanja gradske imovine, nema više plaćanja kazni zbog huligana itd... Klub nema dug? Ti to ozbiljno, nemamo za platiti vodu i wc papir, nemamo za plaće, premije i ostalo, klub nemože platiti ozbiljne pripreme, klub nemože dati 50 000 eura za nekog igrača....sramota. Da ne govorim da nemamo kadar niti za Hnl a kamo li za prodati nekoga ozbiljnog igrača. Ako se nešto i proda to je čisto da imaju za režije.

PS. I kad gube i kad tuku ima svoj kraj, 21. st., jbg treba biti realan i shvatiti da bez svježeg kapitala nema kruha...Rijeka je najbolji primjer.

Jel znas ti ko je Pavo Grubisic? Da znas onda bi zna di je Torcida bila sve ove godine... Klub prvi put nakon godina i godina posluje u plusu i nisu mu potrebni transferi da prezivi. A onda dodu ovakvi i traze privatizaciju jer, eto, privatizacija je spasenje. Ko god se privatizira, spasia se. Koliko se klubova tako unistilo pa su ih na kraju navijaci morali spasavat. Glasgow? 

Vecina njemackih klubova je upravljana od strane naroda, ali nama to ne odgovara. Mi smo pametniji od njemaca, sta oni nama imaju govorit... Ionako smo se vec dokazali da znamo vodit drzavu. 

Rijeka je nabolji primjer? Rijeka koju su usporedivali sa dinamon kao primjer pravih hrvatskih klubova, ciji je jedan gazda talijan a drugi velica jugoslaviju. Ako dinamo sa jednin "pravin menadzeron" aka mamicen moze bit 90 milijuna kuna u gubitku mislite da ce rijeka bit bolje? Samo pricekaj par godina, pa cemo sve vidit...

Ah taj naivan narod

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 12:03 (Coder256).
17 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Hajduk 1:1 za sada

Caktas iz penala kojeg je izborio Vrane Zolja poslije greska obrane za izjednacenje

15 godina

Najlošiji Hajduk u zadnjih 10 godina. Ovo je jako loše i mučno za gledati. Ovom treneru baš i nije lako voditi ovu skupinu djece.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
HNK Hajduk Split

Nakon soka, razbijanje!!!

HAHAHAHAHA a vec reko dobro da smo kuci pa nece daleko putovat

Bravo decki!

&Black_Sheep
12 godina
HNK Hajduk Split

Naprid bili

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina

Drugo poluvrijeme na velikoj razini. One crne rupe treba svesti na minimum. Jača ekipa će to znati iskoristiti.

13 godina
HNK Hajduk Split

Kakav zaokret u igri... mada nisu oni lose niti prvo poluvrijeme igrali, dvije pogreske pri izletavanju na igraca i dva gola... al ovo :D Odlicno.... HŽV

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 21:08 (zlo).
15 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Jel ima netko neki stream ili nešto, pošto na našem TV nitko ne prenosi?

15 godina

Arenasport 3 prenosi.

17 godina
HNK Hajduk Split

Imate ovdje prijenos...

http://www.jagledam.com/Arena-Sport-1-uzivo-stream

Odaberite stream 2...

15 godina

Za sada dobra tekma. Razlika u kvaliteti očita, ali se Hajuk neda tako lako.

13 godina
HNK Hajduk Split

Na kraju zavrsilo 1-1. Realno, treba biti zadovoljan s obzirom na prijasnje utakmice na Maksimiru. I konacno derbi uz pravo navijanje i popunjene tribine 

Hajduk živi vječno!
15 godina
Ja sretan. Napokon muška igra od početka. Na kraju je Dinamo stiskao a ovaj mutavi sudac produžio i više nego je trebao. Mlade nade Hajduka svaka čast!
14 godina
Sto mislite je treba ono bit jedanaesterac nad Zoljom?
13 godina
GeneralPag1997 kaže...

Ono kad se popikno sam preko sebe ? Nema sanse... 

Ne volim tog Brunu Marica, ali je danas cisto solidno odsudio.

15 godina
GeneralPag1997 kaže...

Realno nije, navijački da.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 1:20 (x18x05x).
14 godina
A nije bas bi solidan. Vidilo se da sudi na korist Dinamu. Meni je izgledalo da je Eduardo stao mu na nogu.
13 godina
GeneralPag1997 kaže...
A nije bas bi solidan. Vidilo se da sudi na korist Dinamu. Meni je izgledalo da je Eduardo stao mu na nogu.

Nemojte izvlacit lguposti sad... lik je proso i popiko se preko svoje noge i tu je kraj. Mogo je i on bolje reagirat. 

Sudio u njihovu korist, nebi reko.. imo je par dvojbenih situacija na sredini terena ali nista kardinalno... Cim sam vidio tko sudi zasmetalo me maksimalno, al odusdio je to ok.

14 godina
Ja mislim da je bilo kontakta,ali ok. Previse prekrsaja nije dosudio. Sve u svemu odlicna utakmica.
15 godina
HNK Hajduk Split

Dobar Hajduk sinoć. Posebno mi se svidio presing bez lopte u prvih pola sata oba poluvremena, dok je bilo snage kod igrača. Ohandza i Jefferson su se zasad pokazali kao dobra pojačanja, a Vlašić se diže u formi. Mali Tudor također odličan, šteta što ga je Pjaca onako prošao kod gola Dinama, ali osim toga odigrao je jako pametno i zrelo. 

Pravo osvježenje je bilo vidjeti derbi sa 30000 ljudi na Maksimiru, samo neka su lopovi što duže iza rešetaka pa ćemo to često gledati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Koliko je nisko ovaj Hajduk pao. Jedna Luka Koper trpa i trpa.
14 godina
HNK Hajduk Split

Ja opet vidim jednu dozu optimizma koju dugo nisam vidio!!Idemo s mladima od nule,vrijeme će pokazat jel to ispravan put!!

AUDIOFIL
15 godina
Barem su se izvukli na kraju. Šteta što primaju tako puno golova i to bezveze.
13 godina
HNK Hajduk Split

Kraj Milovica i Nizica oni dobiju dva gola iz kornera na prvu stativu... hebes mi sve to ne moze svatko. Drago mi je da su na kraju izvukli tih 3-2 jer ce bit lakse na poljudu... neka zabiju gol i nek onda ovi izdrkavaju svojih 5-4-1

15 godina
Najlošija utakmica Hajduka u zadnjih 5 godina. 2 udarca 1 u okvir gola, nije ni Split ništa bolji. Treba vratit navijačima pare za ulaznice, tko bi išao gledati ovakav anti nogomet?
14 godina
Cekaj zasto susic ne igra?
15 godina
Nije 100% spreman. Vuče neku povredu sa priprema.
14 godina
A ne virujen bas da je do povrede. Kojeg vraga onda na klupi sidi? Neka doma lezi i odmara i oporavlja se.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice